Nationale subsidie spouwmuurisolatie

Nationale subsidie spouwmuurisolatie

Subsidie spouwmuurisolatie overheid – Sinds 2 september 2019 heeft de overheid weer een flink budget beschikbaar gesteld voor de landelijke subsidie spouwmuur. De subsidie spouwmuurisolatie via de overheid stimuleert het duurzaam en bewust wonen hiermee en beloont dan ook de mensen die bereid zijn deze maatregelen uit te laten voeren, door middel van spouwmuur subsidie. Het uitvoeren van de isolatiemaatregelen zal een eenmalige investering zijn. De verhouding van wat het zal kosten en wat u uiteindelijk zult gaan besparen is het dubbel en dwars waard! Hieronder bespreken we kort wat de voordelen zijn, belangrijke voorwaarden en hoe komt te weten wat het exact voor u zal kosten en wat het in uw situatie kan opbrengen. Let op! Als u graag in aanmerking wilt komen voor de nationale subsidie spouwmuurisolatie, dan dienen de isolatiewerkzaamheden na 15 augustus te zijn uitgevoerd.

Waarom spouwmuur isoleren?

Voor het in aanmerking komen van de nationale subsidie spouwmuurisolatie, dienen de maatregelen allereerst te zijn uitgevoerd. Hieronder ziet u waarom isolatie aantrekkelijk is:

 • Aangename temperatuur in huis, geen invloed meer van buitenaf.
 • Doordat de warmte wordt behouden, hoeft u aanzienlijk minder te stoken.
 • Lagere energierekening.
 • Geen tocht, geen vocht. Schimmel wordt daardoor voorkomen.
 • Een duurzame woning stijgt in waarde.
 • Bijdrage aan een beter milieu.
 • Ontvangen van spouwmuur subsidie.

Naast de subsidie spouwmuur, zijn er dus nog vele voordelen. Verder zijn er verschillen manier om spouwisolatie toe te passen, dat leest u hier verder. Voor elke woning is er namelijk een gepast oplossing.

Belangrijke voorwaarden voor isolatie spouwmuur subsidie

U komt eventueel in aanmerking voor de spouwmuur subsidie als:

 • U bent eigenaar van een particuliere woning of VVE.
 • Minimaal 2 isolatiemaatregelen. Naast spouwmuur bijvoorbeeld vloerisolatie.
 • Subsidie voor degene die na 15 augustus 2019 de maatregelen hebben laten uitvoeren.
 • Maatregelen laten uitvoeren door een Isolatiespecialist.

Lees hier verder voor de overige eisen en voorwaarden voor de subsidie spouwmuur.

Advies en opbrengst

Bespaar zelf een hoop geld en draag bij aan een beter milieu! Als u uw woning nog niet heeft laten isoleren, neem dan snel contact op met ons. Graag komen wij dan op locatie langs om uw situatie nauwkeurig op te nemen, zodat we weten welke maatregelen het beste op toepassing van uw woning. Verder adviseren wij u ook bij wat de kosten zullen zijn, wat het u zal opbrengen en hoe u de subsidie kunt aanvragen. Advies voor het isoleren en de nationale subsidie spouwmuurisolatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij staan voor u klaar!