Dakisolatie: bespaar ruim €500 per jaar!

De meeste warmte gaat via het dak naar buiten. Tenminste als u uw dak niet heeft geïsoleerd.  Want warme lucht gaat altijd omhoog. U stookt dus voor de vogels …!  De besparing bij dakisolatie kan oplopen tot ruim 500 euro per jaar (bij een gemiddelde woning).  Bovendien houdt u in de zomer de warme buitenlucht buiten uw huis.

Schuine daken isoleren

Het dak isoleren kan op 2 manieren: aan de binnen- of de buitenkant. De Isolatiespecialist.nl isoleert het (hellend) dak altijd aan de binnenzijde. Dit is de meest goedkope oplossing. Dit kunnen wij met diverse systemen en materialen uitvoeren.

Kosten dakisolatie

De kosten voor het aanbrengen van dakisolatie bedragen bij een gemiddelde woning tussen 3.500 en 4.800 euro. Wilt u graag een prijs op maat voor het isoleren van uw dak, neem dan gewoon eens contact met ons op. Dat gratis en vrijblijvend. Tegenover deze kosten staat een terugverdienperiode van ca. 7 jaar. En… comfort!

Dakisolatie voor een plat dak

Bij een plat dak adviseren wij u het dak aan de buitenkant te isoleren.  Het isoleren van een plat dak aan de binnenzijde is een groot risico op vochtproblemen.

Groene daken

De laatste jaren is er steeds meer belangstelling voor het groene dak: een dak dat begroeid is met sedum (vetplanten). Zeker in steden wordt men steeds meer enthousiast voor deze vorm van dakisolatie. De aanblik van het (toch wel saaie) bitumen dak moet plaats maken voor het groene dak. Het groendak houdt de warmte in de zomer langer buiten de deur (wat kan een plat dak warm worden …!).  In diverse steden is er subsidie verkrijgbaar op de groendaken, zoals Rotterdam en Den Haag.