EnveriFoam

Enverifoam isolatie

Enverifoam is een isolatieschuim dat wij veel toepassen voor het isoleren van spouwmuren, maar ook voor het herstellen van oude spouwmuurisolatie. Zoekt u een naadloze en vormvaste isolatie? Overweeg dan zeker  deze isolatie. Neem gewoon eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Zeer goede afdichting van kieren en naden
  • Luchtdoorlatend
  • Waterafstotend
  • Brandveilig (klasse B2)

Wat is Enverifoam?

LEES VErder

Het is een wit schuim dat vloeibaar in de spouw wordt gegoten, waarna het langzaam in de spouw hard wordt. Het grote voordeel deze gietisolatie is dat naden, kieren en kleine holle ruimtes goed afgedicht worden. Het resultaat na het uitharden is een naadloze, vormvaste isolatie in de spouwmuur. Enverifoam is een CFK-vrij en waterafstotend isolatieschuim. Voor het schuimen van de foam wordt GEEN gebruik gemaakt van chemische blaasmiddelen. de foam is overigens geen PUR. Bent u geinteresseerd in dit soort isolatie? Bekijk alle mogelijkheden bij ons op de website of neem gerust even contact op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Wij hebben als filosofie dat uw huis uniek is en daarom ook een specialist er voor nodig is om de beste isolatie voor uw woning aan te bieden. 

Kosten Enverifoam

De kosten voor het aanbrengen van Enverifoam zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijv. de spouwbreedte, de bereikbaarheid van de muren en de grootte van de gevels. Indicatief is de prijs voor Enverifoam ca. € 20,00 per m². Wilt u weten of Enverifoam geschikt is voor uw woning, neem dan gerust even contact op. Onze adviseur komt – vrijblijvend – bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Na isoleren reeds geïsoleerde spouwmuur

Veel buitenmuren zijn in het verleden voorzien van UF-schuim. Soms is het UF-schuim nog prima, maar regelmatig is het schuim in de loop van de jaren gaan scheuren, verpulverd en uitgezakt. Vochtproblemen en schimmel zijn vaak het gevolg.

Is uw muur tientallen jaren geleden geïsoleerd, maar twijfelt u aan de kwaliteit van de  isolatie? Heeft u last van vochtplekken of schimmel op de muur? Neem gewoon eens contact op voor het maken van een – vrijblijvende (!) – afspraak.

Wat is de isolatiewaarde van Enverifoam

De isolatiewaarde van Enverifoam is afhankelijk van de spouwbreedte. De isolatiewaarde (Rc) bedraagt bij 6 cm 1,69 m2 K/W. Enverifoam is een KOMO-gecertificeerd isolatieschuim. Dat betekent dat de isolatiewaarde en kwaliteit van het schuim geheel voldoet aan de normen.  Ook is Enveriforam ISSO-geaccrediteerd. Dat is belangrijk, Enverifoam telt daardoor mee voor een gunstiger energielabel voor de woning of het pand.

Enverifoam ervaringen

Enverifoam wordt vaak gebruikt voor het herstellen van UF-schuim. Natuurlijk is het ook mogelijk het oude UF-schuim te verwijderen. De ervaring is dat dit vaak een behoorlijke kostenpost is, waar veel mensen van schrikken. Isolatieherstel met Enverifoam is om deze reden een technisch verantwoord en betaalbaar alternatief.

Isolatiespecialist.nl is een zeer ervaren isolatiebedrijf voor het aanbrengen van Enverifoam. Benieuwd naar een review? Lees hier meer.

Vragen?

Stel ze onze productspecialist!

  • Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ervaringen Spouwmuurisolatie
8,5
272 klanten
Gaven hun mening
Geef uw mening

“Zowel spouwmuur- als bodemisolatie. Vlotte offerte, uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, vriendelijke en deskundige mensen. Werken schoon. Goede communicatie en komen afspraken na.”

A en M vd Meij