Dakisolatie

Dakisolatie: bespaar ruim €500 per jaar!

De meeste warmte gaat via het dak naar buiten. Tenminste als uw woning geen dakisolatie heeft.  Want warme lucht gaat altijd omhoog. U stookt dus voor de vogels …! De besparing bij dakisolatie kan oplopen tot ruim 500 euro per jaar (bij een gemiddelde woning). Bovendien houdt u in de zomer de warme buitenlucht buiten uw huis. Dit geeft dus een aangenamer woonomgeving.

Schuine daken isoleren

Het dak isoleren kan op 2 manieren: aan de binnen- of de buitenkant. De Isolatiespecialist.nl isoleert het (hellend) dak altijd aan de binnenzijde. Dit is de meest goedkope oplossing. Dit kunnen wij met verschillende soorten dakisolatie. Voor specifiek advies voor uw woning kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs.

Kosten dakisolatie

De kosten voor het aanbrengen van dakisolatie bedragen bij een gemiddelde woning tussen 3.500 en 4.800 euro. Wilt u graag een prijs op maat voor het isoleren van uw dak, neem dan gewoon eens contact met ons op. Dat gratis en vrijblijvend. Tegenover deze kosten staat een terugverdienperiode van ca. 7 jaar. En… comfort!

Dakisolatie voor een plat dak

Bij een plat dak adviseren wij u het dak aan de buitenkant te isoleren.  Het isoleren van een plat dak aan de binnenzijde verhoogt de kans op vochtproblemen aanzienlijk. Dit wilt u natuurlijk voorkomen!

Voor advies op maat door een van onze specialisten kunt u contact met ons opnemen. Dit adviesgesprek is bij u thuis en geheel vrijblijvend, dus schroom niet en maak een afspraak!

ervaringen Dakisolatie
9
2 klanten
Gaven hun mening
Geef uw mening

“Goed advies en prettige en duidelijke communicatie in het voortraject. De uitvoering is zeer netjes gedaan door 2 vriendelijke medewerkers. Laat de winter maar komen.”

Maurice Blonk
Bekijk alle veelgestelde vragen

Overzicht meest verkochte Dakisolatie producten

Supafil Loft

Isover Sonestrong pro

Unidek Reno Fast

Prostelko dakisolatie