Spouwmuurisolatie Kortenhoef

Spouwmuurisolatie in Kortenhoef

Spouwmuurisolatie Kortenhoef, u woont in Kortenhoef en overweegt spouwmuurisolatie? Vraag dan gerust een vrijblijvend spouwonderzoek aan. Onze adviseur in de regio Kortenhoef onderzoekt of spouwmuurisolatie mogelijk is.

Burenkorting! Samen isoleren in Kortenhoef

Ook in Kortenhoef zijn er regelmatig buurtacties om gezamenlijk de spouwmuren te isoleren. Spouwmuurisolatie is dan zeker voordeliger, dan wanneer u alleen de spouwmuur laat isoleren. Is er in Kortenhoef bij u in de wijk ook interesse voor een collectieve isolatieactie? Neem dan gerust eens contact met ons isolatiebedrijf op.

Subsidie op spouwmuurisolatie in Kortenhoef

Bent u benieuwd of er subsidie op spouwmuurisolatie in Kortenhoef is? Ook hierover informeren wij u graag!

Wat houdt de spouwcheck in?

Wij controleren of de spouwmuur geschikt is voor isolatie. Dit doen wij dan met een camera. In het voegwerk zullen wij een aantal gaatjes boren. Daarnaast kijken we ook of de gevelsteen geschikt is voor spouwmuurisolatie en maken wij een plan hoe wij de gevel het best kunnen isoleren.

Garantie op spouwmuurisolatie

U ontvangt standaard 10 jaar garantie op de spouwmuurisolatie. Isolatiespecialist.nl voert de werkzaamheden zelf uit, wij zijn geen overkoepelende organisatie. Ons isolatiebedrijf is SKG-IKOB gecertificeerd. Onze monteurs zijn daarom ook goed opgeleid voor het isoleren van spouwmuren.

Onze specialisten staan voor u klaar! U kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een adviesgesprek met hun inplannen! Neem gerust even contact op.