fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Over Isolatiespecialist.nl

Wie zijn we en waar komen we vandaan?

Van wasknijpers en tennisballen naar isolatie

Hoe het begon

‘Laat hem maar, dit gaat vanzelf wel over’. In de achtertuin staat een amateuristische, zelfgemaakte isolatiemachine. In testfase. Met wasknijpers en tennisballen. Ze vliegen door de tuin.

#Onoverwinnelijk

‘Had je best wel even mogen overleggen’. Manlief heeft een groot gat in de kliko gezaagd. ‘En m’n huisvuil dan?’ ‘Dit is echt even nodig, het hoort bij de techniek’. Toch niet. De kliko is veel te klein.

#Sorry

‘Schatje, dit kan je toch niet versturen…!’ Een offerte vol spellingsfouten. ‘Doe jij het dan!’ Prima.

#Erin-geluisd

Apetrots! Gekocht. Van onze laatste spaarcenten. Een nieuwe aanhangwagen. De eerste werkdag teleurgesteld. Veel te klein.

#Even-wat-groter-denken!

Met vallen en opstaan. Een tikje eigenwijs. 'Daar heb je ze alwéér'. We krijgen een bijnaam. Van onze concullega’s. Eigenlijk een compliment.

#Isolatieterrorist

Een hechte
familie

No
nonsense

Harde
werkers

Altijd
duidelijk

Heel veel
blije klanten

Liefde voor
techniek

Een écht familiegevoel

Isolatiespecialist.nl is een familie. Opgericht door Marc en Margreet Anker en begonnen in de achtertuin met een droom om heel Nederland ooit te kunnen helpen verduurzamen. We begonnen klein en merkten dat een menselijke aanpak werkt. De tijd nemen voor de klant, het materiaal leren kennen en kwaliteit leveren. Zo zijn we gegroeid.

Wat vijftien jaar geleden begonnen is met een grap in de achtertuin, is uitgelopen op een professioneel isolatiebedrijf. Dagelijks zijn we met zo’n 125 enthousiaste mensen in de weer voor o.a. woningbouwverenigingen, aannemers, VVE’s en particuliere woningeigenaren.

Er breekt voor ons een nieuwe fase aan met leuke ambities. Met elkaar ben je nóg sterker. DCC komt in de picture. Heel Nederland helpen verduurzamen is opeens geen droom meer, maar de realiteit. Maar wel op onze eigen manier. Kwaliteit, normen en waarden, een familiegevoel en het in stand houden van tradities. Daar staan wij voor.

Marc en Margreet Anker Isolatiespecialist.nl

Deze film wil je zien!