Gratis offerte 0182-639709

Zakelijk isoleren
Projectmatig verduurzamen (huur)woningen en panden

Isolatiespecialist.nl wordt door veel aannemers en woningcorporaties ingezet voor het energetisch verbeteren van bijvoorbeeld woningen en (bedrijfs-) panden. Wij verzorgen – vaak in bewoonde staat – de vloer-, kruipruimte-, spouwmuur- en zolderisolatie.

Al in de begrotings- of calculatiefase denken wij met u mee. De projecten worden ter plaatse bezocht en u ontvangt een helder en onderbouwd isolatieadvies, calculatie en offerte op maat. Wij vinden het een uitdaging om ook mee te denken bij complexere isolatievraagstukken.

Gratis offerte

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.
Bestandstypen: jpg, gif, png, Max. grootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.

Hidden
Hidden
Hidden
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Onze doelgroepen

  Woningcorporaties

  Woningcorporaties

  Voor organisaties die huurwoningen beheren en verhuren.

  VVE

  VVE’s

  Verenigingen die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van gezamenlijk eigendom.

  Aannemers

  Aannemers

  Bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de bouw of renovatie van projecten.

  Collectieven

  Collectieven

  Bewoners die gemeenschappelijk hun huis willen verduurzamen.

  AddGreen: een biobased alternatief

  Zoekt u een biobased alternatief voor het isoleren van spouwmuren? De AddGreen EPS spouwparels worden voor een groot deel uit biobased grondstoffen gemaakt én hebben een goede isolerende werking. U levert met uw isolatieproject dus een dubbele bijdrage aan de vermindering van CO2-uitstoot.

  AddGreen wordt verwerkt met computergestuurde apparatuur en is op afstand te monitoren. Hierdoor is er altijd een optimale lijmdosering en wordt de spouwmuur volledig gevuld. Wilt u gebruikmaken van een groen alternatief voor traditionele isolatiematerialen? Neem dan contact met ons op via bovenstaand formulier!

  V

  Isolatiespecialist gaat als een raket aan de slag

  Onze werkwijze

  Wat doen wij na uw offerteaanvraag?

  1.Snelle actie: binnen 1 werkdag;

  2.Praktische opname op locatie;

  3.Precieze calculatie;

  4.Duidelijke(!) offerte;

  5.Nette uitvoering, zoals het hoort!

  Vraag gratis advies aan

  Wat zeggen onze klanten?

  Uw mening telt!

  i

  RENO-schuim: dé oplossing voor problemen met spouwankers

  Samen met Vandersnoek vastgoedonderhoud is er een innovatief isolatieschuim ontwikkeld voor Staedion; RENO-schuim. Het RENO-schuim verlijmt de asbest binnenbladen flexibel met het buitenblad.

  Dit is een kostenbesparende oplossing, de spouwankers hoeven niet vervangen te worden, de asbest laag wordt niet aangetast en de buitengevel hoeft niet te worden afgebroken en opnieuw opgebouwd te worden. Klik op onderstaande knop voor meer uitleg over RENO-schuim.

  RENO-schuim

  10 jaar garantie

  Laat uw huis altijd isoleren door een gecertificeerd isolatiebedrijf. Isolatiespecialist.nl heeft deze keurmerken. U krijgt 10 jaar garantie op onze isolatie. Wij zijn aangesloten bij VENIN, de branchevereniging voor erkende isolatiebedrijven. Ook hebben wij onze kwaliteitscertificaten behaald bij de SKG-IKOB en Insula Certificatie, de keuringsinstanties voor na-isolatiebedrijven.

  Goed isoleren is goed kijken naar de (bouwkundige) situatie van de woning. Want het na-isoleren van een vloer in het vaak vochtige Zuid-Holland gaat anders dan bij een woning op de zandgrond van de Veluwe. Het isoleren van de spouwmuren van een jaren ’30 woning vraagt vaak een andere aanpak dan een spouwmuur van een woning uit 1975.

  Energielabel