Gratis offerte 0182-639709
Dakisolatie aan de binnenzijde van het dak

Dakisolatie

Energienota rijst de (dak)pan uit. Isoleer het dak.

Dakisolatie

Dakisolatie is een goede manier om uw woning te isoleren. Er is een grote kans dat u de meeste warmte verliest via het dak. Uw dak isoleren kan vanaf de binnenzijde en de buitenzijde. Ook kunt u een mooie dakisolatie subsidie krijgen. Op deze pagina leest u de belangrijkste informatie over dakisolatie.

Vrijblijvende offerteaanvraag

Heeft u interesse in dakisolatie? Of wilt u dit combineren met spouwmuurisolatie, vloerisolatie of bodemisolatie? Vul dan onderstaand contactformulier in en ontvang gratis isolatieadvies ter waarde van €75,00 euro!

Medewerker klantenservice Isolatiespecialist.nl

Gratis offerteaanvraag

Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dakisolatie: Schuine daken isoleren

Het dak isoleren kan op 2 manieren: aan de binnen- of de buitenkant. Isolatiespecialist.nl isoleert het (hellend) dak altijd aan de binnenzijde. Dit is de meest goedkope oplossing. Dit kunnen wij met verschillende soorten dakisolatie. Voor specifiek advies van isolatie voor uw woning kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs.

Dakisolatie: Kosten

De kosten dakisolatie bij een gemiddelde woning zijn ongeveer tussen 5.000 en 6.500 euro. Wilt u graag een prijs op maat voor het isoleren van uw dak, neem dan gewoon eens contact met ons op. Dit is gratis en vrijblijvend. Tegenover deze kosten staat een terugverdienperiode van ca. 5 jaar. En… comfort!

 

Dakisolatie voor een plat dak

Bij een plat dak adviseren wij u het dak aan de buitenkant te isoleren.  Het isoleren van een plat dak aan de binnenzijde verhoogt de kans op vochtproblemen aanzienlijk. Dit wilt u natuurlijk voorkomen!

Voor advies op maat adviseren wij contact op te nemen met bijvoorbeeld een dakbedekkingsbedrijf. Het verkeerd isoleren van een plat dak kan vervelende gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld vochtproblemen. Isolatiespecialist.nl isoleert geen platte daken en wij hebben helaas geen referenties. Wij raden u aan om contact op te nemen met een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag