Supafil Timber Frame

Timber Frame: voor daken, plafonds en vloeren

Timber Frame is een product van Knauf dat ontwikkeld is voor het na-isoleren van verdiepingsvloeren, plafonds en hellende daken. De holle ruimtes worden met apparatuur volgeblazen met glaswolvlokken. Het voordeel van dit systeem is dat het goed in kleine hoekjes is te krijgen, waardoor een volledige vulling gegarandeerd is. Timber Frame wordt – naast warmte-isolatie – ook veel toegepast als geluidsisolatie, bijvoorbeeld in appartementen. Onze specialisten staan elke dag klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek met u over de mogelijkheden. Heeft u interesse hierin? Neem dan gerust even contact op!

Supafil Timber Frame

  • Breed toepasbaar voor daken, vloeren en plafond
  • Eenvoudige ingreep
  • Duurzaam: 80% gerecycled glas
  • Brandveilige isolatie

Timber Frame: dakisolatie

Timber Frame kan ook toegepast worden voor het isoleren van het dak tegen het dakbeschot. Op de gordingen spannen wij vooraf Homeseal (folie), waarna de Timber Frame via kleine openingen achter de folie wordt geblazen. Nadat de openingen luchtdicht zijn afgesloten, kan het Timber Frame systeem worden afgewerkt met gipsplaten.

Het voordeel van deze dakisolatie is een goede aansluiting ook bij ongelijkheden. Hierdoor worden isolatielekken voorkomen.

Timber Frame voor nieuwbouw

Ook voor de Nieuwbouw is het Timber Frame systeem uitermate geschikt. Houtskeletbouw wanden kunnen volgeblazen worden met Supafil. In combinatie met het Homeseal systeem biedt de Timber Frame een perfecte oplossing voor luchtdicht bouwen.

Vragen?

Stel ze onze productspecialist!

  • Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ervaringen Geluidsisolatie
8,6
2 klanten
Gaven hun mening
Geef uw mening

“Er is prettig contact met de mensen op kantoor, een erg vriendelijke vertegenwoordiger in de buitendienst en erg vakbekwaam en net personeel die alles uitvoeren.”

Chris