fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Neopixels bodemisolatie in kruipruimte

Neopixels bodemisolatie

Verhoog uw comfort, verkort uw terugverdienperiode!

Neopixels bodemisolatie: Dág vocht, hallo comfort!

Wilt u op een eenvoudige manier het comfort in huis verhogen? Is de luchtvochtigheid vaak zo hoog? Dan is Neopixels bodemisolatie wellicht iets voor uw woning. Want mensen die hun kruipruimte met Neopixels hebben laten isoleren merken dat de vloer behaaglijker aanvoelt en dat er minder vocht in huis is. Neopixels bodemisolatie brengt namelijk de luchtvochtigheid in huis in balans.  

Vrijblijvende offerteaanvraag

Bent u geïnteresseerd in Neopixels bodemisolatie? Of weet u het nog niet zeker? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij komen bij u langs voor een gratis en vrijblijvend isolatieadvies ter waarde van €75,00!

Medewerker klantenservice Isolatiespecialist.nl

Gratis offerteaanvraag

Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neopixels bodemisolatie: Wat zijn het eigenlijk?

Neopixels bodemisolatie bestaat uit een dik pakket grijze, parel-achtige bolletjes. De Neopixels zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). Dit pakket ligt op de bodem van de kruipruimte.

Op eenvoudige wijze, zonder veel ‘poespas’ worden de Neopixels aangebracht. Neopixels zijn zeer geschikt voor vochtige en/of moeilijk bereikbare (lage) kruipruimtes.

Neopixels bodemisolatie: Hoe werkt dat?

Er wordt met speciale apparatuur een laag Neopixels op de bodem  van de kruipruimte aangebracht door een van onze monteurs. Hierdoor blijft de temperatuur van de lucht op de bodemlaag. Het positieve gevolg hiervan is dat er minder verdamping optreedt en dat de luchtsnelheid lager is. Dit zorgt voor een drogere kruipruimte en een goede isolatiewaarde.

Isoleren Neopixels: Wat kost het?

De kosten voor het isoleren van de kruipruimte met Neopixels zijn relatief laag. Natuurlijk hangt de prijs af van bijvoorbeeld de bereikbaarheid van de kruipruimte, eventuele aanwezige hindernissen en uit hoeveel delen de ruimte bestaat. Wilt u precies weten wat de kosten voor het isoleren van uw kruipruimte zijn? we komen graag bij u thuis voor een offerte op maat. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten door contact met ons op te nemen!

Neopixels kruipruimte: Besparing

Kruipruimte-isolatie bespaart stookkosten. U bespaart jaarlijks gemiddeld €350,- bij een gasprijs van €2,50 / m3. Dit bedrag is echter afhankelijk van bijvoorbeeld uw stookgedrag en de – op dit moment – explosieve gasprijzen. De besparing kan dus aanzienlijk hoger uitvallen.

Isolatie besparing en kortere terugverdientijd

Isoleren = Besparen

Het is een hele investering, maar het levert ook veel op. Zeker nu met de hoge gasprijzen! Klik op onderstaande knop voor contact.

Klik hier voor contact!

Neopixels bodemisolatie: Terugverdienperiode

U verdient de investering terug in gemiddeld 3,5 jaar. Bij deze berekening is uitgegaan van een gasprijs van €2,50,- per kuub. Op dit moment zijn de gasprijzen explosief, waardoor de terugverdientijd nog eens extra verkort wordt. U kunt uw terugverdienperiode verkorten door gebruik te maken van een subsidie.

Neopixels kruipruimte isolatie: Subsidie

U wilt de kruipruimte isoleren? Als u het slim aanpakt kunt u gebruik maken van de subsidie isolatie. De subsidie voor 2022 is een leuk bedrag… € 6,00 per m2 (in combinatie met nog minimaal 1 maatregel)! Soms kunt u extra geluk hebben: sommige gemeentes hebben ook nog eens een subsidiepotje voor het verduurzamen en upgraden van het energielabel van uw woning. Het is zeker de moeite waard hiernaar te informeren. Dit scheelt veel in de kosten kruipruimte isoleren.

Neopixels: Duurzame bodemisolatie

Neopixels zijn voor zowel het milieu als voor uw gezondheid compleet onschadelijk. De parels kunnen compleet gerecycled worden naar hun oorspronkelijke basisgrondstof, mochten deze uit de kruipruimte verwijderd moeten worden.

Neopixels: Productieproces vergelijkbaar met popcorn

Het productieproces van EPS parels kunt u vergelijken met popcorn. Dit klinkt misschien raar, maar het product bestaat voor 95% uit lucht. Polystyreen wordt verhit met stoom en in een paar seconden ontstaat kleine, ronde korrel. Deze geëxpandeerde parel zuigt zichzelf helemaal vol met lucht en als de lucht er in zit dan kan en wil de lucht er niet meer uit.

