fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Isolatie wordt aangebracht door de Isolatiespecialist.nl

Vloerisolatie Zevenhuizen

U heeft een woning in Zevenhuizen en overweegt vloerisolatie?

Isolatiespecialist.nl komt u ook in Zevenhuizen vaak tegen met onze vloerisolatie. Heeft uw woning een vochtige kruipruimte of heeft u last van een koude vloer? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze adviseur in de regio van Zevenhuizen komt ook bij u graag langs om te kijken naar de mogelijkheden voor vloerisolatie.

Welke soorten vloerisolatie passen wij toe in Zevenhuizen ?

Wij werken – bewust – met verschillende soorten vloerisolatie. Onze visie is namelijk: ‘De BESTE vloerisolatie bestaat niet, de beste vloerisolatie voor uw woning bestaat wel’. Wij brengen altijd eerst uw wensen en de de situatie van uw woning in kaart. Op basis daarvan ontvangt u van ons een eerlijk en onderbouwd advies voor uw vloer.

Collectieve isolatieacties in Zevenhuizen

In diverse gemeenten zijn we actief met gezamenlijke isolatieacties. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor vloerisolatie, samen met uw andere buurtbewoners in Zevenhuizen? Wij staan graag voor u klaar! Zo kunt u namelijk gebruik van een leuke burenkorting. Dat is toch weer mooi meegenomen. Meer informatie? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Subsidie voor vloerisolatie in Zevenhuizen

Ook voor woningeigenaren in Zevenhuizen is op dit moment een leuke subsidie voor het isoleren van de woning. Indien u twee isolatiemaatregelen neemt, ontvangt u op bijvoorbeeld vloerisolatie een subsidie van € 11,00 per m². Voor kruipruimte-isolatie is de subsidie € 6,00 per m² en spouwmuurisolatie € 8,00 per m². Isolatiespecialist.nl geeft u dan ook graag meer informatie over de isolatie subsidie.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag