fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Enverifoam spouwmuurisolatie

EnveriFoam

Hoge gasprijzen zorgen voor een kortere terugverdientijd!

Enverifoam spouwmuurisolatie

Enverifoam is een isolatieschuim dat wij veel toepassen voor het isoleren van spouwmuren, maar ook voor het herstellen van oude spouwmuurisolatie. Zoekt u een naadloze en vormvaste enverifoam isolatie? Overweeg dan zeker deze isolatie. Neem gewoon eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerteaanvraag

Bent u geïnteresseerd in spouwmuurisolatie? Neem dan via onderstaand formulier contact op. Wij komen dan bij u langs voor een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag ter waarde van €75,00!

Medewerker klantenservice Isolatiespecialist.nl

Gratis offerteaanvraag

Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enverifoam spouwmuurisolatie: Wat is het eigenlijk?

Enverifoam is een wit schuim dat vloeibaar in de spouw wordt gegoten, waarna het langzaam in de spouw hard wordt. Het grote voordeel van deze gietisolatie is dat naden, kieren en kleine holle ruimtes goed afgedicht worden. Het resultaat na het uitharden is een naadloze, vormvaste isolatie in de spouwmuur. Enverifoam is een CFK-vrij en waterafstotend isolatieschuim. Voor het schuimen van de foam wordt GEEN gebruik gemaakt van chemische blaasmiddelen. De foam is overigens geen PUR. Bent u geïnteresseerd in dit soort isolatie? Bekijk alle mogelijkheden bij ons op deze pagina of neem gerust even contact op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Wij hebben als filosofie dat uw huis uniek is. Daarom is er ook een specialist nodig om de beste isolatie voor uw woning aan te bieden.

Enverifoam: Besparing

U bespaart honderden euro’s per jaar door uw huis te isoleren met Enverifoam. Het exacte bedrag is afhankelijk van factoren zoals het aantal m2 van de te isoleren spouwmuur, de breedte van de spouw, de bereikbaarheid van de gevels en uw stookgedrag. Om u een indicatie te geven; een geïsoleerde hoekwoning bespaart gemiddeld € 1000,- per jaar na spouwmuurisolatie bij een gemiddelde gasprijs van gasprijs € 2,50/ m³.

Isolatie besparing en kortere terugverdientijd

Isoleren = Besparen

Gaat u al besparen? Door de hoge gasprijzen is de terugverdienperiode een stuk korter! Via onderstaande knop kunt u contact met ons opnemen!

Klik hier voor contact!

Enverifoam: Terugverdienperiode

Tegenover deze kosten staat een korte terugverdienperiode: gemiddeld 1-3 jaar. Bij hoge gasprijzen zal de besparing door Enverifoam spouwmuurisolatie nog hoger zijn. In combinatie met isolatie subsidie wordt de terugverdientijd verkort naar ongeveer 1-2 jaar (bron: Milieucentraal).

Spouwmuur isolatie: Een duurzame besparing?

Met spouwmuurisolatie bespaart u kilo’s co2. Dit is wel afhankelijk van uw type woning en van uw verbruik. Maar wat houdt dit nou eigenlijk precies in? Onderstaande grafiek geeft u een schatting.

  • We vergelijken 1 kg CO2 uitstoot met een minuut douchen en een kilometer autorijden.
  • Als we besluiten om de spouwmuren niet te isoleren, hoeveel bomen hebben we dan nodig in de achtertuin om deze CO2 op te laten nemen?

Duurzame besparing spouwmmuur

Enverifoam spouwmuurisolatie Kom ik in aanmerking voor subsidie?

Op dit moment is er een leuke isolatie subsidie (ISDE), deze geldt ook voor Knauf Supafil spouwmuurisolatie. Het subsidie bedrag is € 8,00 per m2. U komt in aanmerking voor deze subsidie wanneer u minimaal 2 isolerende maatregelen neemt, bijv. vloerisolatie of kruipruimte-isolatie. Vanaf 2023 komt u ook in aanmerking voor een subsidie bij 1 isolerende maatregel. Voor meer informatie over subsidie isolatie kunt u onze webpagina bezoeken.

Enverifoam: Wanneer is spouwmuurisolatie mogelijk?

Om te beoordelen of Enverifoam geschikt is voor uw spouwmuur, doen wij vooraf een inspectie. Wij controleren de gevel onder andere op de kwaliteit van het voegwerk, eventuele vervuilingen in de spouw, de steensoort en de spouwbreedte.

Enverifoam: Kosten

De kosten voor het aanbrengen van Enverifoam zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijv. de spouwbreedte, de bereikbaarheid van de muren en de grootte van de gevels. Indicatief is de prijs voor Enverifoam vanaf € 20,00 per m². Wilt u weten of Enverifoam geschikt is voor uw woning, neem dan gerust even contact op. Onze adviseur komt – vrijblijvend – bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Enverifoam: Na isoleren reeds geïsoleerde spouwmuur

Veel buitenmuren zijn in het verleden voorzien van UF-schuim. Soms is het UF-schuim nog prima, maar regelmatig is het schuim in de loop van de jaren gaan scheuren, verpulverd en uitgezakt. Vochtproblemen en schimmel zijn vaak het gevolg.

Is uw muur tientallen jaren geleden geïsoleerd, maar twijfelt u aan de kwaliteit van de  isolatie? Heeft u last van vochtplekken of schimmel op de muur? Neem gewoon eens contact op voor het maken van een – vrijblijvende (!) – afspraak.

Enverifoam spouwmuurisolatie: Technische gegevens

De technische gegevens van Enverifoam vindt u hieronder. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lambda-waarde

Lambda-waarde

0,034

Brandklasse

Brandklasse

B2

Millieuvriendelijk

Milieuvriendelijkheid

Enverifoam spouwmuurisolatie: Voordelen

Uw spouwmuur isoleren met Enverifoam heeft de volgende voordelen:

Voor- en nadelen EnveriFoam

  • Zeer goede afdichting van kieren en naden
  • Luchtdoorlatend
  • Waterafstotend
  • Relatief duur
Besparen door te isoleren

Enverifoam spouwmuurisolatie: Nadelen

Een nadeel van Enverifoam is dat het een relatief dure vorm van spouwmuurisolatie is. Een goedkoper alternatief om uw spouwmuur te laten isoleren is Knauf supafil.

Enverifoam: Ervaringen

Enverifoam wordt vaak gebruikt voor het herstellen van UF-schuim. Natuurlijk is het ook mogelijk het oude UF-schuim te verwijderen. De ervaring is dat dit vaak een behoorlijke kostenpost is, waar veel mensen van schrikken. Isolatieherstel met Enverifoam is om deze reden een technisch verantwoord en betaalbaar alternatief.

Isolatiespecialist.nl is een zeer ervaren isolatiebedrijf voor het aanbrengen van Enverifoam. Benieuwd naar een review? Lees hier meer.

Enverifoam: Garantie

U heeft 10 jaar garantie op Enverifoam spouwmuurisolatie.

Enverifoam spouwmuurisolatie: Is dit product geschikt voor mijn woning?

U bent benieuwd of dit product ook geschikt is voor uw woning? Dan komen we graag bij u langs! Ons advies kost u niets en is helemaal vrijblijvend.

Ontdek de voordelen van: Enverifoam isolatie

Enverifoam is een isolatieoplossing wat uw energie-efficiëntie kan verhogen. Het gebruik van Enverifoam, een hoogwaardig en milieuvriendelijk isolatiemateriaal, biedt verschillende voordelen in vergelijking met meer traditionele isolatieopties.

Neem gerust contact met ons op over de onderscheidende kwaliteiten van Enverifoam isolatie, de vele voordelen ervan en waarom het de beste opties is voor huiseigenaren en professionals.

Een energie efficiëntere manier van wonen

Moderne, milieuvriendelijke schuimisolatie genaamd Enverifoam is gemaakt om de energie-efficiëntie te verbeteren en tegelijkertijd de gevolgen voor het milieu te minimaliseren. Dit flexibele isolatiemateriaal is geschikt voor spouwmuurisolatie.

Enverifoam bestaat uit kleine polyurethaanschuimparels met gesloten cellen. Dit zet uit om alle openingen, spleten of holtes in het geraamte van uw huis te bedekken, wanneer ze met een speciale lijm worden samengevoegd. Deze speciale samenstelling maakt een superieure warmteweerstand mogelijk, wat tevens zorgt voor uitstekende isolatieprestaties.

Installatie van Enverifoam isolatie

Het isolatieproces met Enverifoam is snel, netjes en doeltreffend. Het schuim wordt door ons team van ervaren specialisten in de holtes of open plekken van uw huis geïnjecteerd, waar het uitzet om een gladde, luchtdichte afsluiting te creëren. Deze procedure zorgt voor een complete, hoogwaardige isolatie met zo min mogelijk overlast voor uw woning.

Enverifoam isolatie is een favoriete keuze van huiseigenaren en aannemers, omdat het verschillende voordelen heeft ten opzichte van conventionele isolatiematerialen

Enverifoam isolatie: uitstekende thermische prestaties

Door de uitstekende thermische weerstand die Enverifoam-isolatie biedt, zijn woningen comfortabeler en zijn de energiekosten lager. Dankzij de gesloten celstructuur blijft uw huis koeler in de zomer en warmer in de winter.

Enverifoam-isolatie kan een luchtdichte barrière vormen, waardoor tocht en luchtinfiltratie worden verminderd, wat een van de belangrijkste voordelen is. Als gevolg daarvan zullen uw verwarmings- en koelsystemen minder hard moeten werken om de binnentemperatuur constant te houden, waardoor ze minder energie verbruiken.

Weerstand tegen vocht

De gesloten celstructuur van Enverifoam verhindert ook het binnendringen van vocht, waardoor de kans op schimmelvorming afneemt. Dit resulteert in een betere luchtkwaliteit binnenshuis en een gezondere leefomgeving.

Een milieuvriendelijk oplossing voor: uw woning

De keuze voor Enverifoam isolatie is een keuze voor het milieu. Door de lange levensduur van het materiaal en de geringe afvalproductie hoeft het minder vaak te worden vervangen. Bovendien verbruikt uw huis dankzij de uitstekende isolatiemogelijkheden minder energie en produceert het minder kooldioxide.

Bent u op zoek naar manieren om uw woning energiezuiniger te maken en tegelijkertijd geld te besparen. Isolatiesubsidies zijn hierbij een mooie financiële steun in de rug. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u er alles over.

Enverifoam: vermindering van lawaai

De uitstekende geluidsisolerende eigenschappen van Enverifoam-isolatie helpen de geluidsoverlast binnen en buiten uw huis te verminderen. Dit resulteert in een stillere en gezelligere leefruimte.

Kies Isolatiespecialist.nl voor Enverifoam Isolatie

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de isolatiebranche en de vaardigheden en kennis die nodig zijn om Enverifoam isolatie succesvol en efficiënt in uw woning te plaatsen. Wij vinden het belangrijk om hoogwaardige isolatieoplossingen te leveren die aan uw eisen voldoen. Uw Enverifoam isolatieproject zal slagen dankzij ons team van gekwalificeerde experts die zich inzetten voor de beste resultaten.

Wilt u nog wat meer informatie over andere producten? Bekijk dan alle mogelijkheden voor het isoleren van uw spouwmuur met Knauf Supafil, Neopixels of Aminotherm isolatie.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag