fbpx
Gratis offerte 0182-639709

De beste vloerisolatie

Juni 2024: De beste vloerisolatie

U overweegt vloerisolatie maar vraagt zich af wat nu de beste voerisolatie is. Er zijn namelijk best wat soorten vloerisolatie. En de een vindt dit, de ander dat. Wat moet u nu als consument?

De beste vloerisolatie bestaat niet …

DE beste vloerisolatie bestaat niet. WEL de beste vloerisolatie voor uw woning. Veel hangt namelijk af van de situatie in de kruipruimte.. Een houten vloer vraagt om een andere aanpak dan een betonvloer. Een ‘ingewikkelde’ kruipruimte (met bijv. veel leidingwerk) vraagt nu eenmaal een andere aanpak. Bij het bepalen van de beste vloerisolatie is de kruipruimte dus een belangrijke factor. Om deze reden beoordelen wij altijd de situatie van de kruipruimte. Maak gratis (zonder verdere verplichtingen) een afspraak voor een kruipruimte-check. U krijgt van ons een onderbouwd vloerisolatie advies.

De beste vloerisolatie betonvloer

Betonvloeren kunnen ontzettend koud aanvoelen. Veel warmte gaat verloren naar de kruipruimte. Wij adviseren voor betonvloeren een vloerisolatie met een goede blijvende hechting en kierdichting. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Icynene ecospray. Wanneer uw woning voorzien is van een betonvloer van de fabrikant Kwaaitaal, vraagt het isolatieplan extra aandacht. Kwaaitaalvloeren hebben nl. een verhoogd risico op betonrot.

Wat is de beste vloerisolatie voor een houten vloer?

Het isoleren de houten vloer van uw woning vraagt altijd even aandacht. Voorkom houtrot door een onjuiste isolatiemethode. Laat u door ons hierover goed informeren. Een houten vloer met een goed isolatiesysteem zorgt voor veel(!) comfort.

Vraag een kruipruimte check aan en profiteer van de subsidie!

Isolatiespecialist.nl werkt bewust met verschillende materialen. DE beste vloerisolatie bestaat niet, omdat we te maken hebben diverse situaties en natuurlijk met de wensen van de woningeigenaar. Bel 0182 – 639 709 of vul ons contactformulier in voor een onderbouwd en kosteloos advies voor uw vloer. Profiteer daarnaast van de isolatie subsidie!

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag