Neopixels spouwmuurisolatie: beste uit de test

De Neopixels zijn de spouwparels die als beste uit de test komen. Zoekt u een spouwmuurisolatie met een hoog kwaliteitsniveau? Overweeg dan zeker eens de Neopixels Premium. De prijs van deze Neopixels spouwmuurisolatie ligt iets hoger, de ervaringen en resultaten zijn ook verrassend! Geen koude muren en tocht meer en bovendien een mooie energie- en geldbesparing.
Spouwmuurisolatie Neopixels

  • Zeer goede isolatiewaarde
  • Veilig voor de longen en huid
  • Goed bestand tegen veroudering of rot
  • Vochtbestendig
  • Geluiddempend

Wat zijn Neopixels?

De Neopixels Premium zijn kleine, grijze EPS (polystyreen) bolletjes, die met speciale apparatuur in de spouw (de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur) worden aangebracht. Dat gebeurt van buiten, via gaatjes in het voegwerk. Voordat de Neopixels in de spouw terecht komen, worden ze besproeid met high-techlijm (Neofixx) zodat gebonden isolatielaag ontstaat die goed op de plaats blijft zitten. Nadat de gevel is gevuld worden de boorgaten weer netjes met specie in de juiste kleur afgewerkt. Meer over Neopixels spouwmuurisolatie vind u hier

Neopixels: hoogste isolatiewaarde

De Neopixel Premium is het parelsysteem met de hoogste isolatiewaarde dankzij de samenstelling en de vorm van de isolatieparel. De originele Neopixel herkent u aan de platte, ovale vorm. Hierdoor passen de parels beter in elkaar en ontstaat er een compactere isolatielaag. Ook de donkergrijze kleur is kenmerkend dat door de optimale toevoeging van grafiet (geen roet!) wordt veroorzaakt. Grafiet zorgt ervoor dat de warmte in huis terug wordt gereflecteerd. De vorm en het grafiet zorgen ervoor dat de isolatiewaarde van Neopixels zeer gunstig is.


neopixels-voorraad-aangevuld

“De voorraad Neopixels wordt weer aangevuld. Deze parels, die gebruikt worden voor het isoleren van spouwmuren, worden opgeslagen in grote silo’s.”


Neopixels: als beste getest

Neopixels is een high quality – spouwmuurisolatie. Dit parelsysteem is het meest beproefde en geteste materiaal voor spouwmuurisolatie op de markt. In verschillende landen is het systeem met diverse keurmerken gecertificeerd. In al deze landen komen de Neopixels als beste uit de test, en hebben mensen hiermee zeer positieve spouwmuurisolatie ervaringen. De ontwikkelaar en fabrikant van Neopixels stelt strenge eisen aan zijn product. Het aanbrengen van Neopixels gebeurt door geselecteerde en gecertificeerde isolatiebedrijven. De installateurs worden opgeleid door het Neopixels Academy. Doorlopend worden er productcontroles uitgevoerd om de kwaliteit goed te bewaken en te garanderen.

‘Special Care’ – programma voor oudere woningen

Ook voor oudere, jaren ’40 / ’50, woningen, die vaak voorzien zijn van fijn, smal voegwerk, heeft Neopixels een ‘special care’ programma. Zo wordt voorkomen dat gevelwerk beschadigd wordt tijdens het aanbrengen van de spouwmuurisolatie.

Wat kosten de Neopixels?

De kosten voor het aanbrengen van Neopixels zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren als woningtype, spouwbreedte en het voegwerk. De prijs is gemiddeld tussen 17 tot 19 euro per m2. Al met al zijn de Neopixels een investering die zich terugverdient in 3 tot 5 jaar. En dan nog niet gesproken over het wooncomfort … Voor de woningbezitter die voor een hoge kwaliteit kiest, willen we zeker de Neopixels zeker aanbevelen. Wie meer voorkeur heeft voor een parelsysteem in een iets lagere prijs – en kwaliteitsklasse, raden wij de standaard HR++ isolatieparels aan. Ook deze hebben wij in ons assortiment.

Vragen? Stel ze aan onze productspecialist

Productspecialist Devon
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto's van Neopixels