Easycell plafondisolatie: weg met herrie!

Niets is zo hinderlijk om voortdurend de geluiden van uw buren te horen, zoals lopen, televisie, muziek of spelende kinderen. Dat verstoort uw rust en privacy. Wilt u hiervoor een eenvoudige oplossing zonder al te veel gedoe? Overweeg dan eens de geluidsisolatie van Easycell. Easycell plafondisolatie maakt uw woning weer behaaglijk en... stil!

Oudere huizen, holle klankkasten

Tijdens de bouw van naoorlogse woningen is er vaak maar weinig aandacht besteed aan geluidsisolatie. De vloeren van deze huizen zijn vaak van houten met een holle ruimte tussen de vloer en het onderliggende plafond. Behoorlijke klankkasten dus! Daardoor is het mogelijk dat de buren bijna letterlijk kunt verstaan. Iets waar u helemaal niet op zit te wachten. Easycell plafondisolatie is dan de oplossing!  

Voordelen Cellulose geluidsisolatie

  • Uw woning behaaglijk en stil;
  • Brandwerend en milieuvriendelijk;
  • Jeukt niet bij verwerking;
  • Beperkt de overlast van ongedierte.

Easycell geluidsisolatie: Wat is dat eigenlijk?

Lees verder..

Easycell geluidsisolatie bestaat uit losse vlokken van cellulose. Deze vlokken zijn gemaakt van oud krantenpapier. In het plafond, vloer of wand worden gaten geboord waarna Easycell onder druk in de holle ruimte wordt geblazen. Deze ruimte wordt goed opgevuld. Hierdoor ontstaat een dikke, homogene isolatielaag en blijven er geen lekken over waardoor warmte of geluid kan ontsnappen.

Easycell: zonder verbouwing

Met celluloseĀ geluidsisolatie is een ingrijpende en dure verbouwing gelukkig niet nodig.Op een eenvoudige manier wordt de Easycell tussen de vloer en het plafond aangebracht. Veel mensen kiezen voor Easycell omdat deze manier van isoleren veel minder tijd en geld kost dan het aanbrengen van isolatiedekens of platen.

Is Easycell geluidsisolatie brandveilig?

Ja. Door de toevoeging van zouten aan het isolatiemateriaal is Easycell brandwerend. Bij langdurige verhitting gaat de Easycell smeulen, maar zal het niet branden. Easycell vertraagt daarmee de brand en draagt bij aan de brandveiligheid van de woning.

Milieuvriendelijkheid van Easycell cellulose vlokken

Easycell geluidisolatie is een duurzaam isolatiemateriaal en heeft een aantal internationale milieukenmerken. Easycell is een gerecycled product omdat het vervaardigd is uit gebruikte papierproducten waaraan natuurlijke zouten zijn toegevoegd. Easycell heeft een lange levensduur en kan zelfs prima hergebruikt worden. Ook wordt tijdens de productie slechts een fractie van de hoeveelheid energie gebruikt in vergelijking met vele andere isolatie producten.

Easycell beperkt de overlast van ongedierte

Ongedierte vindt de holle ruimtes van een woning heerlijk om zich te nestelen en te verplaatsen. Doordat de naden en kieren worden afgesloten met isolatiemateriaal wordt dit onmogelijk gemaakt. De toevoeging van zouten aan het isolatiemateriaal zorgt ervoor dat ongedierte niet aan het isolatiemateriaal gaat knagen en het aantast.

Advies over dit product

Foto's van plafondisolatie