fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Easycell cellulose isolatie: dé oplossing voor geluidsoverlast

Easycell: zo makkelijk als de naam klinkt, zo makkelijk is het ook aan te brengen. Met Easycell isolatie houdt u de warmte binnen, de kou buiten en heeft u minder last van geluidsoverlast. Cellulose isolatie is namelijk dé methode voor geluidsisolatie. Bij Isolatiespecialist.nl zijn wij erg over dit product te spreken. Heeft u last van een kamer die moeilijk warm te krijgen is of ervaart u geluidsoverlast? Neem dan contact met ons op. We komen gratis en vrijblijvend langs om uw situatie te bekijken en u te adviseren.

Vrijblijvende offerteaanvraag

Uw woning isoleren? Wilt u geluidsisolatie, spouwmuurisolatie of toch een mix van allebei? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij komen bij u langs voor een gratis en vrijblijvende isolatiecheck t.w.v. €75,00!

Medewerker klantenservice Isolatiespecialist.nl

Gratis offerteaanvraag

Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Easycell: Tegen geluidsoverlast

Overweegt u om uw huis te isoleren met Easycell tegen geluidsoverlast? Veel woningen in de wat grotere steden hebben holle ruimtes tussen het plafond en de hoger gelegen vloer. Deze vloeren geven daarom vaak geluidsoverlast. Woont u in een wat oudere woning en heeft u last van geluidsoverlast van de buren? Dan kan Easycell cellulose isolatie de oplossing bieden! Het aanbrengen van de Easycell cellulosevlokken is een eenvoudige ingreep, zonder grote verbouwing. Easycell cellulose isolatie zorgt dat leefgeluiden via vloeren en wanden worden geabsorbeerd.

Easycell cellulose isolatie: Wat is het eigenlijk?

Easycell zijn wollige, cellulosevlokken die zijn gemaakt van oud krantenpapier. Daarom wordt Easycell isolatie ook wel cellulose isolatie genoemd. Easycell is echter een merkproduct en niet direct vergelijkbaar met andere merken voor cellulose isolatie. Onder lichte druk worden, met een inblaasmachine, deze cellulose vlokken in de holle ruimte geblazen. Daardoor ontstaat er een homogene laag die gelijkmatig over de hele ruimte is verdeeld. Hierdoor wordt de klankkastvorming opgeheven. Heeft u interesse in deze vorm van isolatie, of juist andere isolatie zoals vloer– of bodemisolatie? Wij maken dan graag met u een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten. Neem gerust contact op om dit in te plannen!

Easycell cellulose geluidsisolatie: Hoe werkt dat?

Allereerst zullen we goed moeten kijken of het inderdaad om klankkast-geluiden gaat. Zo ja, dan is Easycell uitstekend in staat om luchtgeluid snel, gemakkelijk en goedkoop te beperken.

  • De Easycell wordt onder druk ingeblazen. Hierdoor ontstaat er een dikke deken en blijven er geen lekken over waardoor nog geluid of warmte kan ontsnappen.
  • Easycell kan gebruikt worden in de vloer, plafond, schuine kap en de wand.
  • De vlokken kunnen zowel via het plafond als via de verdieping ingeblazen worden.

Easycell isolatie kosten

Wat kost Easycell isolatie? De kosten voor het aanbrengen van Easycell cellulose isolatie voor een gemiddelde eengezinswoning zijn vanaf  € 1.300,00. Dit is een richtprijs. Easycell is een snelle en goedkope manier voor het oplossen van geluidsoverlast. In theorie is het mogelijk om het isolatiemateriaal te kopen en het zelf aan te brengen. Wij raden u aan om dit niet te doen en het isoleren van uw woning te laten doen door een gecertificeerd isolatiebedrijf. Benieuwd naar de kosten voor uw woning? Neem gewoon eens contact op voor een prijs op maat. Ook kunnen wij u informeren over de mogelijke subsidie.

Geluidsisolatie: Kom ik in aanmerking voor subsidie?

