fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Vloerisolatie HR++ isolatieschuim HFO

Jetspray

Jetspray systeem: voor uw koude betonvloer

Heeft u ook zo’n last van die koude betonnen vloer, ondanks dat u de verwarming al hoger heeft gezet? Wellicht is de Knauf JetSpray wel iets voor uw vloer: een brandveilig en niet giftig isolatiesysteem. De JetSpray is een glaswolspray die wij -vanuit de kruipruimte- direct tegen de onderkant van uw vloer sprayen. Neem voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek even contact op! Wij sturen dan, nogmaals, gratis en vrijblijvend een van onze specialisten langs om voor uw woning een advies te geven.

Jetspray vloerisolatie: Wat is het eigenlijk?

De JetSpray is een minerale wol (glaswolvlokken) die met speciale apparatuur direct tegen de onderkant van uw vloer wordt gespoten. Hiervoor wordt een organisch bindmiddel gebruikt. Het Jetspray systeem is geschikt voor betonnen en steenachtige vloeren en kan tot een isolatiedikte van 21 cm worden aangebracht. De verwerking van de JetSpray gaat snel: bij een gemiddelde woning nemen de werkzaamheden een dagdeel in beslag.

Jetspray vloerisolatie: Hoe werkt dat?

Het Jetspray systeem is een samenstelling van duurzame minerale wol (80% bestaat uit gerecycled materiaal) en een organisch bindmiddel. De menging vindt plaats bij u op locatie en wordt daarna tegen de onderkant van de vloer gesprayd. Voordat de vloer wordt geïsoleerd, wordt deze eerst nog behandeld met een primer, zodat we een goede hechting kunnen garanderen. De Isolatiespecialist.nl is een gespecialiseerd en erkend verwerker van dit systeem. De verwerking gaat vlot: bij een gemiddelde woning nemen de werkzaamheden een dagdeel in beslag.

Jetspray vloerisolatie: Besparing

Het isoleren van de vloer is best een hele investering. Daar staat wel een besparing tegenover. De gemiddelde besparing per jaar is ruim € 500,- (bij een gemiddelde gasprijs van € 2,50 / m³ in 2021). Met de huidige hoge pasprijzen is deze besparing nog hoger. Naast deze isolatie besparing levert Neopixels vloerisolatie u ook comfort en plezier op.

Jetspray vloerisolatie: Terugverdienperiode

De vloerisolatie kosten van de JetSpray heeft u ongeveer in 3 tot 5 jaar terugverdiend. De besparing is natuurlijk ook afhankelijk van o.a. de gezinssamenstelling, leefgewoonten en het stookgedrag. U kunt de terugverdienperiode verkorten door een subsidie aan te vragen.

Jetspray Vloerisolatie: Kom ik in aanmerking voor subsidie?

Ja, en nog een leuk bedrag ook! U kunt € 11,- per m² isolatie subsidie krijgen. Dat komt – bij een gemiddelde rijwoning – neer op bijna € 500,- (bij 45 m² vloeroppervlak). De voorwaarde is dat u minimaal 2 isolerende maatregelen neemt en dat de isolatie een minimale isolatiewaarde heeft van 3,5 (Rd).

Jetspray: Voor welke vloeren?

Het JetSpray systeem kan gebruikt worden voor beton en steenachtige vloeren. Om de JetSpray netjes aan te kunnen brengen hebben we een kruipruimte nodig die minimaal 50 cm hoog is. Is uw kruipruimte of vloer vochtig? Voor de JetSpray is dit niet erg, deze is zeer geschikt voor kruipruimtes met een wat vochtiger klimaat.

De Jetspray is nog niet toepasbaar voor het isoleren van houten vloeren. In dat geval hebben wij goede alternatieven, zoals de Knauf Ecose dekens. Lees daar hier meer over.

Jetspray vloerisolatie: Is het veilig voor de gezondheid?

Tijdens en na het sprayen kunt u gewoon in uw woning of pand blijven. Er komen geen schadelijke of vluchtige stoffen vrij tijdens en na de verwerking. De JetSpray heeft de meest gunstige A+ classificering voor de VOC-emissie.

Jetspray vloerisolatie: Wanneer is isolatie mogelijk?

Het Jetspray systeem kan goed gebruikt worden voor beton en steenachtige vloeren. Om de JetSpray netjes aan te kunnen brengen hebben we een kruipruimte nodig die minimaal 50 cm hoog is. Is uw kruipruimte of vloer vochtig? Voor de JetSpray is dit niet erg, deze is ook geschikt voor kruipruimtes met een wat vochtiger klimaat.

Jetspray vloerisolatie: Technische gegevens

Hieronder vindt u de technische gegevens van Jetspray vloerisolatie. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lambda-waarde

Lambda-waarde

0,036 W / M.K

Brandklasse

Brandklasse

A2 (onbrandbaar)

Millieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Jetspray vloerisolatie: Voordelen

Uw vloer isoleren met Jetspray heeft de volgende voordelen:

Voordelen Jetspray

  • Geen giftige dampen
  • Brandveilig (onbrandbaar)
  • Ook voor vochtige kruipruimtes
Klik hier voor contact
Besparen door te isoleren

Jetspray vloerisolatie: Nadeel

De Jetspray is nog niet toepasbaar voor het isoleren van houten vloeren. In dat geval hebben wij goede alternatieven, zoals de Knauf Ecose dekens. Lees daar hier meer over.

Jetspray vloerisolatie: Garantie

U ontvangt 10 jaar garantie op Jetspray vloerisolatie.

 

Jetspray vloerisolatie: Is dit product geschikt voor mijn woning?

U bent benieuwd of dit product ook geschikt is voor uw woning? Dan komen we graag bij u lang! Ons advies kost u niets en is helemaal vrijblijvend

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag