zakelijk isoleren

Zakelijk isoleren

Projectmatig verduurzamen (huur)woningen en panden

Isolatiespecialist.nl wordt door veel aannemers en woningcorporaties ingezet voor het energetisch verbeteren van bijvoorbeeld woningen en (bedrijfs-) panden. Wij verzorgen – vaak in bewoonde staat – de vloer-, kruipruimte-, spouwmuur- en zolderisolatie. Al in de begrotings- of calculatiefase denken wij met u mee. De projecten worden ter plaatse bezocht en u ontvangt een helder en onderbouwd isolatieadvies, calculatie en offerte op maat. Wij vinden het een uitdaging om ook mee te denken bij complexere isolatievraagstukken.

In 3 stappen naar besparing

  Aanvraagformulier
 1. Aanvraag

  Snelle actie. Binnen 1 werkdag.

 2. Persoonlijk advies
 3. Persoonlijk advies

  Maatwerk offerte. Vrijblijvend natuurlijk.

 4. Uitvoering isoleren
 5. Uitvoering

  Wij isoleren. U bespaart.

Offerte zakelijke isolatie

Vraag direct aan
  • Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Huizen isoleren met subsidie

  Op dit moment kunt u subsidie krijgen op het isoleren van uw huis. Dit zijn vaak forse bedragen! Wellicht vraagt u zich af wanneer u in aanmerking komt voor deze subsidie. En welke eisen er gesteld worden aan de isolatie. Neem gerust een contact met ons op en wij vertellen u meer over deze isolatie subsidie. Na het isoleren van uw woning, helpen wij u ook graag met de subsidieaanvraag voor de isolatie.

  Neem contact op

  ISOLEREN?!
  5 redenen om uw woning te isoleren

  1. Energiebesparing vanaf dag 1
  2. Warm en comfortabel
  3. Investering die u snel terugverdient
  4. Minder vocht
  5. Uw woning stijgt in waarde
  Vraag gratis advies aan

  Wat zeggen onze klanten?
  Liever een schouderklopje dan borstklopperij

  isoleren met de buurvrouw Isolatiespecialist

  Isoleren met de buur is minder duur!

  U overweegt uw woning te isoleren? U kunt kosten besparen door – naast gebruik te maken van de isolatie subsidie – samen met uw buren te isoleren. Zo is de prijs voor vloerisolatie, kruipruimte-isolatie of spouwmuurisolatie voor u en uw buren gunstiger. In diverse gemeenten is ons isolatiebedrijf actief met burenacties, zoals bijvoorbeeld in Waddinxveen, Bodegraven, IJsselstein en Krimpen aan den IJssel. Wilt u samen met uw buren de woning isoleren, wij helpen ook u hiermee graag!

  Neem contact op

  10 jaar garantie

  Goed isoleren is oog hebben voor diverse factoren die van invloed zijn op uw woning. Het na-isoleren van een vloer of kruipruimte in het vaak vochtige Zuid-Holland is anders dan een woning op de zandgrond van de Veluwe. Het isoleren van de spouwmuren van een jaren ’30 woning vraagt vaak een andere aanpak dan een spouwmuur van een woning uit 1975.

  Isolatiespecialist.nl is een professioneel isolatiebedrijf. Wij zijn aangesloten bij VENIN en hebben alle kwaliteitscertificeringen voor isolatiebedrijven van SKG-IKOB en Insula Certificatie. U ontvangt 10 jaar garantie op ons isolatiewerk.

  Energielabel