HR++ Isolatieschuim (HFO)

Bent u op zoek naar een robuuste vloerisolatie met een goede kierdichting? Wij adviseren u dan zeker eens naar HR++ isolatieschuim (HFO) te kijken. Dit HR++ schuim is een duurzaam isolatieschuim dat ter plaatse tegen de onderkant van de vloer wordt aangebracht. Bent u benieuwd of HR++ Isolatieschuim geschikt is voor uw woning? Neem gewoon eens contact op voor een gratis kruipruimtecheck door een onze specialisten.

Wat wordt er bedoeld met HFO?

Het isolatieschuim wordt ter plaatse tegen de onderkant van de begane grondvloer aangebracht. Om het schuim goed te laten uitharden wordt een blaasmiddel gebruikt. Voor HR++ isolatieschuim wordt HFO als blaasmiddel gebruikt, een middel met een lage klimaatbelasting. Dit is een vervanging voor de schadelijke HFK’s die voorheen toegepast werden. Omdat HFK’s erg belastend zijn voor het milieu, worden deze vanaf 2023 in Nederland verboden.

Wanneer is HR++ isolatieschuim (HFO) mogelijk?

Om de vloerisolatie netjes aan te kunnen brengen hebben de specialisten in ieder geval voldoende werkhoogte nodig: de kruipruimte moet overal minimaal 50 cm hoog zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de kruipruimte en de vloer droog is. Voor zowel een betonnen vloer als stenen vloer is dit HFO schuim geschikt.    

Vragen? Stel ze aan onze productspecialist

Productspecialist Devon
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.