fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Spouwmuurisolatie subsidie

Spouwmuurisolatie subsidie

Spouwmuurisolatie subsidie! Eenvoudig geld besparen met uw woning? Ga dan voor een eenmalige isolatie investering, waar u elk jaar aan terug zal verdienen. Spouwmuurisolatie is erg populair en steeds meer mensen kiezen voor deze methode van isolatie. Sinds 2 september is er weer subsidie beschikbaar. Dus wees er snel bij en isoleer uw woning en vraag de spouwmuurisolatie subsidie aan en krijg tot 30% van de investering terug! We zullen kort ingaan op de voordelen, wat u kunt besparen, de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de spouwmuur isoleren subsidie en hoe wij u hier graag bij helpen!

Wat levert spouwmuurisolatie op?

De Isolatiespecialist is gespecialiseerd in het isoleren van gebouwen, waaronder ook door middel van spouwmuurisolatie, wij vertellen wat de voordelen voor u zullen zijn:

 • Minder stoken, verlaging van energierekening. Als de woning eenmaal warm is geworden, dan wordt de warmte behouden. Geen warmteverlies, waardoor u niet door te stoken.
 • Geen last meer van koude muren en tocht, die de kou doorgeven in de woning.
 • Minder tot geen last meer van vocht en schimmel.
 • Aanzienlijke verminder van geluidsoverlast.
 • Meer wooncomfort, u voelt u prettiger in uw woning.
 • Grote kans op stijging van de waarde voor uw woning.
 • Beter milieu voor ons allemaal, lagere CO2 uitstoot.
 • Ontvang spouwisolatie subsidie voor uw duurzame bijdrage en investering! Tot 30% van de investering, € 8 subsidie per m2.

Zoals u ziet, zou er eigenlijk geen reden zijn om niet te isoleren. Er zijn nog meer voordelen, maar dit zijn wel de meest belangrijke waar u daadwerkelijk direct het effect ervan gaat zien. Dus laat uw woning isoleren en kom ook in aanmerking voor de subsidie spouwisolatie.

Eisen spouwmuur isoleren subsidie

Hieronder ziet u de algemene eisen en voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie spouwmuur isoleren:

 • U hebt een eigen particuliere woning. Als dit een woning in een appartementen complex betreft dan dient dit via de VvE te gebeuren.
 • Minimaal twee isolatiemaatregelen laten uitvoeren.
 • De maatregelen zijn uitgevoerd na 15 augustus 2019.
 • Minimale Rd-waarde 1,1 [m2 K/W]
 • Isolatiemaatregelen laten uitvoeren door een erkend bedrijf (De isolatiespecialist) om in aanmerking voor de spouwmuurisolatie subsidie te komen.

Verder dient u ook rekening te houden met een minimale oppervlakte voor het isoleren van 10 m2.

Lees hier verder voor de overige eisen en voorwaarden voor de spouwmuur isoleren subsidie.

Advies en opbrengst voor uw woning

Als u flink wilt besparen en bijdragen aan een duurzaam milieu, begin dan snel met isoleren en ontvang daarna ook nog eens een spouwisolatie subsidie. Neem contact met ons op, dan begeleiden wij u door dit proces. Wij voeren de isolatiewerkzaamheden uit en helpen u aan de subsidie. Om nauwkeurig naar de mogelijkheden te kijken, komen wij graag langs op locatie, om goed in te schatten welke isolatiemaatregelen het beste geschikt zijn voor uw woning en wat u daarmee kan gaan besparen, door middel van de subsidie spouwisolatie. Advies voor het isoleren en de spouw isolatie subsidie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij staan voor u klaar!

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag