Over isolatiespecialist

Wie zijn we en waar komen we vandaan?

Van wasknijpers en tennisballen naar isolatie

‘Laat hem maar, dit gaat vanzelf wel over’.  In de achtertuin staat een amateuristische zelfgemaakte isolatiemachine. In testfase. Met wasknijpers en tennisballen. Ze vliegen door de tuin. #Onoverwinnelijk

‘Had je best wel even mogen overleggen’. Manlief heeft een groot gat in de kliko gezaagd. ‘En m’n huisvuil dan?’ ‘Dit is echt even nodig, het hoort bij de techniek’. Toch niet. De kliko is veel te klein. #Sorry

‘Schatje, dit kan je toch niet versturen…!’ Een offerte vol spellingsfouten. ‘Doe jij het dan!’  ‘Prima…!’ #Erin-geluisd.

Apetrots! Gekocht. Van onze laatste spaarcenten. Een nieuwe aanhangwagen. De eerste werkdag: teleurgesteld. Veel te klein. #even-wat-groter-denken! 

Met vallen en opstaan. Een tikje eigenwijs. Daar heb je ze alwéér. We krijgen een bijnaam. Van onze concullega’s.  Eigenlijk een compliment. #Isolatieterrorist.

Isolatiespecialist.nl is een écht familiebedrijf, opgericht door Marc en Margreet Anker. Ze zijn getrouwd en hebben samen 4 puberkinderen, die ook veel op de zaak te vinden zijn. Marc is van de techniek en ‘even gauw, handje klap’ (oplossingsgericht) en Margreet van de cijfertjes en ‘de punten en komma’s’. Wat vijftien jaar geleden begonnen is met een grap in de achtertuin, is uitgelopen op een professioneel isolatiebedrijf. Dagelijks zijn 60 enthousiaste mensen in de weer voor o.a. woningbouwverenigingen, aannemers, VVE’s en particuliere woningeigenaren.

Kwaliteitscertificaten