De Neopixels hebben een grijze kleur. Dit komt doordat de parels in het productieproces verrijkt worden met grafiet. Dit zorgt voor een reflecterend effect, waardoor de parels wel 20% beter isoleren dan de traditionele witte parels. Ook hebben Neopixels een unieke vorm. Ze zijn platter en ovaler dan normale parels en het gevolg hiervan is dat er minder lucht tussen de parels zit. Hierdoor hebben Neopxiels EPS parels een hogere isolatiewaarde.

Neopixels bodemisolatie: Isolatiewaardes

Met de Neopixles bodemisolatie kunt u voor uw vloer een goede isolatiewaarde behalen. Vanwege dit resultaat, noemen mensen het ook wel Neopixels vloerisolatie. TNO heeft berekend wat de isolatiewaardes zijn van Neopixels bij een geventileerde kruipruimte. Voor de isolatiewaarde geldt: hoe hoger, hoe beter.

Laagdikte Neopixels bodemisolatie (in cm) Isolatiewaarde (Rbf)*
15 3,27
20 4,37
25 5,46
30 6,56
35 7,65

Neopixels Technische specificaties

Hieronder vindt u de technische specificaties van Neopixels. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lambda-waarde

Lambda-waarde

0,036 (EN 12667)

Brandklasse

Brandklasse

Vlamdovend E

Millieuvriendelijk

Milieuvriendelijkheid

Neopixels bodemisolatie: Voor- en nadelen

Een voordeel van het isoleren van uw kruipruimte met Neopixels is dat deze waterafstotend zijn. Ook zijn Neopixels licht, blijven ze altijd drijven en voorkomen ze schade aan balken, vloeren en leidingen.

Een nadeel van Neopixels is dat ze iets duurder zijn in vergelijking met bijvoorbeeld HR++ Isolatieparels. Deze EPS parels hebben wij ook in ons assortiment.

 

Voor- en nadelen Neopixels bodemisolatie

  • Waterafstotend
  • Licht en blijven drijven
  • Voorkomt schade aan balken, vloeren en leidingen
  • Relatief iets duurder
Klik hier voor contact
Besparen door te isoleren

Isolatiespecialist.nl: Uw Neopixels installateur

Met een ‘Neopixels-product’ bent u verzekerd van kwaliteit. Neopixels B.V. stelt namelijk strenge eisen aan haar producten en diensten. Heel eerlijk gezegd zijn we er best trots op dat de Isolatiespecialist.nl geselecteerd is voor Neopixels-installateur. Ons team wordt regelmatig opgeleid en gecoacht door het Neopixels Academy. Neopixels zorgt ervoor dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd en voert doorlopend product- en procescontroles uit.

Heeft u interesse in Neopixels vloerisolatie in uw kruipruimte of wenst u meer informatie? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice via 0182-228307 of het contactformulier. Ons team staat graag voor u klaar!

Luchtvochtigheid in balans

Een van de belangrijkste voordelen van Neopixels isolatie is het in balans brengen van de luchtvochtigheid in huis. De isolerende laag voorkomt dat vocht uit de grond omhoog komt en zich verspreidt in uw woning. Dit resulteert in een aangenamer binnenklimaat en een vermindering van vocht gerelateerde problemen, zoals schimmelvorming en een klamme atmosfeer.

Neopixels isolatie zorgt voor een verbeterde behaaglijkheid van de vloer. De isolerende laag voorkomt dat kou optrekt vanuit de kruipruimte, waardoor de vloer warmer aanvoelt. Dit verhoogt het comfort in huis, vooral tijdens de koude wintermaanden. Bovendien resulteert de isolatie in een beter behoud van warmte, waardoor u energie kunt besparen op uw verwarmingskosten.

Professionele installatie

Om optimaal te profiteren van de voordelen van Neopixels isolatie is het raadzaam om de installatie over te laten aan professionals. Een gespecialiseerd isolatiebedrijf kan de kruipruimte inspecteren, de juiste hoeveelheid Neopixels isolatieparels bepalen en deze op een correcte manier aanbrengen. Op deze manier bent u verzekerd van een duurzame en effectieve vorm van isolatie.

Wilt u graag ontdekken of Neopixels isolatie geschikt is voor uw woning? Vul ons formulier in om vrijblijvend een offerteaanvraag te doen. Onze experts komen graag bij u langs voor een isolatiecheck en voorzien u van passend advies op maat.

Neopixels kruipruimte isolatie: Garantie

U ontvangt 10 jaar garantie op Neopixels bodemisolatie.

 

Neopixels bodemisolatie: Is dit product geschikt voor uw woning?

U bent benieuwd of dit product ook geschikt is voor uw woning? Dan komen we graag bij u lang! Ons advies kost u niets en is helemaal vrijblijvend.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag