Neopixels bodemisolatie: dág vocht, hallo comfort!

Wilt u op een eenvoudige manier het comfort in huis verhogen? Is de luchtvochtigheid vaak zo hoog? Dan is Neopixels bodemisolatie wellicht iets voor uw woning. Want mensen die hun kruipruimte met Neopixels hebben laten isoleren merken dat de vloer behaaglijker aanvoelt en dat er minder vocht in huis is. Neopixels bodemisolatie brengt namelijk de luchtvochtigheid in huis in balans.  

Wat kost het isoleren van de kruipruimte met Neopixels?

De kosten voor het isoleren van de kruipruimte met Neopixels zijn relatief laag. Natuurlijk hangt de prijs af van bijvoorbeeld de bereikbaarheid van de kruipruimte, eventuele aanwezige hindernissen en uit hoeveel delen de ruimte bestaat. Wilt u precies weten wat de kosten voor het isoleren van uw kruipruimte zijn? we komen graag bij u thuis voor een offerte op maat. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten door contact met ons op te nemen!
Warme vloer dankzij Neopixels

Voordelen Neopixels bodemisolatie

  • Neopixels zijn water afstotend;
  • Neopixels zijn licht en blijven altijd drijven;
  • Neopixels 'ontsnappen' niet via ventilatieroosters;
  • U voorkomt schade aan balken, vloeren en leidingen;

 

Wat zijn Neopixels?

Neopixels bodemisolatie bestaat uit een dik pakket grijze, parel-achtige bolletjes. De Neopixels zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen). Dit pakket ligt op de bodem van de kruipruimte.

Lees meer...

Op eenvoudige wijze, zonder veel ‘poespas’ worden de Neopixels aangebracht. Neopixels zijn zeer geschikt voor vochtige en/of moeilijk bereikbare (lage) kruipruimtes. Meer over Neopixels bodemisolatie vind u hier

Neopixels vloerisolatie

Wat zijn de isolatiewaardes van Neopixels Bodemisolatie?

Met de Neopixles bodemisolatie kunt u voor uw vloer een goede isolatiewaarde behalen. TNO heeft berekend wat de isolatiewaardes zijn van Neopixels bij een geventileerde kruipruimte. Voor de isolatiewaarde geldt: hoe hoger, hoe beter.

Technische specificaties van Neopixels


 

Isolatiespecialist.nl: uw Neopixels installateur!

Met een ‘Neopixels-product’ bent u verzekerd van kwaliteit. Neopixels B.V. stelt namelijk strenge eisen aan haar producten en diensten. Heel eerlijk gezegd zijn we er best trots op dat de Isolatiespecialist.nl geselecteerd is voor Neopixels-installateur. Ons team wordt regelmatig opgeleid en gecoacht door het Neopixels Academy. Neopixels zorgt ervoor dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd en voert doorlopend product- en procescontroles uit.

Meer informatie?

Heeft u interesse in Neopixels in uw kruipruimte of wenst u meer informatie? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice via 0182-639709 of het contactformulier. Ons team staat graag voor u klaar!

 

 

Vragen? Stel ze aan onze productspecialist

Productspecialist Devon
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto’s van Neopixels