Wilt u dit isolatiemateriaal laten aanbrengen door een gecertificeerd isolatiebedrijf? Dan zijn er aantrekkelijke subsidied. U komt vrijwel zeker in aanmerking voor een subsidie. Er is een landelijke, ISDE, subsidie isolatie en vanaf 2023 geldt deze al bij 1 isolerende maatregel. Eventueel heeft u ook recht op een gemeentelijke subsidie. Het loont om dit uit te zoeken, aangezien deze subsidie vaak te stapelen is met de ISDE subsidie. De Easycell subsidie kunnen we, indicatief, in de offerte meenemen. U ziet dan direct wat het u ongeveer gaat kosten. Tijdens de kennismaking met onze adviseur kunt u ook uw energieverbruik met ons bespreken. Zo kunnen wij u adviseren over eventueel anders isolerende maatregelen die het energieverbruik omlaag kunnen brengen. Denk bijvoorbeeld aan Supafil Timber Frame.

Cellulose isolatie: Voordelen

Uw huis isoleren met Easycell cellulose isolatie heeft de volgende voordelen:

Voordelen Easycell

  • Houdt warmte binnen en geluid buiten
  • Geen ingrijpende verbouwing
  • Milieuvriendelijk
Klik hier voor contact
Besparen door te isoleren

Easycell isolatie: Veiligheid

Heeft Easycell isolatie nadelen? Het isolatiemateriaal heeft niet zo zeer nadelen, wel dient u een aantal veiligheidsmaatregelen te nemen wanneer u het zelf wilt gaan aanbrengen. Wij raden u dan ook aan om dit door een gecertificeerd isolatiebedrijf te laten doen. U heeft dan ook recht op eventuele subsidie en u weet zeker dat de isolatie op een veilige manier wordt aangebracht.

Easycell cellulose: Technische gegevens

Hieronder vindt u de technische gegevens van Easycell cellulose. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lambda-waarde

Lamda-waarde

0,039 W.m.K

Brandklasse

Brandklasse

B2

Millieuvriendelijk

Milieuvriendelijkheid

Easycell cellulose isolatie: Garantie

U heeft 10 jaar garantie op Easycell cellulose isolatie.

Easycell: Hoeveel materiaal heeft u nodig?

Vraagt u zich af hoeveel kg cellulose isolatie u per vierkante meter nodig heeft? Dit is afhankelijk van hoe groot de ruimte is tussen uw vloer en plafond. Er wordt tot maximaal 40cm laagdikte aangebracht. Bij een dikte van 20 cm is het gewicht gemiddeld 7 kg. Neem vooral contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie. Deze inspectie is belangrijk, om problemen achteraf te voorkomen.

 

Easycell cellulose geluidsisolatie: Is dit product geschikt voor mijn woning?

Bent u benieuwd of dit product ook geschikt is voor uw woning? Of vraagt u zich af welke ervaring Isolatiespecialist.nl heeft met Easycell isolatie? We hebben inmiddels al vele panden geïsoleerd met cellulose isolatie en we delen onze kennis graag met u. Aan de hand van uw pand en uw situatie kunnen we inschatten of Easycell cellulose geluidsisolatie geschikt voor u is. Mocht Easycell niet de optimale isolatiemaatregel voor u zijn dan kunnen wij altijd een andere vorm van isolatie aanraden. Bent u benieuwd welk isolatiemateriaal voor u het beste is? Dan komen we graag bij u langs! Ons advies kost u niets en is helemaal vrijblijvend.

klanten vertellen
trustpilot

9,3

4,1

10

Zeer tevreden, voldoet aan alle verwachtingen

Een duidelijk verhaal door der verkoper, een makkelijk bereikbaar bedrijf. De mannen die het uitvoeren werkten snel, waren beleefd en lieten alles schoon achter. Administratief alles inzichtelijk zowel op de site als in de email. Lees meer

24/06/2024 - Kees, Dordrecht

10

Fantastisch

Klantvriendelijke mannen behulpzaam goed en correct werk afgeleverd. Lees meer

19/06/2024 - C de Vos, Ridderkerk

9.0

Prima Service

Professioneel bedrijf, werknemers met verstand van zaken. Lees meer

19/06/2024 - Dave, Rhoon

10

Snelle en betaalbare service.

Het contact met het bedrijf was correct en de gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Alles werd weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Lees meer

18/06/2024 - Wilhelmien, Gouda

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag