Geluidshinder? Geluidsisolatie muren, plafonds en vloeren

Geluidsoverlast. Een vervelend probleem. U kunt precies volgen welk televisieprogramma uw (boven)buren kijken en dat hun baby toe is aan de fles. U bent bang om zelf te veel geluidsoverlast te veroorzaken. Geluidsoverlast verstoort uw rust en privacy. Een eenvoudige oplossing is geluidsisolatie voor uw muren, plafond of vloer.

 

 

‘Deze gehorige, naoorlogse woning in Den Haag hebben wij voorzien van geluidsisolatie in de muren en vloeren. De holle ruimtes zijn opgevuld met het zgn. Timber Frame systeem.’

Geluidsisolatie: oplossing voor oudere woningen

Geluidsoverlast komen we veel tegen bij oudere, naoorlogse woningen. Tijdens de bouw werd er weinig aandacht besteed aan geluidsisolatie. De verdiepingsvloeren zijn vaak erg gehorig. Dit komt omdat deze vloeren vaak uit hout bestaan met holle ruimtes tussen de vloer en het onderliggende plafond. Hierdoor is de verdiepingsvloer een holle klankkast.

Geluidsproblemen lossen wij op door tussen de vloer en het plafond geluidsisolerende vlokken aan te brengen. Het is de ideale oplossing tegen geluidsoverlast, zonder dat er een grote en dure verbouwing nodig is. Hinderlijke geluiden worden hiermee gedempt. Meer weten over geluidsisolatie? Wij adviseren u graag over geluidsisolatie! Kijk hieronder voor meer informatie over geluidsisolatie voor uw muren en vloer.