fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Isoleren in de gemeente Hengelo

Uw woning isoleren in de gemeente Hengelo

Bij Isolatiespecialist.nl zijn we enthousiast over onze groeiende aanwezigheid in Hengelo. Net als uw buren in talrijke eengezinswoningen, appartementencomplexen en bedrijfspanden in de stad, hebben ook zij gekozen voor onze isolatie.

Word onderdeel van de gemeenschap in Hengelo die al heeft gekozen voor onze professionele isolatieoplossingen. Verlaag uw energiekosten en verhoog het comfort van uw woning of bedrijfspand, net als uw mede-Hengeloërs. Neem hieronder een kijkje en ontdek hoe we jouw buurt een stukje warmer maken!

Onze isolatie diensten in Hengelo

Wij bieden de volgende isolatie diensten aan in Hengelo:

Gratis isolatie advies op maat

Isoleren in Hengelo:

Wij gaan u helpen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spouwmuurisolatie in Hengelo

Een van ons meest afgenomen diensten in Hengelo is spouwmuurisolatie. Deze vorm van isolatie is ideaal voor huizen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd, waarbij een luchtlaag (spouw) tussen twee muren aanwezig is. Wij gebruiken hoogwaardige materialen zoals EPS-parels of glaswol om deze ruimte te vullen, wat resulteert in een significante verbetering van de thermische efficiëntie van het gebouw.

Dakisolatie in Hengelo

Het isoleren van daken is een andere specialiteit van ons. Dit is vooral belangrijk in een regio als Hengelo waar de winters koud kunnen zijn. Dakisolatie helpt bij het vasthouden van warmte in de winter en houdt het huis koel in de zomer. Wij bieden verschillende opties aan, waaronder het isoleren van binnenuit of van buiten uit, afhankelijk van de constructie en voorkeuren van de klant.

Vloer- en bodemisolatie in Hengelo

Vloer- en bodemisolatie zijn essentieel voor het verhogen van het comfort in huis. Koude vloeren kunnen onaangenaam zijn, vooral in oudere woningen. Wij bieden oplossingen zoals het aanbrengen van isolatiematerialen onder de vloer of op de bodem van de kruipruimte, wat leidt tot een warmer en comfortabeler huis.

Geluidsisolatie in Hengelo

Naast thermische isolatie, is geluidsisolatie ook een belangrijk aspect van wooncomfort. In een levendige stad als Hengelo kan geluidsoverlast een probleem zijn. Wij bieden de juiste oplossingen om geluid van buitenaf te verminderen, wat bijdraagt aan een rustigere en meer ontspannen woonomgeving.

Isolatiespecialist: Uw expert in natuurvriendelijke isolatie in Hengelo

Bij Isolatiespecialist zijn we trots op onze expertise in het natuurvriendelijk isoleren van woningen en bedrijfspanden. Toen de Wet natuurbescherming in 2023 van kracht ging, was dit een enorme switch voor de isolatiebranche. Daarom waren wij van Isolatiespecialist.nl blij dat we onze bedrijfsvoering hierop hadden aangepast en sindsdien isoleren wij elke woning Natuurvriendelijk.

Waarom kiezen voor Natuurvriendelijk Isolatie in Hengelo?

  • Menselijkheid: De wereld wordt steeds digitaler, daarmee ook de meeste dienstverlening. Maar wij merken dat wij het menselijke aspect voor zowel ons als de klant nog steeds enorm belangrijk is. Wil je contact met ons opnemen? Dan krijg je direct iemand te spreken, geen robot maar een echt persoon. Zoals het hoort!
  • Ervaring: Al sinds 2005 zijn wij bezig met het verduurzamen van Nederland door het isoleren van duizenden woningen en bedrijfspanden. Zo hebben onze medewerkers alles al gezien en is niks nieuw. Is er een probleem, dan weten wij al de oplossing.
  • Lokale Ervaring: Met meerdere succesvolle projecten in Hengelo, begrijpen we hoe we uw woning het beste kunnen isoleren.

Ontdek uw subsidiemogelijkheden voor isolatie in Hengelo

Bent u een inwoner van Hengelo en overweegt u uw woning te isoleren? Dan zijn er misschien wel subsidies beschikbaar waar u voor in aanmerking komt. Er zijn verschillende soorten subsidies beschikbaar, zo zijn er landelijke subsidies, maar ook plaatselijke subsidies beschikbaar.

Landelijke Isolatiesubsidies: Wat u moet weten

  • Subsidiebedrag: De subsidie voor isolatie is een vast bedrag per vierkante meter. Dit betekent dat hoe groter het gebied dat u isoleert, hoe hoger de subsidie kan oplopen.
  • Extra voordeel bij meerdere maatregelen: Als u kiest voor twee of meer isolatiemaatregelen, kan het subsidiebedrag per vierkante meter verdubbelen. Dit biedt een geweldige kans om uw woning nog uitgebreider te isoleren.
  • Voorwaarde van professionaliteit: Een voorwaarde voor het ontvangen van deze subsidie is dat de isolatiewerken uitgevoerd moeten worden door een professioneel isolatiebedrijf. Hier valt Isolatiespecialist uiteraard onder.

Lokale Subsidies in Hengelo

Naast de landelijke subsidies biedt de gemeente Hengelo mogelijk extra subsidiemogelijkheden voor woningisolatie. Deze lokale subsidies kunnen variëren, dus het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Blijf geïnformeerd: Voor de actuele informatie over lokale subsidies in Hengelo, bezoek Verbeterjehuis.nl. Hier vindt u uitgebreide informatie over de beschikbare subsidies en hoe u deze kunt aanvragen. Hier kunnen wij u natuurlijk ook mee helpen, mocht u er niet uitkomen.

Nu kunnen wij begrijpen dat u niet meer helemaal helder hebt hoe alle subsidies in elkaar zetten en waar u deze kan vinden. Daarom hebben wij hier een speciale pagina voor gemaakt om u te ondersteunen. Verder zijn onze collega’s altijd beschikbaar om u verder te helpen met uw subsidieaanvraag.

Uw perfecte isolatiepartner in Hengelo

Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige isolatieoplossingen. Met een breed scala aan diensten en een focus op duurzaamheid en natuurvriendelijk isoleren, zijn wij een uitstekende keuze voor iedereen die zijn huis wil isoleren. Of het nu gaat om het verbeteren van het wooncomfort, het verlagen van energiekosten of het bijdragen aan een beter milieu, wij bieden een oplossing op maat voor elke behoefte.

Neem contact op met onze Isolatiespecialisten

Heeft u vragen of wilt u advies over isolatiesubsidies? Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Bel ons op 0182-639709 voor advies en antwoorden op al uw vragen over isolatie in Hengelo.

klanten vertellen
trustpilot

9,3

4,1

10

Zeer tevreden, voldoet aan alle verwachtingen

Een duidelijk verhaal door der verkoper, een makkelijk bereikbaar bedrijf. De mannen die het uitvoeren werkten snel, waren beleefd en lieten alles schoon achter. Administratief alles inzichtelijk zowel op de site als in de email. Lees meer

24/06/2024 - Kees, Dordrecht

10

Fantastisch

Klantvriendelijke mannen behulpzaam goed en correct werk afgeleverd. Lees meer

19/06/2024 - C de Vos, Ridderkerk

9.0

Prima Service

Professioneel bedrijf, werknemers met verstand van zaken. Lees meer

19/06/2024 - Dave, Rhoon

10

Snelle en betaalbare service.

Het contact met het bedrijf was correct en de gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Alles werd weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Lees meer

18/06/2024 - Wilhelmien, Gouda

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag