fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Vloerisolatie HR++ isolatieschuim HFO

HR++ Isolatieschuim HFO

Korte terugverdientijd

HR++ Isolatieschuim HFO

Bent u op zoek naar een vloerisolatie met een goede kierdichting? Wij adviseren u dan zeker eens naar HR++ isolatieschuim (HFO) te kijken. Dit HR++ schuim is een duurzaam isolatieschuim dat ter plaatse tegen de onderkant van de vloer wordt aangebracht. Vocht uit de kruipruimte kan met deze manier van isoleren niet meer uw woning binnen dringen. Daarnaast gaat de warmte van uw woning niet verloren naar de kruipruimte. Bent u benieuwd of HR++ Isolatieschuim geschikt is voor uw woning? Neem gewoon eens contact op voor een gratis kruipruimtecheck door een onze specialisten.

Vrijblijvende offerteaanvraag

Uw woning isoleren met HR++ isolatieschuim HFO? Of wilt u een andere vorm van isolatie? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag ter waarde van €75,00!

Medewerker klantenservice Isolatiespecialist.nl

Gratis offerteaanvraag

Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HR++ Isolatieschuim (HFO): Wat is het eigenlijk?

HR++ isolatieschuim is een isolatiemateriaal dat zeer geschikt is voor het isoleren van koude vloeren. Het isolatieschuim wordt vloeibaar tegen de onderkant van  de vloer gespoten en wordt meteen hard. Doordat het eerst vloeibaar is, komt het schuim in alle kieren en naden terecht. Er ontstaat dus een naadloze isolatielaag, waardoor er nog minder warmte verloren gaat. Ook kan vochtige lucht niet meer in de woning binnendringen.

HR++ Isolatieschuim: Hoe werkt dat?

Onze Isolatiespecialist gaat via het kruipluik de kruipruimte in. Met speciale apparatuur wordt een laag HR++ isolatieschuim tegen de onderkant gesprayd. De werkzaamheden duren – bij een gemiddelde woning – ongeveer een dagdeel. In navolging van de branchevereniging VENIN, adviseren wij de woning (tot 2 uur na de werkzaamheden) niet te betreden. Na het aanbrengen van het isolatieschuim kan er wat geuroverlast zijn, vergelijkbaar wanneer u uw woning schildert. Deze geur zal na enkele uren verdwijnen.

HFO: Duurzame vloerisolatie

Om schuimen goed te laten uitharden worden altijd blaasmiddelen gebruikt.  Voor HR++ isolatieschuim wordt HFO als blaasmiddel gebruikt, een middel met een lage klimaatbelasting. Dit is een vervanging voor de schadelijke HFK’s die voorheen toegepast werden. Omdat HFK’s erg belastend zijn voor het milieu, worden deze vanaf 2023 in Nederland verboden.

HR++ isolatieschuim vloerisolatie: Besparing

Het isoleren van de vloer is best een hele investering. Daar staat wel een besparing tegenover. De gemiddelde besparing per jaar is ruim € 500,- (bij een gemiddelde gasprijs van € 2,50 / m³ in 2021). Met de huidige hoge gasprijzen is deze besparing nog hoger. Naast deze isolatie besparing levert HR++ isolatieschuim u ook comfort en plezier op.

Isolatie besparing en kortere terugverdientijd

Isoleren = Besparen!

Gaat u al besparen? Klik op onderstaande knop om contact op te nemen en zet het eerst stapje!

Klik hier voor contact!

HR++ isolatieschuim vlorisolatie: Terugverdienperiode

Een realistische terugverdientijd voor vloerisolatie is 3,5 jaar (bron: Milieucentraal.nl). De precieze besparing voor een huishouden is afhankelijk van meerdere factoren: het stookgedrag, de samenstelling van het gezin, een koude of een zachte winter en natuurlijk de gasprijzen. U kunt de terugverdienperiode verkorten door gebruik te maken van de beschikbare subsidie.

HFO isolatieschuim vloerisolatie: Kom ik in aanmerking voor subsidie?

Ja, en nog een leuk bedrag ook! U kunt € 11,- per m² isolatie subsidie krijgen. Dat komt – bij een gemiddelde rijwoning – neer op bijna € 500,- (bij 45 m² vloeroppervlak). De voorwaarde is dat u minimaal 2 isolerende maatregelen neemt en dat de isolatie een minimale isolatiewaarde heeft van 3,5 (Rd).

HFO isolatieschuim: Wanneer is isolatie mogelijk?

Om de vloerisolatie netjes aan te kunnen brengen hebben de specialisten in ieder geval voldoende werkhoogte nodig: de kruipruimte moet overal minimaal 50 cm hoog zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de kruipruimte en de vloer droog is. Voor zowel een betonnen vloer als stenen vloer is dit HFO schuim geschikt.

HR++ isolatieschuim: Offerte

Wilt u weten of HR++ isolatieschuim de beste oplossing is voor uw woning? Vraag een gratis kruipruimte check aan. U ontvangt daarna een isolatieadvies en een overzicht van de vloerisolatie kosten.

HR++ isolatieschuim (HFO): PUR, maar dan milieuvriendelijker

HFO isolatieschuim is gespoten PUR, maar dan met een milieuvriendelijk blaasmiddel (HFO). Het blaasmiddel van gewoon PUR bevat fluorkoolwaterstoffen (HFK’s) en deze zijn erg belastend voor het milieu. HFO heeft een lage klimaatbelasting en heeft geen invloed op de isolerende werking van het isolatieschuim.

HR++ isolatieschuim: Technische gegevens

Hieronder vindt u de technische gegevens van HR++ isolatieschuim. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lambda-waarde

Lambda-waarde

0,023 W (m.K)

Brandklasse

Brandklasse

E (EN 13501-1)

Millieuvriendelijk

Milieuvriendelijkheid

HR++ isolatieschuim vloerisolatie: Voordelen

De voordelen van HR++ isolatieschuim als vloerisolatie zijn:

Voordelen HR++ Isolatieschuim HFO

  • Vochtwerend
  • Niet kwetsbaar
  • Snel aangebracht
Klik hier voor contact
Besparen door te isoleren

HR++ isolatieschuim vloerisolatie: Nadelen

Een nadeel van HFO is dat het zeer moeilijk te verwijderen is wanneer het is aangebracht. Het isolatieschuim kan na verwijderen ook niet hergebruikt worden

Vloerisolatie met goede kierdichting en duurzame eigenschappen

HR++ isolatieschuim (HFO) is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een vloerisolatie met goede kierdichting en duurzame eigenschappen. Dit isolatieschuim wordt ter plaatse aangebracht tegen de onderkant van de vloer, waardoor vocht uit de kruipruimte niet langer uw woning kan binnendringen. Bovendien voorkomt HR++ isolatieschuim warmteverlies naar de kruipruimte, waardoor u energie bespaart en uw wooncomfort verbetert.

Voordeel HR++ isolatieschuim: Korte terugverdientijd

Dankzij de uitstekende isolerende eigenschappen van het schuim kunt u besparen op uw energiekosten. De investering in HR++ isolatieschuim verdient zichzelf dus snel terug, waardoor het een kostenefficiënte oplossing is voor vloerisolatie.

Wilt u weten of isolatie schuim geschikt is voor uw woning? Neem dan contact met ons op voor een gratis kruipruimte check door een van onze specialisten. Tijdens deze check kunnen wij de staat van uw kruipruimte beoordelen en u adviseren over de beste isolatie oplossing voor uw situatie. Onze specialisten hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van vloerisolatie en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

HR++ isolatie schuim: Bent u geïnteresseerd?

Wilt u meer informatie over andere vormen van isolatie? Vul dan ons contactformulier in en ontvang een gratis en vrijblijvende offerte aanvraag ter waarde van €75,00! Onze deskundige adviseurs zullen contact met u opnemen om uw isolatie behoeften te bespreken en u een op maat gemaakte offerte te bieden. Wij streven ernaar om hoogwaardige isolatie oplossingen te leveren die passen bij uw specifieke eisen en budget.

Energie-efficiëntie en comfort

Kies voor HR++ isolatieschuim en profiteer van een energie-efficiënte en comfortabele woning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een goed geïsoleerd en duurzaam huis. Wij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van isolatie en streven ernaar u te voorzien van hoogwaardige oplossingen en uitstekende service.

Het HR++ isolatieschuim (HFO) is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Het schuim is namelijk geproduceerd op basis van duurzame grondstoffen en heeft een lage impact op het milieu. Bovendien is het schuim recyclebaar en gaat het lang mee. Door te kiezen voor HR++ isolatieschuim (HFO) draagt u dus bij aan een duurzame toekomst en kunt u genieten van een comfortabele en energiezuinige woning.

Isolatie schuim: Snel en eenvoudig aan te brengen

Het aanbrengen van HR++ isolatie schuim is een snelle en gemakkelijke manier om uw woning te isoleren. Binnen één dagdeel kan de isolatie al worden aangebracht en heeft u direct profijt van een comfortabeler en energiezuiniger huis. Daarnaast heeft HR++ isolatieschuim (HFO) een korte terugverdientijd, wat betekent dat u binnen enkele jaren de kosten voor de isolatie al heeft terugverdiend.

Naast vloerisolatie kan isolatie schuim ook worden toegepast bij het isoleren van spouwmuren, daken en gevels. Hierdoor kunt u uw hele woning energiezuiniger maken en besparen op uw energierekening. Onze specialisten kunnen u adviseren over welke vorm van isolatie het meest geschikt is voor uw woning en situatie.

Wilt u meer weten over HR++ isolatie schuim of heeft u interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact op met ons. Onze isolatiespecialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

HR++ isolatieschuim (HFO): Garantie

U ontvangt van Isolatiespecialist.nl 10 jaar garantie op HR++ isolatieschuim (HFO).

HR++ isolatieschuim (HFO): Is dit product geschikt voor mijn woning?

U bent benieuwd of dit product ook geschikt is voor uw woning? Dan komen we graag bij u langs! Ons advies kost u niets en is helemaal vrijblijvend.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag