HR++ Isolatieschuim HFO

HR++ Isolatieschuim (HFO)

Bent u op zoek naar een vloerisolatie met een goede kierdichting? Wij adviseren u dan zeker eens naar HR++ isolatieschuim (HFO) te kijken. Dit HR++ schuim is een duurzaam isolatieschuim dat ter plaatse tegen de onderkant van de vloer wordt aangebracht. Vocht uit de kruipruimte kan met deze manier van isoleren niet meer uw woning binnen dringen. Daarnaast gaat de warmte van uw woning niet verloren naar de kruipruimte. Bent u benieuwd of HR++ Isolatieschuim geschikt is voor uw woning? Neem gewoon eens contact op voor een gratis kruipruimtecheck door een onze specialisten.

Hoe wordt HR++ isolatieschuim aangebracht?

Via het kruipluik gaan de mannen de kruipruimte in. Met speciale apparatuur wordt het schuim direct tegen de onderkant van de vloer aangebracht. Dat gebeurt in meerdere lagen. Het schuim hardt direct binnen enkele seconden uit. Bij een gemiddelde eengezinswoning duren deze werkzaamheden ongeveer 2 tot 3 uur.

Wat wordt er eigenlijk bedoeld met HFO?

Om schuimen goed te laten uitharden worden altijd blaasmiddelen gebruikt.  Voor HR++ isolatieschuim wordt HFO als blaasmiddel gebruikt, een middel met een lage klimaatbelasting. Dit is een vervanging voor de schadelijke HFK’s die voorheen toegepast werden. Omdat HFK’s erg belastend zijn voor het milieu, worden deze vanaf 2023 in Nederland verboden.

“De onderkant van de vloer hebben wij voorzien van HR++ isolatieschuim. Een groot voordeel van dit isolatiemateriaal is dat alle naden en kieren goed gedicht worden. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijv. isolatieplaten of folies.”

Wanneer is HR++ isolatieschuim (HFO) mogelijk?

Om de vloerisolatie netjes aan te kunnen brengen hebben de specialisten in ieder geval voldoende werkhoogte nodig: de kruipruimte moet overal minimaal 50 cm hoog zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de kruipruimte en de vloer droog is. Voor zowel een betonnen vloer als stenen vloer is dit HFO schuim geschikt.    

Vragen?

Stel ze onze productspecialist!

  • Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ervaringen Vloerisolatie
8,6
114 klanten
Gaven hun mening
Geef uw mening

“Wij hebben een net advies gehad met dezelfde dag de offerte van de adviseur. Uitvoering verliep soepel, aardige mannen met verstand van zaken.”

Lourier