Spouwmuurisolatie? Isoleren spouwmuur is zeer effectief!

Vocht op de muur? Last van tocht? Baalt u van uw energieverbruik? Overweeg eens spouwmuurisolatie. De spouw isoleren of spouwmuur isoleren is relatief goedkoop, maar zeer effectief. Lees verder over kosten spouwmuur isolatie, de spouwmuurisolatie nadelen en waarom de voordelen zo groot zijn!

Gemiddelde jaarlijkse besparing o.a. na isolatie spouwmuur

Soort isolatie Spouwmuur Vloerisolatie Dakisolatie
Hoekwoning/ twee-onder-één-kap € 550 € 190 € 600
Tussenwoning € 210 € 160 € 500
Vrijstaande woning € 800 € 330 € 1000
Gemiddelde terugverdientijd 4 jaar 9 jaar 7 jaar
Bron: milieucentraal.nl

Wat is nu de beste spouwmuurisolatie?

De Isolatiespecialist.nl heeft verschillende producten om de spouwmuren van uw woning te isoleren.  Wij vinden het belangrijk om te kijken naar de situatie van uw woning en het gevelwerk. Neem gewoon eens – vrijblijvend – contact op voor een gratis advies. We kijken of spouwmuurisolatie geschikt is voor uw woning en welk soorten spouwmuurisolatie het beste bij uw woning passen.

Spouwmuurisolatie kosten?

Lees verder..
Kosten spouwmuurisolatie? Vanaf 12 euro per vierkante meter kunt u al uw spouwmuren isoleren. De spouwmuurisolatie prijs is vaak afhankelijk van onder andere de bereikbaarheid van uw gevel, de hoeveelheid metselwerk en de breedte van de spouw. Wij werken met uitsluitend de beste isolatiematerialen die beschikbaar zijn.  Tegenover de spouwmuurisolatie kosten staat een zeer korte terugverdientijd: 3 – 5 jaar! En… comfort. Beloofd!

Spouwmuurisolatie en vocht

Sommige mensen zijn bang voor vochtproblemen door spouwmuurisolatie. Dat is eerlijk gezegd een misverstand. Het isoleren van spouwmuren voorkomt in de praktijk juist veel vocht- en schimmelproblemen. De spouwmuurisolatie zorgt er voor dat de binnenmuur warmer wordt. Hierdoor vindt er minder condensatie plaats (vergelijk het maar met dubbel glas) en worden vochtproblemen in huis voorkomen. De Isolatiespecialist.nl werkt met waterafstotende producten.

Veel gestelde vragen spouw isoleren

Lees verder..
Er worden ons regelmatig vragen gesteld over spouw isolatie. Bijvoorbeeld of isolatie spouwmuur het hele jaar door kan worden gedaan, of dat er een seizoen is dat meer geschikt is. En vragen over spouwmuurisolatie ervaringen van klanten van de IsolatieSpecialist. Ook wordt er regelmatig gevraagt naar spouwmuurisolatie nadelen en voordelen voor de verschillende soorten spouwmuurisolatie. Die vragen beantwoorden we graag omdat we begrijpen dat de spouwmuur isoleren een investering is waar u goed over na wil denken.

Ander vormen van isolatie

Wij doen alle vormen van isolatie waaronder ook bijvoorbeeld geluidsisolatie en dakisolatie.