Spouwmuurisolatie in Oosthuizen

Spouwmuurisolatie Oosthuizen, u woont in Oosthuizen of de omgeving ervan en overweegt spouwmuurisolatie? Vraag dan gerust een vrijblijvend spouwonderzoek aan. Onze adviseur in de regio Oosthuizen onderzoekt of spouwmuurisolatie mogelijk is.

Burenkorting! Samen isoleren in Oosthuizen

Ook in Oosthuizen zijn er regelmatig buurtacties om gezamenlijk de spouwmuren te isoleren. Spouwmuurisolatie is dan zeker voordeliger, dan wanneer u alleen de spouwmuur laat isoleren. Is er in Oosthuizen bij u in de wijk interesse voor een collectieve isolatieactie? Neem dan gerust eens contact met ons isolatiebedrijf op.

Subsidie op spouwmuurisolatie in Oosthuizen

Lees verder..

Bent u benieuwd of er subsidie op spouwmuurisolatie in Oosthuizen is? Ook hierover informeren wij u graag!

Wat houdt de spouwcheck in?

Wij controleren of de spouwmuur geschikt is voor isolatie. Dit doen wij dan met een camera. In het voegwerk zullen wij een aantal gaatjes boren. Daarnaast kijken we ook of de gevelsteen geschikt is voor spouwmuurisolatie en maken wij een plan hoe wij de gevel het best kunnen isoleren.

Garantie op spouwmuurisolatie

U ontvangt standaard 10 jaar garantie op de spouwmuurisolatie. Isolatiespecialist.nl voert de werkzaamheden zelf uit, wij zijn geen overkoepelende organisatie. Ons isolatiebedrijf is SKG-IKOB gecertificeerd. Onze monteurs zijn daarom ook goed opgeleid voor het isoleren van spouwmuren.