Zolder isoleren subsidie

Zolder isoleren subsidie

Heeft u een zolder waar u momenteel weinig gebruik van maakt, omdat het er koud is? Vaak zijn zolders, vooral in de winter erg koud, omdat deze niet voorzien zijn van isolatie. Het dak zorgt voornamelijk voor het doorgeven van de kou. Hierdoor is de zolder geen plezierige ruimte om tijd door te brengen en dat is zonde van de ruimte. Wij hebben de oplossing! Wij kunnen uw zolder van isolatie voorzien, waardoor deze ruimte weer goed benut kan worden. Wij vergroten de leefomgeving van uw woning.

Als u de zolder na 15 augustus 2019 laat isoleren, dan komt u ook nog eens in aanmerking voor subsidie zolder isoleren regeling 2019 die sinds 2 september weer beschikbaar. Het is uiteraard een beperkt budget, dus wees er snel bij en schakel ons in.

Let op! Als u graag in aanmerking wilt komen voor de zolder isoleren subsidie regeling, dan dienen de isolatiewerkzaamheden na 15 augustus te zijn uitgevoerd.

De voordelen van Zolderisolatie

De Isolatiespecialist zorgt ervoor dat de zolder weer een fijn en toegankelijke plek wordt, hieronder ziet u de voordelen ervan:

 • Niet meer overmatig stoken om de kou te compenseren van de zolder.
 • Lagere energierekening door het reduceren van het stoken.
 • De gehele woning wordt warmer, minder last van toch en vocht.
 • Prettigere woonomgeving.
 • Woning stijgt in waarde door de duurzaamheid ervan.
 • Milieubewust, beter voor onze natuur.
 • Ontvangen van zolder isoleren subsidie.

Zolderisolatie is dus belangrijk, het effect ervan ziet u niet alleen terug op de zolder, maar zal ook effect hebben op de gehele woning. De vormen die u kunt toepassen zijn bijvoorbeeld dakisolatie, muurisolatie of vloerisolatie. Dakisolatie is in dit geval degene die wij het sterkst aanraden, omdat je daar het meest wint qua isolatie. Mocht u de alsnog meer warmte willen behouden in de woning en de zolder toch niet meer willen gaan gebruiken, dan is vloerisolatie voor de zolder aan te raden. Het isoleren heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Er is een eenmalige investering, dat zich zal gaan terugverdienen, ook door middel van de subsidie zolderisolatie.

Belangrijke voorwaarden voor de subsidie zolder isoleren

Hoe komt u in aanmerking voor de subsidie zolderisolatie:

 • VvE / Eigenaar particuliere woning.
 • Minimaal 2 maatregelen laten uitvoeren, bijvoorbeeld dakisolatie en vloerisolatie.
 • De isolatie is toegepast nat 15 augustus.
 • Werkzaamheden door een gespecialiseerd isolatiebedrijf (De isolatiespecialist) laten uitvoeren, om in aanmerking voor de zolder isolatie subsidie.

Lees hier verder voor de overige eisen en voorwaarden voor de zolder isoleren subsidie.

Advies en opbrengst voor uw woning

Wilt u ook een start maken met besparen, bijdragen aan een beter milieu en niet al te onbelangrijk, in aanmerking komen voor de subsidie zolder isoleren?

Wij staan dan klaar voor u om u daarbij te helpen. Wij kijken samen met u naar de beste isolatie mogelijkheden en wat u daarmee kunt besparen. En uiteindelijk kunnen wij u dan helpen aan de zolder isolatie subsidie!

Neem dus snel contact op voor de mogelijkheden en dan komen wij graag langs op langs op locatie om uw situatie op te nemen!

Advies voor het isoleren en de subsidie zolderisolatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij staan voor u klaar!