fbpx
Gratis offerte 0182-639709
HR++ solatieparels bodemisolatie

HR++ Isolatieparels

Dág vocht, hallo comfort!

HR++ isolatieparels: voor de krappe / vochtige kruipruimte

HR++ isolatieparels zijn EPS (piepschuim) korrels die wij in een gelijkmatige laag – los – op de bodem van de kruipruimte aanbrengen. De parels zijn herkenbaar aan de grijze kleur. De HR++ isolatieparels passen wij veel toe bij lage kruipruimtes en vochtproblemen. Een vochtige kruipruimte zorgt namelijk voor veel ongemak zoals schade aan de vloer en leidingen, schimmels (in muren en meubelen) en een muffe grondlucht. De grijze isolatieparels pakken het probleem aan bij de bron, namelijk de bodem.  

Vrijblijvende offerteaanvraag

Uw bodem isoleren met isolatieparels? Of wilt u een andere isolatiemateriaal gebruiken? Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij komen bij u langs voor een gratis en vrijblijvende isolatiecheck t.w.v. €75,00!

Medewerker klantenservice Isolatiespecialist.nl

Gratis offerteaanvraag

Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HR++ isolatieparels: Wat zijn het eigenlijk?

HR++ isolatieparels zijn kleine bolletjes, die gemaakt zijn van piepschuim (EPS). EPS is een afkorting voor geëxpandeerd polystyreen. Deze EPS bolletjes bestaan voor 95% uit lucht. Stilstaande lucht heeft een hoge isolerende werking. De isolatieparels houden van zichzelf nauwelijks vocht vast en dit is belangrijk het klimaat van uw kruipruimte.. Typerend is de grijze kleur, deze wordt veroorzaakt door het grafiet. De isolatieparels worden los in de kruipruimte geblazen.

EPS bodemparels kruipruimte isolatie: Hoe werkt dat?

De EPS parels worden via het kruipluik, in een gelijkmatige laag, los op de bodem van de kruipruimte aangebracht. Wanneer de kruipruimte gedeeltelijk of niet bereikbaar is, zal er een sparing of een ‘tunnel’ gemaakt moeten worden.

In sommige kruipruimtes staat bijna het hele jaar door water. Ook in dit geval is kruipruimte-isolatie met EPS parels een geschikte optie. EPS parels nemen namelijk geen vocht op en blijven drijven op het water. Dit is belangrijk, want hierdoor wordt het isolerend effect behouden.

EPS bodemparels: Kosten

De kosten voor het aanbrengen van de HR++ parels zijn o.a. afhankelijk van de bereikbaarheid, de hoeveelheid en de laagdikte. U kunt rekening houden met een m² prijs vanaf € 30,00. Voor een exacte prijs willen wij u graag adviseren om contact met ons op te nemen. Wij sturen dan geheel vrijblijvend een specialist langs om de mogelijkheden te bekijken en u een exacte prijsopgave te kunnen geven. Dit kan natuurlijk voor de isolatiechips, maar ook voor spouwmuurisolatie of vloerisolatie!

HR++ isolatieparels bodemisolatie: Besparing

Kruipruimte-isolatie bespaart stookkosten. Bij een hoekwoning bespaart u gemiddeld 350,- euro per jaar. De besparing is afhankelijk van o.a. de grootte van het huishouden, het stookgedrag en de gasprijzen.

Isolatie besparing en kortere terugverdientijd

Isoleren = Besparen!

Door de hoge gasprijzen verdient u nog sneller uw investering terug. Klik op onderstaande knop om contact op te nemen!

Klik hier voor contact!

Kruipruimte isolatie EPS parels: Terugverdienperiode

U verdient de investering terug in 3,5 jaar. Bij deze berekening is uitgegaan van een gasprijs van 2,50 euro per kuub. Op dit moment zijn de gasprijzen explosief, waardoor de terugverdientijd nog eens extra verkort wordt. Wanneer u gebruik maakt van de isolatie subsidie is dit gemiddeld 3 jaar.

