Spouwmuurisolatie Lisserbroek

Spouwmuurisolatie Lisserbroek

Heeft u al spouwmuurisolatie? In Lisserbroek  speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. Steeds meer woningen worden voorzien van spouwmuurisolatie. Isolatiespecialist.nl heeft al veel meters spouwmuurisolatie in de Haarlemmermeer aangebracht. Ook Lisserbroek is goed op weg, maar toch zijn er nog veel woningen niet of gedeeltelijk geïsoleerd.

Wij zijn behoorlijk actief in de Haarlemmermeer en komen ook u in Lisserbroek graag adviseren over spouwmuurisolatie!

Gezamenlijk isoleren in Lisserbroek? Profiteer van uw burenkorting!

In Lisserbroek zijn regelmatig acties om gezamenlijk de spouwmuren te isoleren. Spouwmuurisolatie is dan namelijk voordeliger, dan wanneer u alleen uw spouwmuren laat isoleren. Dit komt natuurlijk doordat we efficiënter kunnen werken. Is er in Lisserbroek bij u in de straat of buurt interesse voor een collectieve isolatieactie? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Subsidie spouwmuurisolatie in Lisserbroek?

Ook voor woningeigenaren in Lisserbroek is op dit moment een isolatie subsidie beschikbaar. U ontvangt € 5,00 per m2 subsidie op spouwmuurisolatie. Deze subsidie is van toepassing wanneer u 2 isolatiemaatregelen neemt. Voor bijv. kruipruimte-isolatie ontvangt u € 4,00 per m² subsidie en € 5,00 per m² voor vloerisolatie.

Ook over de subsidie op isolatie in Lisserbroek informeren wij u graag! Neem dan ook eens contact met ons op!