Jetspray systeem: voor uw koude betonvloer

Heeft u ook zo'n last van die koude betonnen vloer, ondanks dat u de verwarming al hoger heeft gezet? Wellicht is de Knauf JetSpray wel iets voor uw vloer: een brandveilig en niet giftig isolatiesysteem. De JetSpray is een glaswolspray die wij -vanuit de kruipruimte- direct tegen de onderkant van uw vloer sprayen. Neem voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek even contact op! Wij sturen dan, nogmaals, gratis en vrijblijvend een van onze specialisten langs om voor uw woning een advies te geven.
Warme vloer dankzij Neopixels

Voordelen Knauf Jetspray

  • Een dik pakket dat naden en kieren goed afdicht;
  • Brandveilig (onbrandbaar!);
  • Geurloos en rotvrij;
  • Veilig;
  • Duurzaam: 80% gerecycled materiaal;

Heel blij met de JetSpray!

De JetSpray… Wat hebben we daar ongeduldig op gewacht! De fabrikant Knauf Insulation heeft een goed systeem bedacht om wolisolatie tegen de onderkant van de vloer te sprayen. Zo kunnen we de tijd van het aanbrengen van glaswolplaten en steenwolplaten (die vaak zo lastig door kruipluiken en doorgangen passen) achter ons laten. Ook moeilijk te bereiken plaatsen in de kruipruimte (bijvoorbeeld bij leidingen en doorvoeren) kunnen met de JetSpray goed en naadloos geïsoleerd worden.

Jetspray

Wat is JetSpray eigenlijk?

Lees verder..

De JetSpray is een minerale wol (glaswolvlokken) die met speciale apparatuur direct tegen de onderkant van uw vloer wordt gespoten. Hiervoor wordt een organisch bindmiddel gebruikt. Het Jetspray systeem is geschikt voor betonnen en steenachtige vloeren en kan tot een isolatiedikte van 21 cm worden aangebracht. De verwerking van de JetSpray gaat snel: bij een gemiddelde woning nemen de werkzaamheden een dagdeel in beslag.

Voor welke vloeren kan de JetSpray toegepast worden?

Het JetSpray systeem kan gebruikt worden voor beton en steenachtige vloeren. Om de JetSpray netjes aan te kunnen brengen hebben we een kruipruimte nodig die minimaal 50 cm hoog is. Is uw kruipruimte of vloer vochtig? Voor de JetSpray is dit niet erg, deze is zeer geschikt voor kruipruimtes met een wat vochtiger klimaat.

De Jetspray is nog niet toepasbaar voor het isoleren van houten vloerenIn dat geval hebben wij goede alternatieven, zoals de Knauf Ecose dekens. Lees daar hier meer over.

Is de JetSpray veilig voor de gezondheid?

Tijdens en na het sprayen kunt u gewoon in uw woning of pand blijven. Er komen geen schadelijke of vluchtige stoffen vrij tijdens en na de verwerking. De JetSpray heeft de meest gunstige A+ classificering voor de VOC-emissie.

Hoe lang duurt het voordat u JetSpray vloerisolatie heeft terugverdiend?

De kosten van de JetSpray vloerisolatie heeft u ongeveer in 7 tot 9 jaar terugverdiend. De besparing is natuurlijk ook afhankelijk van o.a. de gezinssamenstelling, leefgewoonten en het stookgedrag. De adviesprijs voor Knauf JetSpray is € 40,00 per m². Vraag bij ons – geheel vrijblijvend –  een prijs op maat aan voor uw woning.

Vragen? Stel ze aan onze productspecialist

Productspecialist Devon
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.