HR++ isolatieparels: Kom ik in aanmerking voor subsidie?

U wilt de kruipruimte isoleren? Als u het slim aanpakt kunt u gebruik maken van de subsidie isolatie. De subsidie voor 2022 is een leuk bedrag… € 6,00 per m2 (in combinatie met nog minimaal 1 maatregel)! Soms kunt u extra geluk hebben: sommige gemeentes hebben ook nog eens een subsidiepotje voor het verduurzamen en upgraden van het energielabel van uw woning. Het is zeker de moeite waard hiernaar te informeren. Dit scheelt veel in de kosten kruipruimte isoleren.

Hr++ EPS bodemparels: Is het schadelijk?

EPS parels zijn voor zowel het milieu als voor uw gezondheid compleet onschadelijk. De parels kunnen compleet gerecycled worden naar hun oorspronkelijke basisgrondstof, mochten deze uit de spouwmuur verwijderd moeten worden.

Ik ben Mehdi, en ik zorg ervoor dat de parels goed worden aangebracht. Ik word vrolijk van mijn werk en ik sta bekend als het zonnetje van het bedrijf. Misschien kom ik wel bij u langs!

HR++ isolatieparels op de bodem: Gek idee!

In eerste instantie lijkt het aanbrengen van HR++ isolatieparels op de bodem van de kruipruimte (bodemisolatie) maar een vreemd idee. Toch is de werking van de parels natuurkundig vrij eenvoudig te verklaren. Vocht condenseert namelijk op het punt waar warmte en koude samen komen (het dauwpunt). Deze condensatie vindt ook plaats onder de vloer in de kruipruimte. Door het aanbrengen van de HR++ isolatie parels verlaagt u het dauwpunt naar de bodem van de kruipruimte. Het vocht trekt weg uit de vloer. Hierdoor wordt de vloer droog en voorkomt u schade aan houten en betonnen vloeren, maar ook vocht en schimmel in de woning. Het binnenklimaat wordt merkbaar beter.

HR++ bodemparels: Technische gegevens

Hieronder vindt u de technische gegevens van HR++ bodemparels. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lambda-waarde

Lambda-waarde

0,034 W / (m.K)

Brandklasse

Brandklasse

E (Vlamdovend)

Millieuvriendelijk

Mileurvriendelijkheid:

HR++ bodemparels: Voordelen

De bodem van uw kruipruimte isoleren met HR++ EPS bodemparels heeft de volgende voordelen:

Voordelen HR++ Isolatieparels

  • Droge en warmere vloer
  • Voorkomt rot en schimmel
  • Oplossing voor lage kruipruimtes
Klik hier voor contact
Besparen door te isoleren

HR++ isolatieparels: Nadelen

Zijn er ook nadelen aan het isoleren van de kruipruimte met HR++ isolatieparels? Een nadeel van dit isolatie systeem is dat het niet voldoende effect heeft in droge en hoge kruipruimtes. De werking van de HR++ isolatieparels is voor deze kruipruimtes beperkt. Wij adviseren in dat geval vloerisolatie. De HR++ isolatieparels adviseren wij alleen bij lage en vochtige kruipruimtes.

Isolatieparels kopen: Doe het zelf

Indien u, doe het zelf, uw kruipruimte wil isoleren, kunt u de EPS parels bij ons kopen en afhalen. De EPS isolatie parels zijn verpakt in zakken van 400 liter. U kunt met een zak isolatieparels 2 m² kruipruimte isoleren (bij een laagdichte van 20cm)

HR++ isolatieparels: Garantie

U ontvangt van ons 10 jaar garantie, wanneer u uw kruipruimte laat isoleren met HR++ bodemparels.

 

HR++ isolatieparels: Is dit product geschikt voor mijn woning?

U bent benieuwd of dit product ook geschikt is voor uw woning? Dan komen we graag bij u langs! Ons advies kost u niets en is helemaal vrijblijvend.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag