fbpx
Gratis offerte 0182-639709

U wilt uw buitenmuren isoleren?

Buitenmuren isoleren

Wilt u uw buitenmuren isoleren? Om bijvoorbeeld de warmte beter binnen te houden waardoor u een hoop energie bespaart? Of om geluidshinder tegen te gaan? Voor de buitenmuur isoleren zijn er een hoop partijen die dit voor u kunnen doen. Maar welke moet u nu kiezen? Wij zijn er zeker van dat u bij ons aan het juiste adres bent. Wij zijn een familiebedrijf en wij werken naar deze normen en waarden. We komen altijd onze afspraken na en komen eerst vrijblijvend langs voor een isolatie advies. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie of lees verder om meer te leren over buitenmuur isolatie.

Manieren van buitenmuren isoleren

U kunt uw buitenmuren isoleren op verschillende manieren. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk dat u iets gelezen of gehoord heeft over buitenmuur isoleren met isolatieparels of buitenmuur isoleren met piepschuim. Daarnaast zijn er nog talloze andere manieren voor buitenmuur isolatie. Om een zo goed mogelijke keuze te maken, bieden wij daarom gratis isolatie advies aan. Wij komen dan bij u langs en vertellen vrijblijvend wat het best is om te doen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is contact met ons op te nemen en we voorzien u graag van gratis advies!

Buitengevel isoleren en bekleden

Heeft u ook al nagedacht over wat voor afwerking u het liefst zo willen? U kunt bijvoorbeeld uw buitenmuur isoleren en bekleden met hout, maar er zijn nog tal van andere opties. Waar u goed aan moet denken bij buitenmuren isoleren en bekleden, is dat het aanzicht verandert. Om deze reden moet u in de meeste gevallen een vergunning aanvragen bij de gemeente. Daarnaast zijn de kosten voor buitenmuur isolatie relatief hoog. Wel is het mogelijk om hiervoor subsidie aan te vragen. Heeft u hiervoor hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen over buitenmuren isoleren. We kunnen ook naar alternatieven kijken, zoals binnenmuur isolatie of spouwmuur isolatie. Wij bieden dit allemaal aan.

Enkelsteensmuur isoleren

Wilt u uw steensmuur isoleren, maar beschikt u over een enkelsteensmuur? Dan raden we altijd aan om dit door een professionele partij te laten doen. Wanneer u namelijk gaat klussen aan uw enkelsteensmuur dan is het belangrijk dat u goed weet wat u doet om problemen te voorkomen. Enkelsteensmuren zitten namelijk vooral in huizen die gebouwd zijn voor 1920. Omdat dit oude huizen zijn, wilt u dat er voorzichtig om wordt gegaan met de buitenmuren. Nadat de buitenmuren geïsoleerd zijn, is er nog regelmatig inspectie en onderhoud nodig. Gaten en scheuren moeten bijvoorbeeld op tijd gerepareerd worden. Bij oude huizen is het dringende advies een specialist mee te laten kijken; zelfs voor spouwmuur isolatie.

Wetgeving isolatie buitenmuur

Er is verschillende wetgeving voor het isoleren van buitenmuren. Zoals eerder vermeld mag u niet zomaar het aangezicht van uw woning veranderen en een buitenmuur isoleren. Hier is namelijk een vergunning voor nodig. Om ervoor te zorgen dat het isoleren van uw buitenmuren verloopt volgens alle wet- en regelgeving komen we graag eerst telefonisch met u in contact. Van afstand weten onze professionals vaak wel welke wet- en regelgeving op uw project van toepassing is. Wanneer het wat lastig is om dit van afstand te bepalen dan komen we graag vrijblijvend bij u langs en zetten we alles op een rij.

Wij komen vrijblijvend langs voor gratis advies

Bent u op zoek naar gratis advies over buitenmuur isolatie? Zodat u zeker weet hoe u op de beste manier uw buitenmuren kunt isoleren en aan welke wet- en regelgeving u dient te voldoen? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op en we komen vrijblijvend langs. Tijdens het gesprek adviseert onze isolatiespecialist wat het beste is om te doen voor uw woning. Daarnaast kunt u gerust al uw vragen aan ons stellen over bijvoorbeeld onze werkwijze en gevelisolatie kosten. Het doel hiervan is om u het vertrouwen te geven dat wij de juiste partij zijn om uw buitenmuren te isoleren.

Neem gerust persoonlijk contact op

In plaats van bij u langs te komen, kunnen we u van afstand ook al van dienst zijn wat betreft buitenmuren isoleren. Wellicht heeft u bijvoorbeeld vragen over de terugverdientijd, de kosten, de levertijd en wat het beste is om te doen voor uw huis. Via onze Veel Gestelde Vragen pagina kunt u al veel informatie vinden over buitenmuur isolatie, maar dit is puur ter aanvulling. Persoonlijk contact en advies staat namelijk hoog bij ons in het vaandel en tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarnaast bestaan er wat ons betreft geen slechte vragen over buitenmuur isolatie. Neem daarom met welke vraag dan ook gerust contact met ons op.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag