fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Bespaar door te isoleren

Bereken in 3 stappen uw besparing

Het is fijn om van tevoren in te schatten wat u bespaart met isolatie. Wat uw besparing is hangt af bijv. van het bouwjaar en huistype. Doe de check hiernaast en u weet meteen hoeveel u kunt besparen!

Doe de
check

Bespaar extra door subsidie

Bent u van plan uw huis (beter) te isoleren? Als u het slim aanpakt, kunt u een forse(!) subsidie krijgen.

Om subsidie te ontvangen neemt u binnen 1 jaar twee isolatiemaatregelen: bijv. vloerisolatiespouwmuurisolatiekruipruimte-isolatie of dakisolatie. U mag ook 1 isolatie combineren met dubbelglas, warmtepomp of aansluiting op het warmtenet.

Meer weten? Lees hier meer over de isolatie subsidie. En natuurlijk leggen wij het ook graag persoonlijk aan u uit.

Neem contact op

Isoleren?!

5 redenen om uw woning te isoleren

1.Minder energiekosten;

2.Heerlijk warm bij koud weer;

3.Flinke subsidie op isolatie;

4.Gezond klimaat in huis;

5.Woningwaarde stijgt.

Contact

Wat zeggen onze klanten?

Uw mening telt!

Isoleren met de buur is minder duur!

Uw woning isoleren? Bespaar extra door uw huis met de buren te isoleren. De burenkorting en subsidie maken het isoleren van uw huis voordeliger.

Ons isolatiebedrijf heeft diverse burenacties, bijv. in Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Alkmaar en Capelle aan den IJssel. U kunt voor een scherp tarief uw woning voorzien van kruipruimte-isolatievloerisolatie of spouwmuurisolatie.

Samen met de buren isoleren? Laat het gerust weten!

Neem contact op

10 jaar garantie

Isolatiespecialist.nl is een gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij zijn aangesloten bij VENIN, de branchevereniging voor isolatiebedrijven.

Wij zijn gecertificeerd voor het aanbrengen van vloerisolatie, kruipruimte-isolatie en spouwmuurisolatie bij  SKG-IKOB en Insula Certificatie. Dit houdt in dat u kwaliteit kunt verwachten. Onze werkzaamheden worden steekproefsgewijs en onverwachts gecontroleerd op kwaliteit. U ontvangt 10 jaar garantie op ons isolatiewerk.