fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Geluidsisolatie muur

Spouwmuurisolatie ervaringen

Spouwmuurisolatie ervaringen

U bent op zoek naar Spouwmuurisolatie ervaringen. Want natuurlijk wilt u weten of u er verstandig aan doet om spouwmuurisolatie aan te laten brengen. Op internet leest u uiteenlopende ervaringen. Heel positieve ervaringen, maar ook wel eens negatieve spouwmuur isolatie ervaringen. Op deze pagina vertellen wij u meer over de meest voorkomende ervaringen. Eerst de positieve spouwmuurisolatie ervaring, vervolgens een aantal negatieve ervaringen vanwege problemen na het isoleren van de spouwmuur.

Positieve ervaringen spouwmuurisolatie

Gelijk resultaat: de kamertemperatuur is aangenamer

‘Als ik nu ’s morgens naar beneden kom, heeft de woonkamer een aangename temperatuur. Ondanks dat de thermosstaat een aantal graden lager heeft gestaan, koelt de woning niet zo snel meer af’. Dit is een van de meest gehoorde ervaring met spouwmuurisolatie. Mensen ervaren dat de warmte beter in huis blijft en muren minder kou uitstralen en koude trek veroorzaken.

Het gasverbruik gaat omlaag!

‘Kijk, je ziet het ECHT terug in het energieverbruik!’ Het effect van spouwmuurisolatie zie je vaak heel duidelijk terug op de energierekening. Door de ‘jas’ die de woning heeft krijgen, hoeft er minder gestookt te worden, wat veel gasverbruik scheelt. Lees hier meer over besparing spouwmuurisolatie .

Snel aangebracht, geen gedoe.

Veel mensen zien op tegen werkzaamheden aan de woning. En begrijpelijk: het kost tijd, geeft rommel, … Een van de veel gehoorde ervaringen met spouwmuur isolatie: ‘Wat is het isoleren snel gegaan, voor dat je het weet waren de mannen weer weg en hadden zij alles netjes opgeruimd en achtergelaten’. Er is geen breekwerk of verbouwing nodig.

Buitengevel blijft netjes

Op je huis ben je zuinig. Je wilt geen werkzaamheden aan je woning die het aanzicht verprutsen. Er zijn woningeigenaren die bang zijn voor spouwmuurisolatie: ‘Straks blijf je dat zien’. Veel mensen zijn na de werkzaamheden blij verrast: ‘Je ziet er (bijna) niets van. De kleine gaatjes zijn netjes afgewerkt’. 

Betaalbare isolatie

Veel mensen zijn positief verrast wanneer zij de kosten horen voor het isoleren van de spouwmuren. Natuurlijk kost het best wat geld, maar velen denken in eerste instantie dat de spouwmuurisolatie kosten duizenden euro’s zijn. Dat is niet het geval. Bovendien verdient spouwmuurisolatie zich snel terug: door de forse energiebesparing heeft u de investering in 3 tot 5 jaar er al uit.

Negatieve ervaringen: spouwmuurisolatie problemen

Soms zijn er ook vervelende negatieve ervaringen met spouwmuurisolatie. De oorzaak is dan meestal te vinden in menselijke fouten. Op deze pagina leest hier meer over de grootste fouten bij spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie wordt weleens geassocieerd met vochtproblemen. Mensen zeggen weleens: ‘een muur heeft niet voor niets een spouw. En als je die gaat vullen, krijg je vochtproblemen’. Maar dat spouwmuurisolatie zelf leidt tot vochtproblemen behoort tot de ‘broodje aap’- verhalen. Er is iets anders aan de hand: lees meer over negatieve ervaringen en spouwmuurisolatie problemen.

Nauwkeurig spouwonderzoek

Spouwmuurisolatie op zich zal geen problemen geven. Problemen met spouwmuurisolatie ontstaan eigenlijk als de gevel niet geschikt is voor isolatie. Voorkom een vervelende spouwmuurisolatie ervaring: laat uw woning vooraf altijd goed controleren door een bouwkundige isolatieadviseur. Isolatiespecialist.nl wil dit voor u doen. Dit is kosteloos, ook wij willen problemen achteraf voorkomen. En áls er toch problemen zouden ontstaan door spouwmuurisolatie, heeft u 10 jaar garantie en zullen deze kosteloos worden opgelost.

Bent u een handige doe-het-zelver?  Lees meer: zelf spouwmuurisolatie aanbrengen.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag