Plafondisolatie

Minder overlast door plafond isoleren!

U woont in een wat oudere woning en zoekt geluidsisolatie? Inderdaad, niets is zo hinderlijk om voortdurend de geluiden van uw buren te horen. Dat verstoort uw privacy en rust. Wilt u een eenvoudige oplossing zonder al te veel gedoe. Laat dan uw plafond isoleren. De plafondisolatie Easycell vlokken ) maakt uw woning stiller en behaaglijker.

Oudere huizen, holle klankkasten

Tijdens de bouw van naoorlogse woningen is er vaak maar weinig aandacht besteed aan geluidsisolatie. De plafonds / vloeren van deze huizen zijn vaak van hout met een holle ruimte tussen de vloer en het onderliggende plafond. Behoorlijke klankkasten dus! Daardoor is het mogelijk dat u de buren bijna letterlijk kunt verstaan. Plafondisolatie (of vloerisolatie voor de tussenvloer) met cellulose vlokken is dan DE oplossing.

Kosten plafondisolatie

De kosten van het plafond isoleren bedragen voor een gemiddelde eengezinswoning ongeveer 1.400 tot 1.800 euro. Deze kosten zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren zoals de bereikbaarheid van de ruimte en de aan te brengen laagdikte. Een prijs voor uw plafond isoleren? Neem gewoon eens contact met ons op voor een – geheel vrijblijvende! – offerte.

Voordelen Cellulose geluidsisolatie

  • Meer privacy;
  • Geen verbouwing nodig;
  • Milieuvriendelijk (oud krantenpapier);
  • Jeukt niet tijdens aanbrengen;
  • Beperkt overlast van ongedierte.

Cellulose isolatie: wat is dat eigenlijk?

Cellulose isolatie bestaat uit losse vlokken, gemaakt van oude kranten. In het plafond, de vloer of wand worden gaten geboord waarna de Easycell onder druk in de holle ruimte wordt geblazen. Deze ruimte wordt goed opgevuld. Hierdoor ontstaat er een dikke, homogene isolatielaag en blijven er geen lekken over waardoor geluid of warmte kan ontsnappen.

LEES VErder

Wat zijn de kosten voor Easycell?

De kosten voor het aanbrengen van cellulose isolatie bedragen voor gemiddelde eengezinswoning ca. € 1.200 – € 1.500,00. Cellulose isolatie is een snelle en goedkope manier voor het oplossen van geluidsoverlast.

Cellulose vlokken: geen verbouwing nodig

Voor de cellulose plafondisolatie is een ingrijpende en dure verbouwing gelukkig niet nodig. Op een eenvoudige manier worden de vlokken tussen de vloer en het plafond aangebracht. Veel mensen kiezen voor deze methode omdat het isoleren veel minder tijd en geld kost dan het aanbrengen van isolatiedekens of platen.

Is cellulose plafondisolatie brandveilig?

Ja. Door de toevoeging van zouten aan het isolatiemateriaal zijn de cellulose vlokken brandwerend. Bij langdurige verhitting gaat de Easycell smeulen, maar zal het niet branden. De cellulose isolatie vertraagt daarmee de brand en draagt bij aan de brandveiligheid van de woning.

Milieuvriendelijkheid van Easycell cellulose vlokken

Easycell geluidisolatie is een duurzaam isolatiemateriaal en heeft een aantal internationale milieukenmerken. De cellulose isolatie is een gerecycled product omdat het vervaardigd is uit gebruikte papierproducten waaraan natuurlijke zouten zijn toegevoegd. Easycell heeft een lange levensduur en kan zelfs prima hergebruikt worden. Ook wordt tijdens de productie slechts een fractie van de hoeveelheid energie gebruikt in vergelijking met vele andere isolatie producten.

Cellulose isolatie beperkt de overlast van ongedierte

Ongedierte vindt de holle ruimtes van een woning heerlijk om zich te nestelen en te verplaatsen. Doordat de naden en kieren worden afgesloten met isolatiemateriaal wordt dit onmogelijk gemaakt. De toevoeging van zouten aan het isolatiemateriaal zorgt ervoor dat ongedierte niet aan het isolatiemateriaal gaat knagen en het aantast.

Vragen?

Stel ze onze productspecialist!

  • Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ervaringen Geluidsisolatie
8,6
2 klanten
Gaven hun mening
Geef uw mening

“Ervaring is dat de isolatiespecialist.nl zijn naam is nagekomen heel professioneel te werk gegaan snel en efficiënt geleverd met minimale inpakt op de omgeving.”

S.Basic