Isodekens®: voor een droge, schone kruipruimte

U bent op zoek naar kruipruimte-isolatie? Een manier om een kruipruimte te isoleren, is het aanbrengen van Isodekens®. De Isodekens® pakken niet alleen het vocht aan, maar zorgen er ook voor dat er minder warmte verloren gaat. Het kost u minder energie om uw woning warm te krijgen.  
Isodekens foto

Voordelen Isodekens®:

  • Minder kou vanuit de kruipruimte;
  • Lagere luchtvochtigheid in huis;
  • Een isolatie waarbij uw kruipruimte bereikbaar blijft;
  • U voorkomt schade door corrosie en rotting.

Wat zijn Isodekens®?

De Isodekens® zijn een soort luchtbedden of matrassen die gevuld zijn met isolatiemateriaal. De matrassen worden (overlappend) los op de bodem van de kruipruimte en tegen de buitenfundering aangebracht. De Isodekens® is een bodemisolatie waarbij de kruipruimte goed bereikbaar blijft voor eventuele reparaties of het aanleggen van kabels.

Wat kosten de Isodekens®?

Lees verder..

De prijs voor het aanbrengen van de Isodekens® is afhankelijk van de bereikbaarheid, grootte en situatie van de kruipruimte. Ter indicatie bedragen de kosten bij een gemiddelde woning ca. 1.500 euro. De terugverdientijd van de Isodekens® is ca. 6-9 jaar.

Hoe lang gaan de Isodekens® mee?

De Isodekens® gaan bij normale omstandigheden levenslang mee. Door de unieke samenstelling blijft de isolatiewaarde intact. De Isodekens® zijn niet gevoelig voor schimmels en vocht.

Hoe duurzaam zijn de Isodekens®?

De Isodeken® is gemaakt van gerecycled materiaal: zowel de folies als het isolatiemateriaal. De matrassen worden bewust in Nederland geproduceerd.

Waarop zijn de isolatiewaardes gebaseerd?

De Isodekens® zijn getest door TNO en berekend met de rekenmethode van de landelijk vastgestelde NPR 2068. De waardes van de dekens zijn eveneens gecontroleerd door de ISSO en bezitten een ISSO gelijkwaardigheidsverklaring. Hierdoor mogen de Isodekens® meegerekend worden voor het energielabel van de woning.

Bent u benieuwd of de Isodeken® ook geschikt is voor uw kruipruimte? Neem gewoon eens contact met ons op, we komen graag gratis bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden.

 

 

Advies over dit product

Foto’s van Isodekens®