Qualikurk

Qualikurk 100% natuur

Uw woning is een thuis voor u en uw gezin. Leefgeluiden van de buren, zoals lopen,televisie, muziek of spelende kinderen, verstoren uw rust en privacy. Maak uw woning behaaglijk en geluidsdempend met onze decoratieve Qualikurk. Qualikurk is een kurkspray die wij in diverse kleuren en korrelgroottes aanbrengen op bijvoorbeeld muren en plafonds. Op een eenvoudige wijze wordt geluidsoverlast aangepakt zonder dat daar een grote verbouwing voor nodig is!

Qualikurk eigenschappen

Kurk is een natuurlijk product met uitstekende isolerende eigenschappen. Deze eigenschappen dankt kurk aan haar elementopbouw. In één kubieke cm zitten wel 40 miljoen luchtcellen. Hierdoor voelt kurk steeds aangenaam aan en absorbeert het geluiden en trillingen. Kurk is afkomstig van de kurkeik. Land van herkomst is Portugal. Nadat de kurkeik 25 jaar een ongestoorde groei heeft meegemaakt mag hij voor de eerste keer ontschorst worden. Het ontschorsen van de kurkeik gebeurt om de 9 jaar tot de boom ongeveer 150 jaar oud is en heeft daarom geen nadelige gevolgen voor de boom.

Voordelen van Qualikurk

  • Geluidsdempend;
  • Ecologisch;
  • Brandwerend;
  • Energiebesparend.

Decoratieve afwerking buitengevel

Qualikurk is dé ideale vervanger voor de traditionele gevelcoating. In tegenstelling tot verf voorkomt de kurk afbladdering door vocht. Qualikurk is ademend en waterdicht. Door zijn soepelheid voorkomt Qualikurk hinderlijk barsten.