Reflectiefolie

Uw vloer isoleren met HR Trifoil

Voelt uw vloer koud aan? Last van een koude trek over de vloer? Denkt u ook al eens aan uw vloer te isoleren met Trifoil (reflectiefolie). Met Trifoil voorkomt u dat warmte verloren gaat naar de kruipruimte en houdt u de warmte in uw vloer.

Wat is Trifoil?

De Trifoil bestaat uit een aluminiumfolie met drie luchtkamers. In brede banen wordt deze isolatiefolie onder de vloer gemonteerd en dan gevuld met lucht. Het isolerend effect van deze luchtkussenfolie komt door reflectie in combinatie met stilstaande lucht. Eigenlijk hetzelfde idee als de welbekende thermofles. Heeft u eventuele vragen en/of opmerkingen over de reflectiefolie? Neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten!

Voordelen Reflectiefolie

  • Goede isolatiewaarde;
  • Vochtwerend;
  • Lage milieubelasting;
  • Geen voedingsbodem voor schimmels en bacteriën.

Bodemfolie tegen vocht en radon

Op de bodem van de kruipruimte brengen wij een stevige bodemfolie aan. Deze folie houdt niet alleen het vocht tegen, maar ook het radongas. Bodemfolie is bovendien ook zeer effectief bij overlast van schimmels, zilvervisjes en andere vochtliefhebbers.

Wat is de prijs van Trifoil?

LEES VErder

De gemiddelde advies prijs voor het aanbrengen van de reflectiefolie is € 40,00 per m². Indien u precies wilt weten van de kosten zijn voor het isoleren van uw vloer, komen we graag de kruipruimte ter plaatse bekijken. Daarbij zullen we letten op de bereikbaarheid, het klimaat en de complexheid van de kruipruimte.

Wat zijn de nadelen van de HR Trifoil?

De Trifoil is een luchtdicht isolatiesysteem. Indien uw woning een complexe kruipruimte heeft (met bijvoorbeeld veel leidingwerk, doorvoeren en poeren) zullen wij u een andere vloerisolatie adviseren, bijv. PUR isolatie, voor een goede afdichting van naden en kieren.

Isolatiespecialist.nl: uw installateur

Het aanbrengen van de Trifoil vraagt de nodige aandacht en expertise van de installateur. Het luchtdicht aanbrengen van deze vloerisolatie bepaalt namelijk het succes! Gebeurt dit niet, gaat er onnodig warmte en energie verloren. Het aanbrengen van de Trifoil kunt u gerust aan ons team overlaten. Onze werkzaamheden worden – onafhankelijk – steekproefsgewijs gecontroleerd op kwaliteit door het kwaliteitscentrum, Insula Certificatie.

Vragen?

Stel ze onze productspecialist!

  • Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ervaringen Vloerisolatie
8,6
114 klanten
Gaven hun mening
Geef uw mening

“Goed advies, snelle service goede prijs kwaliteits verhouding. Top bedrijf.”

Jimmy