fbpx
Gratis offerte 0182-639709

U wilt uw binnenmuren isoleren?

Binnenmuren isoleren

Bent u op zoek naar binnenmuren isoleren? Om bijvoorbeeld meer op uw energierekening te besparen, om geluidshinder tegen te gaan met geluidsisolatie of omdat uw buitengevel niet geïsoleerd kan worden? Bij het zoeken op binnenmuur isoleren komen er meerdere resultaten naar voren. Maar voor welk isolatiebedrijf moet u kiezen? Isolatiespecialist.nl is een familiebedrijf met zeer veel ervaring en wij komen altijd onze afspraken na. Daarnaast zijn wij harde werkers en hebben een no-nonsense mentaliteit. Waar het ons om gaat, is dat u kunt vertrouwen op onze expertise. Wij vinden persoonlijk contact daarbij belangrijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of lees verder om meer te leren over binnenmuur isolatie.

Manieren van binnenmuren isoleren

Er zijn verschillende manieren voor binnenmuur isolatie. Dit verschilt van de binnenmuur vullen met isolatiemateriaal, isoleren met isolatieplaten tot aan de binnenmuur isoleren door voorzetwanden te plaatsen. Maar wat is precies het verschil? Binnenmuren isoleren met voorzetwanden doet u door voor de muur een nieuwe muur te plaatsen. Het voordeel is dat lelijke muren niet meer te zien zijn, het nadeel is dat uw ruimte iets kleiner wordt. De ruimte tussen de muur en de voorzetwand kan gevuld worden met isolatiemateriaal. Binnenmuren isoleren met isolatieplaten kunt u rechtstreeks doen door de platen op de draagmuur te plaatsen.

Voordelen van methodes om binnenmuren te isoleren

Vrijwel alle manieren hebben zowel voor- als nadelen en niet in ieder pand is elke methode mogelijk. De beste manier hangt af van wat de situatie vraagt en uiteraard ook van uw wensen. Weet u niet goed wat de beste manier voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; we adviseren u graag!

Binnenmuur isoleren zonder voorzetwand

Wilt u uw binnenmuur isoleren zonder voorzetwand? Dan heeft u twee opties. Wij plaatsen binnenmuur isolatie platen direct op de draagmuur of vullen, indien er voldoende ruimte is, de muur met isolatiemateriaal. Groot voordeel is dat u geen ruimteverlies heeft, omdat u geen gebruik maakt van een voorzetwand. Toch is het plaatsen van een voorzetwand in sommige situaties de beste of enige keuze. Dit komt doordat u met een voorzetwand vochtproblemen beter voorkomt en het geeft daarnaast een goede geluiddemping. Wist u dat voorzetwanden bij de buitenmuur in de meeste gevallen alleen nodig zijn wanneer de woning voor 1930 is gebouwd? Voor woningen die gebouwd zijn na 1930 gebruiken wij in de regel spouwmuurisolatie. De ruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur wordt dan opgevuld met isolatiemateriaal. Dit is efficiënt, goedkoop en makkelijk.

Welke isolatie voor binnenmuur?

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er meerdere manieren voor het isoleren van binnenmuren. Dit kan door middel van spouwmuurisolatie, het direct plaatsen van isolatieplaten op de draagmuur of door middel van voorzetwanden. Voor u zelf aan de slag gaat, er is veel kennis voor nodig om de juiste keuzes te maken. “Is het belangrijk om een dampscherm te plaatsen?” Dit is ook afhankelijk van de situatie. Sommige isolatiematerialen zijn namelijk al voorzien van een dampwerende aluminiumlaag. Vaak is het dan niet nodig om nog een dampscherm te plaatsen. Het is daarnaast ook van belang dat u een koudebrug voorkomt. Een koudebrug is een onderbreking in de binnenmuur isolatie van de woning waardoor uw woning niet goed geïsoleerd raakt. Twijfelt u wat de beste manier is voor binnenmuur isolatie? Neem dan gerust contact met ons op en we komen vrijblijvend langs.

Wij komen vrijblijvend langs

U wilt natuurlijk uw binnenmuur isoleren op de best mogelijke manier. Om deze reden komen we graag vrijblijvend langs voor een isolatiecheck. Tijdens deze afspraak bekijken we uw binnenmuren en adviseren we wat u het beste kunt doen. Door onze jarenlange ervaring weten wij namelijk in de meeste gevallen zeer snel op welke manier u uw binnenmuren het best kunt isoleren. Tijdens deze afspraak kunt u ook al uw vragen stellen en krijgt u een goed beeld van onze werkwijze. Het enige wat u nog hoeft te doen, is contact op te nemen en we komen graag bij u langs.

Waarom klanten voor ons kiezen

De reden dat onze huidige klanten voor ons hebben gekozen, voor onder andere binnenmuur isolatie, komt doordat persoonlijke aandacht hoog bij ons in het vaandel staat en wij altijd onze afspraken nakomen. Wij komen daarom graag vrijblijvend langs om te adviseren wat voor u de beste optie is wat betreft binnenmuren isoleren. Uiteraard hopen we dat wij daarna de isolatie voor uw binnenmuren mogen verzorgen, maar wat u met ons advies doet staat u helemaal vrij. Waar het om gaat, is dat u een goed beeld krijgt van onze werkwijze en vertrouwen heeft in het eindresultaat.

Meest gestelde vragen

Wat is de terugverdientijd? Wat is doorgaans de levertijd? Wat zijn de kosten? Wat is eigenlijk de meest verstandige keuze voor mijn huis om binnenmuren te isoleren? Het is logisch dat u zich dit afvraagt. Om deze reden hebben wij een Veel Gestelde Vragen pagina aangemaakt. De meeste antwoorden op vragen kunt u hier vinden. Uiteraard is dit puur ter aanvulling en komen we het liefst telefonisch met u in contact. Door naar uw wensen te luisteren, kunnen we u het beste helpen. We horen graag van u!

klanten vertellen
trustpilot

9,3

4,1

10

Zeer tevreden, voldoet aan alle verwachtingen

Een duidelijk verhaal door der verkoper, een makkelijk bereikbaar bedrijf. De mannen die het uitvoeren werkten snel, waren beleefd en lieten alles schoon achter. Administratief alles inzichtelijk zowel op de site als in de email. Lees meer

24/06/2024 - Kees, Dordrecht

10

Fantastisch

Klantvriendelijke mannen behulpzaam goed en correct werk afgeleverd. Lees meer

19/06/2024 - C de Vos, Ridderkerk

9.0

Prima Service

Professioneel bedrijf, werknemers met verstand van zaken. Lees meer

19/06/2024 - Dave, Rhoon

10

Snelle en betaalbare service.

Het contact met het bedrijf was correct en de gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Alles werd weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Lees meer

18/06/2024 - Wilhelmien, Gouda

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag