Spouwmuurisolatie Purmerend

Spouwmuurisolatie in Purmerend

U woont in Purmerend of in de omgeving en overweegt spouwmuurisolatie? Vraag dan gerust een vrijblijvend spouwonderzoek aan. Onze adviseur in de regio Purmerend bekijkt samen met u of spouwmuurisolatie mogelijk is.

Burenkorting! Samen isoleren in Purmerend

Ook in Purmerend zijn er vaak buurtacties om gezamenlijk de spouwmuren te isoleren. Spouwmuurisolatie is dan zeker voordeliger, dan wanneer u alleen de spouwmuur laat isoleren. Is er in Purmerend bij u in de wijk interesse voor een collectieve isolatieactie? Neem dan gerust eens contact met ons isolatiebedrijf op.

Subsidie op spouwmuurisolatie in Purmerend 

LEES VErder

Bent u benieuwd of er subsidie op spouwmuurisolatie in Purmerend is? Hierover informeren wij u dan ook graag!

Wat houdt de spouwcheck in?

Wij bekijken of de spouwmuur geschikt is voor isolatie. Dit doen wij dan met een camera. In het voegwerk zullen wij een aantal gaatjes boren. Daarnaast kijken we ook of de gevelsteen geschikt is voor spouwmuurisolatie en maken wij een plan hoe wij de gevel het best kunnen isoleren.

Garantie op spouwmuurisolatie

U ontvangt standaard 10 jaar garantie op de spouwmuurisolatie. Isolatiespecialist.nl voert de werkzaamheden zelf uit, wij zijn geen overkoepelende organisatie. Ons isolatiebedrijf is SKG-IKOB gecertificeerd. Onze monteurs zijn daarom ook goed opgeleid voor het isoleren van spouwmuren.