Gratis offerte 0182-639709

Vloerisolatie Leiderdorp

U heeft een woning in  Leiderdorp en zoekt vloerisolatie? 

Ook in Leiderdorp zult u ons regelmatig tegen komen. Uw vloer voelt koud aan of u heeft last van vochtige kruipruimte?  Neem dan gewoon eens – vrijblijvend! – contact met ons op. Onze adviseur uit de regio  Leiderdorp komt ook graag bij u thuis om samen te kijken naar de mogelijkheden voor de vloerisolatie.

Wat voor vloerisolatie passen wij toe in Leiderdorp ?

Wij hebben – bewust – een breed assortiment voor vloerisolatie. Een houten vloer vraagt namelijk een andere aanpak dan een betonvloer. Onze visie is namelijk: ‘De beste vloerisolatie bestaat niet, de beste vloerisolatie voor uw woning bestaat wel’. Wij brengen altijd eerst uw wensen en de situatie van uw woning in kaart. Op basis daarvan ontvangt u van ons een eerlijk en onderbouwd advies voor uw vloer.

Collectief isoleren in Leiderdorp

In diverse woonplaatsen zijn er collectieve isolatieacties. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor vloerisolatie voor uw woning, samen met uw andere buurtbewoners in Leiderdorp? Wij staan graag voor u klaar! Zo kunt u namelijk profiteren van een verrassende burenkorting. Dat is toch weer mooi meegenomen. Meer informatie? Neem dan gewoon eens contact met ons op.

Subsidie voor vloerisolatie in Leiderdorp

Ook voor woningeigenaren in Leiderdorp is op dit moment een leuke subsidie voor het isoleren van de woning. Indien u twee isolatiemaatregelen neemt, ontvangt u op bijv. vloerisolatie een subsidie van €11,00 per m². Voor kruipruimte-isolatie is de subsidie € 6,00 per m² en spouwmuurisolatie € 8,00 per m². Isolatiespecialist.nl informeert u graag over de isolatie subsidie.

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag