SPOUWMUURISOLATIE CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Gezamenlijk isoleren in Capelle aan den IJssel? Profiteer van uw burenkorting!

Samen met uw buren in Capelle aan den IJssel de spouwmuren isoleren is vandaag-de-dag een trend. Spouwmuurisolatie is dan namelijk voordeliger, dan wanneer u alleen uw spouwmuren laat isoleren. Dit komt natuurlijk doordat we efficiënter kunnen werken. Wilt u in Capelle aan den IJssel ook een isolatieactie organiseren, neem dan gewoon eens contact met ons op.

Subsidie voor spouwmuurisolatie in Capelle aan den IJssel

Ook voor woningeigenaren in Capelle aan den IJssel is op dit moment een isolatie subsidie beschikbaar. U ontvangt € 5,00 per m2 subsidie op spouwmuurisolatie. Deze subsidie is van toepassing wanneer u 2 isolatiemaatregelen neemt. Op bijv. kruipruimte-isolatie ontvangt u € 4,00 per m², vloerisolatie € 5,00 per m² en dakisolatie € 20,00 per m² subsidie.

Wij informeren u graag over de isolatie of wilt u een GRATIS en vrijblijvend isolatieadvies? Neemt gewoon eens contact met ons op!

Welke soorten spouwmuurisolatie passen wij toe?

Isolatiespecialist.nl werkt bewust met verschillende soorten spouwmuurisolatie, zoals bijv. Knauf Supafil en HR++ isolatieparels. Het is belangrijk dat het product past bij de situatie van de woning en het gevelwerk.

Zijn uw de muren van uw woning tientallen jaren geleden al eens geïsoleerd? Twijfelt u aan de kwaliteit van deze isolatie? Isolatiespecialist.nl kan ook voor u de oude spouwmuurisolatie verwijderen en herstellen.

Overzicht producten Spouwmuurisolatie

Knauff Supafil

HR++ PS schuimparels

Neopixels

Aminotherm

Polyuerethaan

VERWIJDEREN/HERSTELLEN SPOUWMUURISOLATIE