fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Bovenaanzicht geïsoleerd huis door Isolatiespecialist

Spouwmuurisolatie Bodegraven

Bespaar ook in Bodegraven met spouwmuurisolatie!

Spouwmuurisolatie bodegraven, veel woningen in Bodegraven zijn nog niet geïsoleerd. Jammer! Hierdoor gaat namelijk onnodig veel warmte verloren. Heeft u last van vocht op de muren of last van tocht? Of wilt u iets doen aan uw hoge energieverbruik? Wij zijn regelmatig aan het isoleren in Bodegraven en komen ook u graag adviseren over spouwmuurisolatie.

Gezamenlijk isoleren in Bodegraven ? Profiteer van uw burenkorting!

Ook in Bodegraven zijn regelmatig acties om gezamenlijk de spouwmuren te isoleren. Spouwmuurisolatie is dan namelijk voordeliger, dan wanneer u alleen uw spouwmuren laat isoleren. Dit komt natuurlijk doordat we efficiënter kunnen werken. Is er in Bodegraven bij u in de straat of buurt interesse voor een collectieve isolatieactie? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Subsidie voor spouwmuurisolatie Bodegraven

Ook voor woningeigenaren in Bodegraven is op dit moment een isolatie subsidie beschikbaar. U ontvangt € 8,00 per m2 subsidie op spouwmuurisolatie. Deze subsidie is van toepassing wanneer u 2 isolatiemaatregelen neemt. Op bijv. kruipruimte-isolatie ontvangt u € 6,00 per m², vloerisolatie € 11,00 per m² en dakisolatie € 30,00 per m² subsidie.

Ook over de subsidie informeren wij u graag! Neem gewoon eens contact met ons op!

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag