Over isolatiespecialist

Wie zijn we en waar komen we vandaan?

Begonnen bij de kruipruimte…

Isolatiespecialist.nl is opgericht in 2005, toen nog onder de naam De Kruipruimte-isolatiespecialist. Met onze vestiging in één van de natste hoeken van Nederland boden wij de consument een effectieve oplossing bij vochtproblemen in de kruipruimte. In korte tijd werden vele kruipruimtes geïsoleerd met behulp van polystyreen isolatiechips.

Onze naam voorbij gegroeid

Bij kruipruimte-isolatie alleen is het niet gebleven. Dagelijks worden tientallen woningen voorzien van vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Ons maatwerk en de persoonlijke communicatie met de klant bleef daarom ook niet onopgemerkt. In 2012 werd de Kruipruimte-isolatiespecialist.nl genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland door de Kamer van Koophandel. Een leuke erkenning op ons werk! In 2014 hebben wij daarom besloten onze naam te veranderen in Isolatiespecialist.nl

Neem contact op

Doelgroep van Isolatiespecialist.nl

Ons klantenbestand bestaat uit particuliere woningeigenaren, woningbouwverenigingen, institutionele beleggers, aannemers en verenigingen van eigenaren. Of het nu gaat om een tussenwoning, een project van 180 woningen of een flatgebouw van 45 meter hoog – de Isolatiespecialist.nl denkt met u mee over uw (complexere) isolatievraagstukken.

Ook voor u staan we graag klaar!

Inmiddels is Isolatiespecialist.nl zo gegroeid dat het een belangrijke positie op de na-isolatiemarkt heeft verworven. Dagelijks zijn we met veertig mensen actief om onze klanten optimaal van dienst te zijn. U zult merken dat de binnendienst een fris, gestructureerd en flexibel team is en dat de mannen buiten, mannen zijn met hart voor de zaak. Daar zijn we trots op!

Certificaten