fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Vloerisolatie HR++ isolatieschuim HFO

Neopixels vloerisolatie

Koude voeten? Tijd voor Neopixels vloerisolatie!

Minder tocht en minder vocht: het effect van Neopixels vloerisolatie. Neopixels vloer isolatie is een NIEUW systeem voor het isoleren van houten vloeren als betonvloeren. Door de vloer aan de onderkant te isoleren met isolatiematrassen gaat er veel minder warmte verloren naar de kruipruimte. Niet alleen uw voeten merken dit meteen, ook uw gasmeter! U wilt weten of Neopixels vloerisolatie ook voor uw woning geschikt is? Wij komen graag bij u langs om de situatie in de kruipruimte te bekijken.

Neopixels vloerisolatie: Wat is het eigenlijk?

De Neopixels zijn kleine, grijze EPS ( geëxpandeerd polystyreen) bolletjes. Dit isolatiemateriaal onderscheidt zich van gewone, witte parels door het grafietgehalte. Door het grafiet krijgen de EPS parels een hogere isolatiewaarde, omdat het warmte terug reflecteert. Het is een unieke combinatie van EPS-parels en aluminiumreflectiefolie.

Neopixels vloerisolatie: Hoe werkt dat?

De Neopixels vloerisolatie bestaat uit een stevige matrasfolie die tegen de onderkant wordt gemonteerd. In deze matrassen zijn ventielen verwerkt, waardoor wij de grijze EPS parels in de matrassen blazen. Zo ontstaat er een stevig matras. Het matras rust op een robuuste aluminiumfolie dat tegen de onderzijde van de vloer bevestigd is. Zo blijven de matrassen ook op lange termijn goed op hun plaats.

Neopixels vloerisolatie: Kosten

De kosten voor het aanbrengen van Neopixels vloerisolatie bedragen vanaf € 60,- per m². De prijs is o.a. afhankelijk van de situatie in de kruipruimte, de bereikbaarheid, het vloertype en het vloeroppervlak. Voor een prijs op maat komen we altijd vooraf de situatie bekijken. Maak een advies afspraak met een van onze adviseurs.

Neopixels vloerisolatie: Besparing

Het isoleren van de vloer is best een hele investering. Daar staat wel een besparing tegenover. De gemiddelde besparing per jaar is ruim € 500,- (bij een gemiddelde gasprijs van € 2,50 / m³ in 2021). Met de huidige hoge pasprijzen is deze besparing nog hoger. Naast deze isolatie besparing levert deze Ecose isolatie u ook comfort en plezier op.

Neopixels vloerisolatie: Terugverdienperiode

Een realistische terugverdientijd voor vloerisolatie is 3,5 jaar (bron: Milieucentraal.nl). De precieze besparing voor een huishouden is afhankelijk van meerdere factoren: het stookgedrag, de samenstelling van het gezin, een koude of een zachte winter en natuurlijk de gasprijzen. Ook is de terugverdienperiode afhankelijk van een eventuele subsidie.

Neopixels vloerisolatie: Kom ik in aanmerking voor subsidie?

Op dit moment is er een subsidie op vloerisolatie. U ontvangt een tegemoetkoming in de vloerisolatie kosten: € 11,00 per m². Deze subsidie is van toepassing als u minimaal 2 isolatiemaatregelen neemt voor uw woning. Neopixels vloerisolatie voldoet aan de gestelde eisen: de minimale isolatiewaarde (Rd 3,5) wordt ruimschoots behaald.

 

Isolatiespecialist.nl: Erkend Neopixels installateur

Isolatiespecialist.nl is door Neopixels geselecteerd voor erkend installateur. Daar zijn we trots op! Onze installateurs en adviseurs worden opgeleid op de Neopixels Academy. Ook in de praktijk, op de werkvloer tijdens het isoleren, worden onze installateurs gecoacht. Doorlopend voert Neopixels product controles uit. Wanneer u kiest voor een isolatie product van Neopixels, bent u verzekerd van een kwaliteitsisolatie.

Heeft u ook nog ongeïsoleerde spouwmuren? Kijk ook eens naar Neopixels spouwmuurisolatie.

Neopixels: Duurzame vloerisolatie

Neopixels zijn voor zowel het milieu als voor uw gezondheid compleet onschadelijk. De parels kunnen compleet gerecycled worden naar hun oorspronkelijke basisgrondstof, mochten deze uit de spouwmuur verwijderd moeten worden.

Neopixels: EPS parels zijn net popcorn

Het productieproces van EPS parels kunt u vergelijken met popcorn. Dit klinkt misschien raar, maar het product bestaat voor 95% uit lucht. Polystyreen wordt verhit met stoom en in een paar seconden ontstaat kleine, ronde korrel. Deze geëxpandeerde parel zuigt zichzelf helemaal vol met lucht en als de lucht er in zit dan kan en wil de lucht er niet meer uit.

De Neopixels hebben een grijze kleur. Dit komt doordat de parels in het productieproces verrijkt worden met grafiet. Dit zorgt voor een reflecterend effect, waardoor de parels wel 20% beter isoleren dan de traditionele witte parels. Ook hebben Neopixels een unieke vorm. Ze zijn platter en ovaler dan normale parels en het gevolg hiervan is dat er minder lucht tussen de parels zit. Hierdoor hebben Neopxiels EPS parels een hogere isolatiewaarde.

Neopixels vloerisolatie: Voordelen

Uw vloer isoleren met Neopixels heeft de volgende voordelen:

Voordelen Neopixels vloerisolatie

  • Hoge energiebesparing dankzij hoge isolatiewaarde
  • Milieuvriendelijk
  • Maatschappelijk verantwoord geproduceerd in Nederland
Klik hier voor contact
Besparen door te isoleren

Neopixels vloerisolatie: Nadelen

Er wordt akoestisch meer gedempt door Neopixels vloerisolatie en hierdoor veranderd het geluid wat uw vloer veroorzaakt. Dit is overigens bij de meeste vormen van vloerisolatie het geval. Mocht u heel erg gehecht zijn uw akoestiek, dan is het zinvol om u te laten informeren over eventuele alternatieven.

Neopixels: Een verantwoord, Hollands product

Achter de productie van Neopixels vloerisolatie zit een heldere visie van de producent. Neopixels hecht grote waarde aan een eerlijk en sociaal-maatschappelijk product. Zij kiest bewust voor een productie in ons eigen land. De Neopixels vloerfolie wordt door de medewerkers van ‘Breed’ geassembleerd. Zo krijgen mensen met een arbeidsbeperking ook een kans om deel te nemen aan de maatschappij.

Neopixels vloerisolatie: Garantie

U ontvangt 10 jaar garantie op Neopixels vloerisolatie

 

Neopixels vloerisolatie: Is dit product ook geschikt voor uw woning?

U vraagt zich af of Neopixels vloerisolatie ook voor uw woning mogelijk is? Dan komen we toch gewoon bij u langs voor een advies. Dat is helemaal vrijblijvend. U ontvangt na afloop een duidelijke en scherp geprijsde offerte.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag