fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Bovenaanzicht geïsoleerd huis door Isolatiespecialist

Isolatie expert

Isolatie expert

Bent u op zoek naar een isolatie expert om uw huis te laten isoleren? Dan zoekt u ons! Wij zijn al meer dan 10 jaar de isolatie-expert in het na-isoleren van woningen en andere panden. Wij zijn gecertificeerd (SKG-IKOB) en aangesloten bij de branchevereniging VENIN. U krijgt daarom ook 10 jaar garantie op uw isolatie.

Isolatie Expert: van kruipruimte-isolatie tot dakisolatie

Wij zijn isolatie expert in het isoleren van de kruipruimte, vloer, spouwmuur en dak. Bewust werken wij daarom met verschillende isolatie producten. Zo kunnen wij DE isolatie aanbieden die het beste bij de situatie van de woning past.

Onze Isolatie Experts voorzien dagelijks tientallen woningen van een isolatie advies op maat. Er is altijd wel een Isolatie Expert bij u in de buurt. Neem gerust eens  contact op voor een – vrijblijvend – advies op maat!

”Kijk daar staan we! Voor de overheidscampagne op televisie werden wij ingeschakeld. De komende 3 jaar gaat de overheid het isoleren van de woning actief stimuleren.” 

Nu landelijke subsidie op isoleren door isolatie expert

Vanaf 15 september 2016 kunt u in aanmerking komen voor een leuke subsidie voor het isoleren van uw woning door een isolatie expert. U dient daarvoor 2 isolatie maatregelen te nemen. Lees hier meer meer over de isolatie subsidie.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag