Vloerisolatie Gorinchem

In Gorinchem vloerisolatie met burenkorting: uw vloer isoleren met uw buren!

U woont in Gorinchem en zoekt een goede vloerisolatie? Ook bij u in de buurt zult u ons regelmatig tegenkomen. Heeft u last van optrekkend vocht in huis of een koude vloer? Neem dan gewoon eens – vrijblijvend! – contact met ons op. Onze adviseur uit de regio  Gorinchem komt ook graag bij u thuis om te kijken naar de mogelijkheden voor vloerisolatie.

Welke soorten vloerisolatie passen wij toe in Gorinchem?

Wij hebben – bewust – een breed assortiment voor vloerisolatie. Onze visie is namelijk: ‘De BESTE vloerisolatie bestaat niet, de beste vloerisolatie voor uw woning bestaat wel’. Wij brengen altijd eerst uw wensen en de de situatie van uw woning in kaart. Op basis daarvan ontvangt u van ons een eerlijk en onderbouwd advies voor uw vloer.

Collectief isoleren in Gorinchem

In diverse woonplaatsen zijn we actief met collectieve isolatieacties. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor vloerisolatie, samen met uw andere buurtbewoners in Gorinchem? Wij staan graag voor u klaar! Zo kunt u namelijk profiteren van een leuke burenkorting. Dat is toch weer mooi meegenomen. Meer informatie? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Subsidie voor vloerisolatie in Gorinchem

Ook voor woningeigenaren in Gorinchem is op dit moment een leuke subsidie voor het isoleren van de woning. Indien u twee isolatiemaatregelen neemt, ontvangt u op bijv. vloerisolatie een subsidie van € 5,00 per m². Voor kruipruimte-isolatie is de subsidie € 4,00 per m² en spouwmuurisolatie € 5,00 per m². Isolatiespecialist.nl informeert u graag over de isolatie subsidie.

vloerisolatie-Gorichem