fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Dakisolatie met supafil loft

Supafil Loft

Supafil inblaaswol

Met Supafil inblaaswol kunt uw het dak, de spouwmuren en de zolder isoleren. Misschien is de term inblaaswol nieuw voor u. Supafil inblaaswol is een prachtig product dat iedereen die wil gaan isoleren zou moeten kennen. Isolatiespecialist.nl stelt deze isolatie oplossing graag aan u voor. Op deze pagina leest u de mogelijkheden en voordelen van Supafil inblaaswol. Daarnaast besteden we aandacht aan de vraag of Supafil inblaaswol geschikt is voor uw situatie. Lees verder of nodig ons direct uit voor een kennismaking met vrijblijvende inspectie.

Vraag gratis advies aan

U overweegt dakisolatie? Vraag gratis en vrijblijvend een isolatiecheck aan t.w.v. €75,00!

Medewerker klantenservice Isolatiespecialist.nl

Ja, ik wil gratis advies

Wij gaan dat regelen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is Supafil isolatie?

Wat is Supafil inblaaswol? Knauf Supafil wordt breed ingezet als isolatiemateriaal. Isolatiespecialist.nl gebruikt Knauf Supafil voor spouwmuur-, zolder en dakisolatie. Knauf Supafil Cavity Wall is ideaal voor het na-isoleren van ongeïsoleerde  muren en daken. Wilt u meer weten over de Knauf Supafil prijs en mogelijkheden voor onder andere zolderisolatie? Lees dan vooral verder.

Supafil loft: Zolderisolatie

De Supafil Loft 045 is een isolatiesysteem voor het isoleren van zolders. Deze zolderisolatie wordt op de vloer van de ‘verloren’ zolder aangebracht. Daarom zal er minder energie verloren via de dakelementen. Vandaar dat dit voor een forse besparing op uw energierekening! Onze specialisten gaan graag met u in gesprek! Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, u kunt hier verder contact opnemen.

Supafil Zolderisolatie Supafil Loft

  • Eenvoudige, effectieve ingreep
  • Moeilijk te bereiken ruimtes en hoekjes kunnen toch geïsoleerd worden
  • Onbrandbaar
Neem hier contact op

Supafil inblaaswol: Misvatting

Vraagt u zich af of inblaaswol geschikt is voor uw woning? Neem dan gerust contact op, voor een vrijblijvende inspectie. Een angst bij het isoleren, met Knauf Supafil, is dat het voor vochtproblemen kan zorgen. Het tegendeel is echter waar, Knauf Supafil kan zeer goed tegen vocht. Vochtproblemen worden vaak veroorzaakt door onvoldoende ventilatie of door koudebruggen.

Isolatie plaatsen: Voorbereidend onderzoek

Als er sprake is van lekkage, bijvoorbeeld door barsten in voegen waardoor water in de spouw komt, dan ontstaan er problemen. Soms is ons advies na onze inspectie om de muur eerst opnieuw te laten voegen of nieuwe dakbedekking aan te brengen. Als we een Knauf Supafil nadeel zouden moeten noemen: het is isolatiemateriaal dat echt door een professional aangebracht moet worden. Zelf inblaaswol aanbrengen raden wij dus niet aan. U kunt dit beter laten doen door een gecertificeerd isolatiebedrijf.

Supafil Loft: Hoe wordt het aangebracht?

De Supafil Loft bestaat uit zachte, witte glaswolvlokken. Met een inblaasmachine worden de vlokken los op de zoldervloer aangebracht. Dit gebeurt van binnenuit de woning of van buitenaf, via een opening onder de dakbedekking van het dak. Het aanbrengen van de zolderisolatie geeft weinig overlast zoals stof en geluidshinder. Een laag van 16 cm Supafil Loft levert een isolatiewaarde op van 3.5. Supafil Loft verhoogd de brandveiligheid van de verloren zolder doordat de Supafil onbrandbaar is.

Inblaaswol: Subsidies

Op dit moment zijn er op vrijwel alle vormen van isolatie uitstekende subsidievoorwaarden. U komt bij 1 isolerende maatregel al in aanmerking voor een subsidie isolatie van ongeveer 15%. Bij twee isolerende maatregelen is dit percentage maar liefst 30%. De minimale isolatiewaarde (Rd) voor spouwmuurisolatie is 1,1 en voor dakisolatie is de minimale Rd-waarde 3,5. Wat is nou de beste isolatie voor bijvoorbeeld een spouwmuur? Dit is de isolatiemaatregel met de hoogste Rd-waarde! Wij bieden naast Supafil inblaaswol ook andere vormen van isolatie aan. Hierdoor kunnen we u altijd het beste materiaal voor uw woning, met de hoogste Rd-waarde, aanbieden. Dit kunnen wij doen voor dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en spouwisolatie. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat de beste isolatie oplossing is voor uw woning.

Inblaaswol: Wat kost het?

Er wordt altijd een prijs gerekend voor dakisolatie kosten met Supafil inblaaswol per vierkante meter. Daarbij zal bij een spouwmuur isoleren met inblaaswol de breedte van de spouw sterk van invloed zijn op de prijs. Bij een zolder isoleren is de prijs afhankelijk van wat wij precies voor u uitvoeren. Wij denken graag met u mee en helpen u met het kiezen van de beste oplossing, dit is niet altijd de duurste optie. Door de subsidies die u met een goede isolatie oplossing kunt krijgen en de besparing door de hoge gasprijzen, is er een snelle terugverdientijd.

Supafil Loft: Is dit product geschikt voor mijn woning?

Bent u benieuwd of Supafil inblaaswol ook geschikt is voor uw woning? Dan komen we graag bij u langs. Ons advies kost u niets en is helemaal vrijblijvend.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag