fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Bovenaanzicht geïsoleerd huis door Isolatiespecialist

Kruipruimte isolatie verwijderen

Kruipruimte isolatie verwijderen

Veel kruipruimtes in Nederland worden voorzien van kruipruimte-isolatie (ook wel bodemisolatie). Bij dit systeem wordt er isolatiemateriaal aangebracht op de bodem van de kruipruimte (vandaar de term bodemisolatie). Kruipruimte-isolatie is goede (in veel gevallen zelfs de de enige) oplossing voor vochtige, lage en lastig te bereiken kruipruimtes.  Lees HIER meer. Soms is het onvermijdelijk de kruipruimte-isolatie tijdelijk te moeten verwijderen.

Isolatiechips kruipruimte verwijderen / vloerisolatie korrels verwijderen

Een enkele keer is het nodig de kruipruimte-isolatie (/bodemisolatie) te verwijderen i.v.m. herstelwerkzaamheden in de kruipruimte zelf. Er moet bijvoorbeeld een (gas)leiding of riool gerepareerd worden. Het verwijderen van de isolatiechips of korrels (isolatieparels) wordt gedaan d.m.v. speciale afzuigapparatuur. Na het verwijderen van de isolatie chips of korrels plaatsen wij vaak de isolatie – als het herstelwerk voltooid is – weer terug in de kruipruimte.

Uw kruipruimte leeghalen?

Heeft u een lekkage in de kruipruimte en u zoekt een bedrijf om de isolatiechips of korrels uit de kruipruimte te zuigen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden: 0182 – 639 709 of vul ons contactformulier in

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag