Subsidie kruipruimte isolatie

Subsidie kruipruimte isolatie

De kruipruimte isoleren is één van de vele isolatiemaatregelen waar u aan kunt voldoen, om in aanmerking te komen voor de kruipruimte isoleren subsidie. Deze methode wordt ook wel bodemisolatie genoemd. Het is een plek waar je eigenlijk niet komt, maar wel voordelen met zich meebrengt als u het gaat isoleren. We vertellen u wat de voordelen van deze methode zijn, op welke manieren de methode toegepast kan worden, wat de kosten en opbrengsten kunnen zijn en hoe u uiteindelijk in aanmerking komt voor subsidie kruipruimte isolatie. Let op! Het betreft werkzaamheden die na 15 augustus zijn uitgevoerd, in dat geval kunt aanspraak maken op de kruipruimte isoleren subsidie.

Kies voor kruipruimte isolatie

Hieronder leest u waarom u voor deze vorm van isoleren kunt gaan, zodat u de kruipruimte isoleren subsidie kunt ontvangen:

  • Vochtvermindering; In de kruipruimte vormt zich een hoop kou en vocht. Dit zal dus geëlimineerd worden. Dit zal ook helpen tegen schimmelvorming.
  • Minder stoken; Woning is droger door minder vocht en kou, hierdoor zal je ook minder hoeven te stoken en dat is geldbesparing.
  • Verbetering van klimaat in huis, aangename atmosfeer en geur.
  • Deze vorm van isolatie heeft een positieve invloed op de gezondheid van de bewoners, vooral op het gebied van allergie.
  • Minder last van insecten. Insecten zoeken vocht op, zoals pissebedden en zilvervisjes. Dit zal dus sterk tot volledig afnemen.

Zoals u ziet heeft het mooie voordelen voor uw gezondheid en om geld te besparen, dat is o.a. waarom subsidie isolatie kruipruimte zo aantrekkelijk is. Tref nu uw isolatiemaatregelen, wij staan voor u klaar! En kom in aanmerking voor de subsidie kruipruimte isoleren.

Soorten vormen van kruipruimte isoleren

Voor het isoleren van de kruipruimte zijn er verschillende methoden, naar aanleiding van een onderzoek welke het beste past bij uw situatie, zo zijn er vormen als:

  • Bodemfolie
  • HR++ isolatieparels
  • Isolatiechips
  • Neopixels bodemisolatie
  • Schelpen isolatie

De subsidie kruipruimte isolatie (ongeacht methode) bedraagt € 4/m². Zie hier meer inhoudelijke info over de methoden en hoe dit wordt toegepast. De werkzaamheden dienen door een erkend isolatiebedrijf gedaan te worden, wij staan voor u klaar! Bij het isoleren dienen er minimaal twee soorten isolatievormen uitgevoerd te worden om aanspraak te kunnen maken op isoleren kruipruimte subsidie. Voor alle voorwaarden en eisen waaraan u moet voldoen, om in aanmerking te komen voor de subsidie kruipruimte isolatie, leest u hier verder.

Advies en opbrengst voor uw woning

Bent u nu enthousiast over de vele voordelen van isolatie? En wilt graag gebruik maken van de isoleren kruipruimte subsidie, schakel ons dan snel in! Vul onderstaand formulier in en dan maken wij een afspraak. Wij komen dan graag langs op locatie, zodat wij uw situatie exact kunnen opnemen. Op die manier kunnen we duidelijk inschatten welke isolatiemaatregelen getroffen kunnen worden voor een offerte op maat. Daarnaast kijken we wat u uiteindelijk als subsidie isolatie kruipruimte kunt ontvangen. Advies voor kruipruimte isolatie subsidie? Vul dan onderstaand formulier in.