fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Isolatie wordt aangebracht door de Isolatiespecialist.nl

Spouwmuurisolatie Zuidplas

Spouwmuurisolatie in Zuidplas?

U woont in Zuidplas en zoekt spouwmuurisolatie? Ook in Zuidplas zijn we regelmatig te vinden met onze spouwmuurisolatie. Er zijn nl. nog veel woningen in Zuidplas die nog geen spouwmuurisolatie hebben. Jammer! Want spouwisolatie is toch de meest effectieve isolatiemaatregel: de terugverdientijd is 3 tot 5 jaar! Maak gewoon eens – vrijblijvend – een afspraak met onze adviseur van regio Zuidplas .

Gezamenlijk de spouwmuren isoleren in Zuidplas : Burenkorting!

In Zuidplas wordt er regelmatig collectief spouwmuurisolatie aangebracht. Het isoleren van de muren is vanwege de efficiëntie zeker voordeliger, dan wanneer uw woning alleen wordt voorzien van isolatie. Is er in Zuidplas bij u in de buurt of straat interesse voor een gezamenlijke isolatieactie? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Spouwmuurisolatie: ook in Zuidplas subsidie

Ook in Zuidplas is er voor woningeigenaren op dit moment een leuke subsidie op isolatie. beschikbaar. Het subsidie bedrag voor spouwmuurisolatie is € 8,00 per m2. Deze subsidie is geldig wanneer u twee isolatiemaatregelen neemt. Op bijv. kruipruimte-isolatie ontvangt u € 6,00 per m², vloerisolatie € 11,00 per m² en dakisolatie € 30,00 per m² subsidie.

Wij informeren u graag over de subsidie op isolatie.

Diverse soorten spouwmuurisolatie.

Isolatiespecialist.nl werkt met verschillende soorten spouwisolatie, zoals bijv. HR++ isolatieparels en Knauf Supafil. Het is tenslotte belangrijk dat het product past bij de situatie van de woning en bijv. het gevelwerk.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag