fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Spouwmuurisolatie Rotterdam

Spouwmuurisolatie in Rotterdam?

Ook in Rotterdam zult u ons regelmatig tegen komen met onze spouwmuurisolatie. Er zijn nl. nog veel woningen in Rotterdam die nog niet voorzien zijn van spouwmuurisolatie. Toch is spouwmuurisolatie vaak de meest effectieve isolatiemaatregel. Spouwisolatie heeft u namelijk al terug verdiend in 3 tot 5 jaar! Isolatiespecialist.nl is regelmatig aan het isoleren in Rotterdam en komen u ook graag adviseren! Maak gewoon eens – vrijblijvend – een afspraak met onze adviseur van regio Rotterdam .

Burenkorting! Gezamenlijk isoleren in Rotterdam

In Rotterdam wordt er regelmatig collectief spouwmuurisolatie aangebracht. Het isoleren van de muren is vanwege de efficiëntie zeker voordeliger, dan wanneer u alleen deze isolatie maatregel laat uitvoeren. Is er in Rotterdam bij u in de buurt of straat interesse voor een gezamenlijke isolatieactie? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Spouwmuurisolatie: ook in Rotterdam subsidie

Ook in Rotterdam is er voor woningeigenaren op dit moment een leuke subsidie op isolatie. beschikbaar. Het subsidie bedrag voor spouwmuurisolatie is € 8,00 per m2. Deze subsidie is geldig wanneer u twee isolatiemaatregelen neemt. Op bijv. kruipruimte-isolatie ontvangt u € 6,00 per m², vloerisolatie € 11,00 per m² en dakisolatie € 30,00 per m² subsidie.

Wij informeren u graag over de subsidie op isolatie.

Diverse soorten spouwmuurisolatie.

Isolatiespecialist.nl werkt met verschillende soorten spouwisolatie, zoals bijv. HR++ isolatieparels en Knauf Supafil. Het is tenslotte belangrijk dat het product past bij de situatie van de woning en bijv. het gevelwerk.

Zijn uw de muren van uw woning in het verleden al eens tientallen jaren geleden geïsoleerd? Twijfelt u aan de kwaliteit van deze isolatie? Isolatiespecialist.nl heeft diverse programma’s voor het verwijderen en herstellen van oude spouwmuurisolatie.

klanten vertellen
trustpilot

9,3

4,1

10

Zeer tevreden, voldoet aan alle verwachtingen

Een duidelijk verhaal door der verkoper, een makkelijk bereikbaar bedrijf. De mannen die het uitvoeren werkten snel, waren beleefd en lieten alles schoon achter. Administratief alles inzichtelijk zowel op de site als in de email. Lees meer

24/06/2024 - Kees, Dordrecht

10

Fantastisch

Klantvriendelijke mannen behulpzaam goed en correct werk afgeleverd. Lees meer

19/06/2024 - C de Vos, Ridderkerk

9.0

Prima Service

Professioneel bedrijf, werknemers met verstand van zaken. Lees meer

19/06/2024 - Dave, Rhoon

10

Snelle en betaalbare service.

Het contact met het bedrijf was correct en de gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Alles werd weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Lees meer

18/06/2024 - Wilhelmien, Gouda

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag