fbpx
Gratis offerte 0182-639709

Isoleren in de provincie Limburg

Uw woning isoleren in de provincie Limburg

Bij Isolatiespecialist.nl zijn we binnenkort in Limburg! Isolatiespecialist.nl gaat ook in Limburg aan de slag met het isoleren van uw woning, maar Isolatiespecialist.nl zal ook zeker beschikbaar zijn voor zakelijke projecten!

Word onderdeel van de gemeenschap in Nederland die al heeft gekozen voor onze professionele isolatieoplossingen. Verlaag uw energiekosten en verhoog het comfort van uw woning of bedrijfspand. Neem hieronder een kijkje en ontdek hoe we jouw buurt een stukje warmer maken!

Gratis isolatie advies op maat

Isoleren in Limburg?

Wij gaan u helpen!

"*" geeft vereiste velden aan

Bij het versturen van het formulier gaat u akkoord met ons Privacy Statement.

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze isolatie diensten in Limburg

Wij bieden de volgende isolatie diensten aan in de provincie Limburg:

Spouwmuurisolatie in Limburg

In heel Nederland, maar ook in Limburg, is spouwmuurisolatie erg populair. Deze vorm van isolatie is ideaal voor woningen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd, waarbij een luchtlaag (spouw) tussen twee muren aanwezig is. Wij gebruiken hoogwaardige materialen zoals EPS-parels en Knauf Supafil om deze ruimte te vullen, wat zorgt voor een aangenamer woonklimaat.

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is een lastige taak om goed uit te voeren en vereist isolatiespecialisten, maar goed dat we al meer dan 18 jaar bestaan. Voordat het isoleren begint, voert één van onze adviseurs een inspectie uit om te verzekeren dat de gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Onze aanpak voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie omvat verschillende stappen:

 • Visuele inspectie: De adviseur begint met een nauwkeurige visuele inspectie om de gevels te controleren op eventuele afwijkingen of bijzonderheden.
 • Boren van – kleine – gaten: Op strategische punten in de voegen worden gaten geboord volgens een vast patroon. Dit zorgt voor een optimale verdeling tijdens het inblazen van het isolatiemateriaal.
 • Inblazen van isolatiemateriaal: Het isolatiemateriaal wordt via een inblaasmachine in de spouwmuur gebracht. De isolatiemonteur begint bij de onderste gaten en werkt geleidelijk naar boven. De inblaasmachine is uitgerust met een automatische afschakeling om aan te geven wanneer een sectie volledig is gevuld.
 • Afdichten van gaten: Na het vullen van de spouw worden de boorgaten zorgvuldig afgedicht met voegsel. Dit voegsel wordt op kleur gemengd om een naadloze overgang met de bestaande voegkleur te garanderen.

Door deze zorgvuldige aanpak kunnen wij succesvol spouwmuurisolatie aanbrengen in de provincie Limburg.

Dakisolatie in Limburg

Het isoleren van daken is voor uw woning eventueel wel het meest besparend. Dit is vooral belangrijk in een regio als Limburg waar de winters koud kunnen zijn. Zo helpt dakisolatie bij het vasthouden van warmte in de winter en houdt het huis koel in de zomer, oftewel faseverschuiving. Vooral bij biobased isolatiematerialen is de faseverschuiving erg positief, naast dat de isolatiematerialen duurzamer zijn, houd biobased isolatie ook nog langer de warmte buiten in de zomer.

De kosten dakisolatie bij een gemiddelde woning zijn ongeveer tussen 5.000 en 6.500 euro. Wilt u graag een prijs op maat voor het isoleren van uw dak, neem dan gewoon eens contact met ons op. Dit is gratis en vrijblijvend. Tegenover deze kosten staat een terugverdienperiode van ca. 5 jaar. En… comfort!

Echter, het isoleren van het dak heeft niet alleen als doel om de energierekening te verlagen. Er zijn ook andere voordelen. Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat je huis comfortabeler aanvoelt. Vergelijk het met een warme deken die over je huis wordt gelegd: de kou van buiten blijft buiten en onder de deken blijft het lekker warm. Bovendien draagt het verminderde gas- of stroomverbruik bij aan een beter milieu, waardoor dakisolatie ook een positieve impact heeft op het klimaat.

Vloer- en bodemisolatie in Limburg

Wilt u de vloer isoleren? Er zijn veel verschillende manieren en producten om uw vloer te isoleren. Welke soort de beste vloerisolatie in de kruipruimte is, is afhankelijk van een aantal factoren, bijv. de hoogte van de kruipruimte, het klimaat in de kruipruimte of de vloersoort.

Een houten vloer isoleren vraagt een andere aanpak dan een beton vloer isoleren. Dat geldt ook voor een vloer boven een vochtige of een heel droge kruipruimte. Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden. Wij komen graag  – gratis en vrijblijvend – bij u langs om te kijken welke manier van vloer isoleren het best bij uw woning en uw wensen past.

Geluidsisolatie in Limburg

Naast thermische isolatie, is geluidsisolatie ook een belangrijk aspect van wooncomfort. In een levendige provincie zoals Limburg kan geluidsoverlast een probleem zijn. Wij bieden de juiste oplossingen om geluid van buitenaf te verminderen, wat bijdraagt aan een rustigere en meer ontspannen woonomgeving.

Isolatiespecialist: Uw expert in Natuurvriendelijke Isolatie in Limburg

Bij Isolatiespecialist zijn we trots op onze expertise in het natuurvriendelijk isoleren van woningen en bedrijfspanden. Toen de Wet natuurbescherming in 2023 van kracht ging, was dit een enorme switch voor de isolatiebranche. Daarom waren wij van Isolatiespecialist.nl blij dat we onze bedrijfsvoering hierop hadden aangepast en sindsdien isoleren wij elke woning Natuurvriendelijk.

Waarom kiezen voor Natuurvriendelijke Isolatie door Isolatiespecialist?

 • Menselijkheid: De wereld wordt steeds digitaler, daarmee ook de meeste dienstverlening. Maar wij merken dat wij het menselijke aspect voor zowel ons als de klant nog steeds enorm belangrijk is. Wil je contact met ons opnemen? Dan krijg je direct iemand te spreken, geen robot maar een echt persoon. Zoals het hoort!
 • Ervaring: Al sinds 2005 zijn wij bezig met het verduurzamen van Nederland door het isoleren van duizenden woningen en bedrijfspanden. Zo hebben onze medewerkers alles al gezien en is niks nieuw. Is er een probleem, dan weten wij al de oplossing.
 • Lokale Ervaring: Met meerdere succesvolle projecten in Limburg, begrijpen we waar de valkuilen zitten in het isoleren van woningen in Limburg.

Ontdek uw Subsidiemogelijkheden voor Isolatie in Limburg

Bent u een inwoner van Limburg en overweegt u uw woning te isoleren? Dan zijn er subsidies beschikbaar waar u voor in aanmerking komt. Er zijn verschillende soorten subsidies beschikbaar, zo zijn er landelijke subsidies, maar ook plaatselijke subsidies beschikbaar.

Landelijke Isolatiesubsidies: Wat u moet weten

 • Subsidiebedrag: De subsidie voor isolatie is een vast bedrag per vierkante meter. Dit betekent dat hoe groter het gebied dat u isoleert, hoe hoger de subsidie kan oplopen.
 • Extra voordeel bij meerdere maatregelen: Als u kiest voor twee of meer isolatiemaatregelen, kan het subsidiebedrag per vierkante meter verdubbelen. Dit biedt een geweldige kans om uw woning nog uitgebreider te isoleren.
 • Voorwaarde van professionaliteit: Een voorwaarde voor het ontvangen van deze subsidie is dat de isolatiewerken uitgevoerd moeten worden door een professioneel isolatiebedrijf. Hier valt Isolatiespecialist uiteraard onder.

Lokale Subsidies in Limburg

Naast de landelijke subsidies biedt de gemeente Limburg mogelijk extra subsidiemogelijkheden voor woningisolatie. Deze lokale subsidies kunnen variëren, dus het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

 • Blijf geïnformeerd: Voor de actuele informatie over lokale subsidies in Limburg, bezoek Verbeterjehuis.nl. Hier vindt u uitgebreide informatie over de beschikbare subsidies en hoe u deze kunt aanvragen. Hier kunnen wij u natuurlijk ook mee helpen, mocht u er niet uitkomen.

Nu kunnen wij begrijpen dat u niet meer helemaal helder hebt hoe alle subsidies in elkaar zetten en waar u deze kan vinden. Daarom hebben wij hier een speciale pagina voor gemaakt om u te ondersteunen. Verder zijn onze collega’s altijd beschikbaar om u verder te helpen met uw subsidieaanvraag.

Uw perfecte isolatiepartner in Limburg

Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige isolatieoplossingen. Met een breed scala aan diensten en een focus op duurzaamheid en natuurvriendelijk isoleren, zijn wij een uitstekende keuze voor iedereen die zijn huis wil isoleren. Of het nu gaat om het verbeteren van het wooncomfort, het verlagen van energiekosten of het bijdragen aan een beter milieu, wij bieden een oplossing op maat voor elke behoefte.

Offerte voor uw woning in Limburg? Helemaal vrijblijvend!

U overweegt isolatie. Voor een offerte komt Isolatiespecialist.nl  altijd even bij u langs. Dit is gratis. Tijdens de inspectie letten onze adviseurs op verschillende punten, dit ligt eraan wat voor soort isolatie u wilt. Na deze inspectie adviseren wij welke vorm van isolatiemateriaal het beste is. U ontvangt een duidelijke en onderbouwde isolatie offerte. Neem daarom gewoon even contact met ons op en plan uw afspraak in. Heeft u nog andere isolatievragen? Stel ze gerust!

klanten vertellen
trustpilot

9,3

4,1

10

Zeer tevreden, voldoet aan alle verwachtingen

Een duidelijk verhaal door der verkoper, een makkelijk bereikbaar bedrijf. De mannen die het uitvoeren werkten snel, waren beleefd en lieten alles schoon achter. Administratief alles inzichtelijk zowel op de site als in de email. Lees meer

24/06/2024 - Kees, Dordrecht

10

Fantastisch

Klantvriendelijke mannen behulpzaam goed en correct werk afgeleverd. Lees meer

19/06/2024 - C de Vos, Ridderkerk

9.0

Prima Service

Professioneel bedrijf, werknemers met verstand van zaken. Lees meer

19/06/2024 - Dave, Rhoon

10

Snelle en betaalbare service.

Het contact met het bedrijf was correct en de gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Alles werd weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Lees meer

18/06/2024 - Wilhelmien, Gouda

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag