fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Bovenaanzicht geïsoleerd huis door Isolatiespecialist

Overheidscampagne Energielabel

Het energielabel

U zult het vast al wel op de mat gehad hebben: een brief en informatiefolder van de overheid over het voorlopige Energielabel voor uw woning.

Bent u ook geschrokken van het energielabel wat u kreeg?

Woningbezitters die geen verplicht energielabel hebben, riskeren voortaan een boete tot wel 405 euro. Bij verkoop/verhuur van een huis wordt straks actief gecheckt of het ‘groene’ certificaat wel aanwezig is. Dit staat in plannen van minister Blok (Wonen en Rijksdienst).

Wat is hiervoor de oplossing? Isoleren!

De Isolatiespecialist.nl kunt u daar natuurlijk bij helpen. Met isolatie wordt uw woning energiezuiniger en stijgt uw wooncomfort aanzienlijk. Zo riskeert u geen boete meer en bespaart u op de energierekening. De investering in isolatie heeft u in enkele jaren terugverdient. De Isolatiespecialist.nl kan zowel zorgen voor vloer-, spouw-, bodem-, en dakisolatie.

Een adviseur van de Isolatiespecialist.nl komt graag bij u langs om te bepalen wat de beste isolatie is voor uw woning. Want, geen woning is hetzelfde! Aan de hand van het bezoek zal de adviseur een advies en offerte uitbrengen. Dit is uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

Overzicht nieuwsitems