fbpx
Gratis offerte 0182-639709
Isolatie wordt aangebracht door de Isolatiespecialist.nl

Vloerisolatie subsidie

Mei 2024: Vloerisolatie subsidie

De vloerisolatie subsidie is weer beschikbaar sinds 2 september 2019. Wees snel en maak er gebruik van. U komt uiteraard in aanmerking als u de werkzaamheden na 15 augustus 2019 heeft laten uitvoeren. Heeft u dit nog niet gedaan, dan kan dit alsnog uitgevoerd worden, zodat u aanspraak kunt maken op vloer isoleren subsidie. Ga voor duurzaam wonen en begin met het besparen van geld. We zullen kort ingaan op de voordelen van vloerisolatie, belangrijke voorwaarden en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Wees er wel snel bij, want voor je het weet is het budget op! Let op! Als u graag in aanmerking wilt komen voor de subsidie vloer isoleren regeling, dan dienen de isolatiewerkzaamheden na 15 augustus te zijn uitgevoerd.

De voordelen van vloerisolatie

De Isolatiespecialist zorgt ervoor dat uw woning nog fijner en comfortabel zal aanvoelen, zie hier een paar belangrijk voordelen die isolatie met zich meebrengt:

 • Lage energierekening door minder te stoken.
 • De gehele woning wordt warmer, minder last van toch, vocht en schimmel.
 • Gezonder klimaat in de gehele woning.
 • Minder last van ongedierte.
 • Meer wooncomfort.
 • Duurzame woningen stijgen in waarde op de markt.
 • Beter voor het milieu.
 • Ontvangen van subsidie isoleren vloer.

Vloerisolatie brengt een eenmalig investering met zich mee, maar daarbij vele voordelen waar anderen al van profiteren. U ontvangt vloerisolatie subsidie achteraf en daarbij komt kijken dat u de investering op kort tot lange termijn er al uit heeft, daarna zal het alleen maar lonen. Het is in feite een win-win situatie. Voor vloerisolatie zijn er verschillende methoden die toegepast kunnen worden, leer hier meer over.

In aanmerking komen voor vloer isoleren subsidie

Er zijn bepaalde algemene regels om mee te doen aan de subsidie vloer isoleren regeling:

 • VvE / Eigenaar particuliere woning.
 • Minimaal 2 soorten vormen van isolatie toepassen in de woning.
 • Isolatiewerkzaamheden na 15 augustus toegepast.
 • Het toepassen van de isolatiemaatregelen laten uitvoeren door een gespecialiseerd isolatiebedrijf.

Lees hier verder voor de overige eisen en voorwaarden voor de vloer isoleren subsidie.

Begin met isoleren en profiteer!

Draag nu bij  aan een beter milieu, aan een duurzame wereld en heb er persoonlijk ook nog eens profijt aan. Isoleer uw woning en bespaar op uw energierekening en ontvang subsidie. Wilt u net als vele andere hiermee starten, dan staan wij graag voor u klaar om u te adviseren over isolatie of om het bij u uit te voeren. Graag komen wij dan langs op locatie. Op die manier kunnen wij op een goede manier uw specifieke situatie opnemen, zodoende kunnen we beoordelen welke vorm van isolatie en welk methode het er beste bij passen. Neem dus snel contact op voor de mogelijkheden. Advies voor het isoleren en de vloerisolatie subsidie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij staan voor u klaar!

Ik wil nog wat advies

Onze experts helpen u graag, misschien is een ander product inderdaad beter voor uw situatie.

Bel 0182-639709

Ik ben overtuigd

Een goede keus. Wat u kunt verwachten? Binnen een werkdag een gesprek en binnen een week een offerte.

Offerte aanvraag