fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Vochtproblemen

Dág vocht, hallo comfort!

Help! Vochtproblemen!

Vochtproblemen. Veel huizen hebben hier last van. Schimmel op muren, loslatend behang, laminaat dat bol staat en ook nog is een vieze lucht. Signalen voor vochtproblemen. Niet gezond en ook schadelijk voor uw huis. Isolatiespecialist.nl heeft daarom verschillende oplossingen voor vochtwering maar ook voor het isoleren van uw woning. Deze oplossingen voor vochtwering zijn vaak eenvoudig en ook nog niet eens kostbaar.

Hoe herkent u vochtproblemen? Vochtproblemen

 • Muffe en bedompte geur;
 • De was in huis droogt minder snel;
 • Loslatend behang of stucwerk;
 • Vocht- en schimmelplekken;
 • Hoger energieverbruik;
 • Condens op ramen.

Vraag gratis advies aan!

Overweegt u isolatie? Vraag nu gratis en vrijblijvend advies aan t.w.v. €75,00!

Medewerker klantenservice Isolatiespecialist.nl

Ja, ik wil gratis advies

Wij gaan dat regelen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vochtproblemen: Ventileren

Mensen, huisdieren en planten produceren vocht. Maar ook als u kookt, wast, doucht en de was droogt komt er vocht vrij. Dat is totaal per dag zo’n tien tot vijftien liter …! Dit is helemaal geen probleem, mits er maar goed geventileerd wordt. Veel vochtproblemen worden veroorzaakt door onvoldoende ventilatie. Goed ventileren dus!

Vochtproblemen: Oorzaken

 • Optrekkend vocht
  Vochtoverlast kan verschillende oorzaken hebben. Vochtige muren en vloeren hebben meestal te maken met optrekkend vocht uit de kruipruimte. Het grondwater trekt via de muur uw woning binnen, met het gevolg zwarte schimmelplekken, bobbelend behang en vochtschade op uw parketvloer. Vocht is ook een gevaar voor de vloer: de houten balken worden aangetast door schimmels en zwammen.
 • Koudebruggen
  Warme lucht bij een koude muur of vloer koelt af en moet zijn vocht kwijt. Er ontstaan dan druppels op het koude oppervlak. U kunt daarbij denken aan metalen kozijnen, betonnen draagconstructies of vervuilingen in de spouwmuur. Deze plekken heten koudebruggen.
 • Lekkage
  Vocht in huis door lekkage ziet u snel. De oorzaken zijn minder snel zichtbaar. Vaak is lekkage een gevolg van veroudering of een bouwfout van uw woning. Denk aan lekke waterleidingen of afvoeren. Ook badkamers met slechte kitvoegen kunnen de bron zijn van lekkages in huis.
 • Condensatie
  Condens ontstaat door menselijke activiteiten in huis zoals douchen of wassen. Dit is helemaal geen probleem, als er maar goed geventileerd wordt. Wanneer er niet goed geventileerd wordt, slaat de vochtige lucht als condens neer op oppervlakten zoals (stalen of aluminium) ramen, kozijnen, muren of kelders.

klanten vertellen
trustpilot

9,3

4,1

10

Zeer tevreden, voldoet aan alle verwachtingen

Een duidelijk verhaal door der verkoper, een makkelijk bereikbaar bedrijf. De mannen die het uitvoeren werkten snel, waren beleefd en lieten alles schoon achter. Administratief alles inzichtelijk zowel op de site als in de email. Lees meer

24/06/2024 - Kees, Dordrecht

10

Fantastisch

Klantvriendelijke mannen behulpzaam goed en correct werk afgeleverd. Lees meer

19/06/2024 - C de Vos, Ridderkerk

9.0

Prima Service

Professioneel bedrijf, werknemers met verstand van zaken. Lees meer

19/06/2024 - Dave, Rhoon

10

Snelle en betaalbare service.

Het contact met het bedrijf was correct en de gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Alles werd weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Lees meer

18/06/2024 - Wilhelmien, Gouda

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag