Geluidsisolatie

Geluidshinder? Geluidsisolatie voor muren, plafonds en vloeren

Geluidsoverlast. Een vervelend probleem. U kunt namelijk precies volgen welk televisieprogramma uw (boven)buren kijken en dat hun baby toe is aan de fles. U bent bang om zelf te veel geluidsoverlast te veroorzaken. Geluidsoverlast verstoort namelijk uw rust en privacy. Daarom is er geluidsisolatie, een eenvoudige oplossing in uw muren, plafond of vloer.

‘Deze gehorige, naoorlogse woning in Den Haag hebben wij voorzien van geluidsisolatie muren en vloeren. De holle ruimtes zijn opgevuld met het zgn. Timber Frame systeem.’

Geluidsisolatie muren en vloeren: oplossing voor oudere woningen

Geluidsoverlast komen we veel tegen bij oudere, naoorlogse woningen. Er is namelijk tijdens de bouw geen aandacht besteed aan geluidsisolatie. Daarom zijn de verdiepingsvloeren zijn vaak erg gehorig. Dit komt omdat deze vloeren vaak uit hout bestaan met holle ruimtes tussen de vloer en het onderliggende plafond. Hierdoor is de verdiepingsvloer een holle klankkast.

Geluidsproblemen lossen wij op door tussen de vloer en het plafond geluidsisolerende vlokken aan te brengen. Het is namelijk de ideale oplossing tegen geluidsoverlast, zonder dat er een grote en dure verbouwing nodig is. Hinderlijke geluiden worden hiermee gedempt. Meer weten over deze vorm van isolatie? Wij adviseren u graag over geluidsisolatie! Wilt u meer informatie? Kijk voor meer informatie over geluidsisolatie muren en vloer hieronder. 

Voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialist, kunt u contact op nemen via 0182-639709. Dit gesprek kan voor geluidsisolatie zijn, maar onze specialisten kunnen ook u adviseren over spouwmuur-, vloer– of bodemisolatie.

ervaringen Geluidsisolatie
8,6
2 klanten
Gaven hun mening
Geef uw mening

“Er is prettig contact met de mensen op kantoor, een erg vriendelijke vertegenwoordiger in de buitendienst en erg vakbekwaam en net personeel die alles uitvoeren.”

Chris
Bekijk alle veelgestelde vragen

Overzicht meest verkochte geluidsisolatie producten

Supafil Timber Frame

Plafondisolatie

Easycell